Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Punctele forte OMRON

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Punctele noastre forte

Am dezvoltat peste 200.000 de dispozitive de control şi aplicaţii pentru a satisface nevoile clienţilor din întreaga lume.

De la înfiinţarea sa în 1933, OMRON a urmat filozofia fondatorului său, Kazuma Tateishi: „Pentru maşină, munca maşinii, pentru om, emoţia de a crea mai departe”. Cu acest principiu călăuzitor continuăm să lucrăm pentru a oferi automatizare care să rezolve problemele de la locul de producţie.

Ne dezvoltăm aplicaţiile de control din perspectiva locului, prin coordonarea minuţioasă şi fină a dispozitivelor din gama noastră masivă de până la 200.000 de produse de control. De asemenea, valorificăm sistemul nostru global de asistenţă pentru a ajuta la eficientizarea unităţilor de producţie din întreaga lume şi pentru a crea o nouă valoare.

Dezvoltarea de produse de control şi aplicaţii de control pentru rezolvarea problemelor de producţie de „10 m sau mai puţin”

Folosim o metaforă despre altitudine pentru a descrie structura care susţine locurile de producţie. În această metaforă, PLC-urile şi PC-urile industriale, care colectează informaţii de la faţa locului şi permit coordonarea cu sistemele de ordin superior, sunt plasate la o altitudine de 10 m, iar senzorii şi alte dispozitive care constituie echipamente de producţie la 0 până la 1 m. Cuntem mai puternici în zonele de „10 m sau mai puţin”. 

Ne concentrăm asupra problemelor înrădăcinate în locurile de producţie şi liniile de producţie, dezvoltând o gamă largă de produse de control şi aplicaţii de control pentru a rezolva aceste probleme. Aceste produse şi aplicaţii utilizează tehnologii de ultimă oră, cum ar fi AI, IoT şi robotică, şi sunt îmbunătăţite pentru utilizare înainte de lansare.

our strength en misc
Gama extinsă de peste 200.000 de produse de control ILOR+S.
Gama noastră extinsă de peste 200.000 de produse de control—inclusiv dispozitive de intrare (precum senzori), dispozitive de control (logistică) (precum controlere), dispozitive de ieşire (precum servo-motoare şi servo-conductori), roboţi industriali şi dispozitive de siguranţă—se bazează pe primele noastre inovaţii din lume. Aceste produse sunt denumite colectiv „produse ILOR+S.” „ILOR+S” este un acronim pentru „Input (Intrare)”, „Logic (Logistică)”, „Output (Ieşire)”, „Robot” şi „Safety (Securitate)”, elemente esenţiale în construirea unui sistem FA. OMRON este singura companie producătoare cu o gamă de produse care cuprinde dispozitive pentru toate aceste elemente.
Treceţi pe deasupra Pentru a descoperi mai multe
Aplicaţii de control care, cu ajutorul unui software, coordonează fin gama noastră extinsă de peste 200.000 de produse de control ILOR+S
Produsele ILOR+S pe care le furnizăm pot fi combinate şi asortate în funcţie de scop şi decor. Oferim până la 250 de aplicaţii de control care, cu ajutorul unui software, coordonează fin aceste produse. Aceste aplicaţii permit o automatizare avansată care reproduce măiestria artizanală, continuă să înveţe şi să evolueze şi înţelege şi asistă lucrătorii umani. Este un lucru pe care numai OMRON, un furnizor de soluţii cu o gamă extinsă care cuprinde toate produsele ILOR+S necesare pentru un sistem FA, îl poate oferi. Vom continua să ne concentrăm asupra problemelor de fabricaţie şi vom lucra pentru a crea mult mai multe aplicaţii diferite.
Treceţi pe deasupra Pentru a descoperi mai multe

Peste 1.600 de ingineri de vânzări staţionaţi în întreaga lume dezvoltă aplicaţii şi le implementează la sediile clienţilor.

În total, peste 1.600 de ingineri de vânzări sunt staţionaţi în locaţiile noastre de vânzări şi asistenţă răspândite în întreaga lume. Aceşti ingineri, înarmaţi cu înţelegerea lor profundă a locurilor de producţie, dezvoltă aplicaţii pentru a rezolva problemele clienţilor lor şi împărtăşesc şi acumulează cunoştinţele şi intuiţia pe care le dobândesc pe parcurs. Organizaţiile OMRON sunt construite pentru a aplica aceste cunoştinţe acumulate de la numeroasele unităţi de producţie diferite din întreaga lume, astfel încât produsele şi aplicaţiile de control să poată fi dezvoltate rapid şi puse la punct pentru a fi implementate în alte unităţi. Inginerii noştri de vânzări vor continua să se străduiască în fiecare zi să răspundă nevoilor unităţilor de producţie ale clienţilor noştri şi, astfel, să creeze valoare.

our strength worldwide misc

Centrele noastre de automatizări din Europa

În prima linie a inovaţiei i-Automation!, colaborăm cu clienţii noştri pentru a transforma conceptele de automatizare în aplicaţii reale.

citiţi mai mult
proof-of-concept european poc labs b fcard comp