Cariere

Lucraţi cu Omron

Omron Europa este unul din cei mai importanţi producători de echipamente de automatizare industrială avansate tehnologic și expertiză în aplicații. De la sediul central european de lângă Amsterdam, în Olanda, Omron Europa activează la nivel local, în fiecare țară europeană și se dedică furnizării de de produse de automatizare de neegalat și soluții profesioniste personalizate pentru orice industrie. Portofoliul nostru include: Automatizări de Fabrică, Senzori și Sisteme pentru securitatea muncii, Mecatronică și Acționări Electrice, Componente Industriale și Sisteme de Inspecție Vizuală.

Angajaţii noştri sunt cheia succesului Omron!

Făcând parte din echipa noastră veţi găsi exact ceea ce căutaţi: un loc de muncă provocator şi independent, veţi participa la crearea de produse şi tehnologii de ultimă generaţie, veţi beneficia de un pachet salarial atractiv, un mediu de lucru plăcut şi confortabil şi de excelente oportunităţi de dezvoltare profesională. Aşteptăm din partea dvs. o continuă dezvoltare atât din punct de vedere profesional cât şi personal, prin îmbogăţirea cunoştinţelor, îmbunătăţirea abilităţilor şi performanţelor dvs.

Verificaţi posturile vacante disponibile în acest moment sau completaţi formularul nostru deschis de înscriere, dacă sunteţi interesaţi într-o carieră în cadrul Omron.

Posturi vacante în Europa

Ce posturi vacante avem momentan în Europa?