Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Iniţiativele de sustenabilitate ale OMRON

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Iniţiativele de sustenabilitate ale OMRON

OMRON a primit distincţia Clasa de Argint la Premiile de sustenabilitate ale S&P Global, care demonstrează performanţa în privinţa sustenabilităţii a celor mai mari companii din lume.

OMRON a primit distincţia Clasa de Argint la Premiile de sustenabilitate ale S&P Global, anunţate în Anuarul sustenabilităţii pentru anul 2022, care demonstrează performanţa în privinţa sustenabilităţii a celor mai mari companii din lume. Cu sediul în SUA, S&P Global este unul din cei mai mari furnizori mondiali de cercetare şi evaluare în domeniul investiţiilor responsabile din punct de vedere social (IRS). 

S&P Global evaluează aproximativ 7500 de companii importante la nivel mondial în privinţa aspectelor de mediu, sociale şi de guvernanţă, dar şi economice. Companiile aflate printre primele 15% din fiecare din cele 61 de domenii sunt menţionate în Anuarul sustenabilităţii pentru anul 2022 pentru iniţiativele lor extraordinare privind sustenabilitatea (de data aceasta, în anuar au fost incluse optzeci şi trei de companii japoneze, printre care şi OMRON). Companiile care obţin de la S&P Global un scor ESG în intervalul 1-5% din scorurile companiilor cu cele mai bune performanţe din domeniul lor primesc o distincţie Clasa de Argint (în acest an au primit această distincţie şapte companii japoneze, printre care şi OMRON). 

De data aceasta, OMRON a primit o evaluare generală înaltă pe criterii de mediu, economice şi sociale. În domeniul protejării mediului, OMRON îşi continuă eforturile de a analiza riscurile şi oportunităţile pe care schimbarea climatică le poate avea asupra activităţii sale şi de a comunica informaţii relevante în conformitate cu Ghidul TCFD*. OMRON urmează această direcţie din februarie 2019, asigurând în acelaşi timp confirmarea de către terţi independenţi a diferitelor sale seturi de date privind mediul. În domeniile economic şi social, OMRON înregistrează progrese prin dezvăluirea iniţiativelor sale privind administrarea lanţului de aprovizionare, diversitatea şi includerea, însă fără a se limita la acestea, cu scopul de a-şi spori gradul de transparenţă. 

După anunţ, Managerul general senior Yue Liu al Biroului de sustenabilitate a comentat: „Sunt încântat să aflu că OMRON a primit distincţia Clasa de Argint de la una dintre cele mai apreciate organizaţii mondiale de evaluare a sustenabilităţii. Suntem deosebit de onoraţi că au apreciat într-un mod foarte pozitiv progresul obţinut prin eforturile noastre de a contribui la o societate neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon. Ţinând cont că părţile interesate aşteaptă din partea companiilor să joace un rol mai important în dezvoltarea sustenabilă a societăţii şi că acestea sunt supuse unei monitorizări tot mai atente, OMRON va depune în continuare eforturi pentru a contribui la o societate mai bună şi sustenabilă, unindu-şi eforturile cu partenerii săi de afaceri pentru a rezolva problemele sociale prin punerea în practică a Principiilor OMRON.” 

*Grupul de lucru pentru publicarea informaţiilor financiare legate de climat 

Iniţiativele de sustenabilitate ale OMRON

OMRON a identificat principalele sale probleme legate de sustenabilitate, inclusiv aspectele sociale, pe care doreşte să le rezolve prin activităţi în domeniile sale principale, răspunzând în acelaşi timp aşteptărilor părţilor interesate prin consolidarea principiilor de bază ale companiei.

Detaliile despre iniţiativele de sustenabilitate ale OMRON sunt disponibile în Raportul integrat şi pe paginile web referitoare la sustenabilitate. 

Raport integrat 2021

Iniţiative privind sustenabilitatea

Despre S&P Global

Despre Anuarul sustenabilităţii 2022 

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn