Informații companie

Citiți mai mult despre Omron și activităţile noastre.

Știaţi că: Omron și-a început activitatea fabricând prese de calcat pantaloni? Compania este la origine din Japonia şi există de peste 80 de ani? Şi avem o etică foarte puternică? Doriți să aflați mai multe? Citiți despre filozofia şi motto-ul nostru şi ne veți cunoaște mai bine.

Filozofie

Corporația Omron

Având sediul în Kyoto, Japonia, Corporația Omron este lider global în domeniul automatizărilor.

Înfiinţată în 1933 şi administrată de preşedintele Yoshihito Yamada, Omron are peste 37.000 de angajaţi în 36 de ţări, având rolul de a furniza produse şi servicii clienţilor dintr-o gamă variată de domenii, inclusiv din domeniul automatizărilor industriale, componentelor electronice şi cel al sănătăţii. Compania are sedii centrale în Japonia (Kyoto), Asia-Pacific (Singapore), China (Hong Kong), Europa (Amsterdam) şi SUA (Chicago). Organizaţia europeană dispune de propriile centre de dezvoltare şi producţie şi asigură servicii locale de asistenţă pentru clienţii din toate ţările europene.

Site web Omron Corporation
myOmron_planet.jpg

Pasionaţi de calitate

Calitatea contează. Dar noi considerăm că este şi mai important să fii pasionat de calitate: iar această pasiune, acest angajament total faţă de calitate, re...

Învaţă mai mult

Furnizarea de produse ecologice pentru întreaga lume

Politica Omron este aceea de a oferi produse garantate din punct de vedere ecologic (garantează că acestea nu conţin substanţe interzise) tuturor clienţilor din întreaga lume. În conformitate cu această politică, Omron a decis, de asemenea, să elimine în totalitate orice substanţă periculoasă din dispozitivele sale de control.

Vezi politica noastră de mediu