Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON Industrial Automation Company Information

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Informații companie

Citiți mai mult despre OMRON și activităţile noastre.

Știaţi că: OMRON și-a început activitatea fabricând prese de calcat pantaloni? Compania este la origine din Japonia şi există de peste 90 de ani? Şi avem o etică foarte puternică? Doriți să aflați mai multe? Citiți despre filozofia şi motto-ul nostru şi ne veți cunoaște mai bine.

Filozofie

Corporația OMRON

Având sediul în Kyoto, Japonia, Corporația OMRON este lider global în domeniul automatizărilor.

Înfiinţată în 1933 şi administrată de preşedintele Junta Tsujinagi, Omron are peste 29.000 de angajaţi, având rolul de a furniza produse şi servicii clienţilor în 120 de ţări şi regiuni dintr-o gamă variată de domenii, inclusiv din domeniul automatizărilor industriale, componentelor electronice şi cel al sănătăţii. Compania are sedii centrale în Japonia (Kyoto), Asia-Pacific (Singapore), China (Hong Kong), Europa (Amsterdam) şi SUA (Chicago). Organizaţia europeană dispune de propriile centre de dezvoltare şi producţie şi asigură servicii locale de asistenţă pentru clienţii din toate ţările europene.

Site web Omron Corporation
myomron planet misc

Pasionaţi de calitate

Calitatea contează. Dar noi considerăm că este şi mai important să fii pasionat de calitate: iar această pasiune, acest angajament total faţă de calitate, re...

Învaţă mai mult

Furnizarea de produse ecologice pentru întreaga lume

Politica OMRON este aceea de a oferi produse garantate din punct de vedere ecologic (garantează că acestea nu conţin substanţe interzise) tuturor clienţilor din întreaga lume. În conformitate cu această politică, OMRON a decis, de asemenea, să elimine în totalitate orice substanţă periculoasă din dispozitivele sale de control.

Vezi politica noastră de mediu

Sustenabilitate

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă să ne punem principiile în aplicare. „Să îmbunătăţim vieţile oamenilor şi să contribuim la o societate mai bună”. Încă din 1959, când fondatorul nostru a instituit acest motto al corporaţiei, ne-am adus contribuţia în societate, rezolvând diverse probleme prin intermediul produselor noastre.

Citiţi mai multe despre efortul nostru de a promova dezvoltarea sustenabilă a societăţii la nivel global.

OMRON şi sustenabilitatea

Declaraţia grupului OMRON cu privire la sclavagism şi la traficul de persoane

OMRON depune eforturi pentru a se asigura că drepturile omului nu sunt încălcate în nicio etapă a afacerii şi a lanţurilor de aprovizionare şi că societatea nu este implicată în încălcarea acestor drepturi de alte părţi. În acest sens, recunoaştem că sclavia şi traficul de persoane sunt probleme globale majore şi că sclavia modernă poate să apară în domeniu sub forma muncii silite sau sub forma exploatării copiilor.

În fiecare an, OMRON a emis „Declaraţia grupului OMRON cu privire la sclavagism şi la traficul de persoane”. Declaraţia prezintă hotărârea noastră de a ne consolida şi mai mult angajamentul de prevenire a exploatării copiilor şi a muncii silite, descriind totodată măsurile luate pentru prevenirea sclaviei moderne şi a traficului de persoane în toate etapele afacerii noastre şi ale lanţurilor de aprovizionare.

Declaraţia este asumată de Consiliul de administraţie şi aprobată de un membru al consiliului, autorizat de Consiliu.