Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Inovaţii în construcţia panourilor

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Inovaţii în construcţia panourilor

O valoare nouă pentru panourile de control

Orice evoluţie a proiectării şi fabricaţiei panoului de control va avea ca rezultat o evoluţie conformă a unităţilor de producţie, de care vor beneficia nu numai constructorii de panouri, dar şi utilizatorii finali şi constructorii de maşini.

Dacă procesele de proiectare şi fabricaţie a panourilor şi interacţiunea umană cu panourile pot fi inovate prin intermediul noilor produse, tehnici de cablare şi tehnologii, producţia panourilor de control se simplifică şi înregistrează un mare progres sub aspectul eficienţei. Începând de la conceptul partajat Value Design for Panel *1 pentru specificaţia de produs a panoului de control, căutăm să oferim clienţilor noştri evoluţie şi inovaţie de proces în ceea ce priveşte panourile de control

*1 Value Design for Panel : Conceptul nostru partajat Value Design for Panel (denumit în continuare Value Design) pentru specificaţiile produselor utilizate în panourile de control vor crea o nouă valoare pentru clienţii panourilor noastre de control. Combinarea mai multor produse cu conceptul Value Design vor determina creşterea suplimentară a valorii furnizate.

Persoane

Simplu şi uşor pentru construcţia panourilor

Cablare uşoară

Blocurile de terminale cu tehnologie prin presare Plus contribuie la simplificarea cablării.

 • Introducere uşoară: Utilizarea blocurilor de terminale cu tehnologie prin presare Plus este mai simplă decât introducerea unei mufe de cască.
 • Menţinere fixă la poziţie: Chiar dacă este necesară o forţă de inserţie mai redusă, firele sunt menţinute ferm la poziţie. Cu structura avansată a mecanismului şi tehnologia modernă de fabricaţie, am produs un arc care permite o forţă de inserţie redusă, dar o forţă de extragere ridicată.
 • Lucrul cu ambele mâini: Mecanismul terminalului a fost proiectat să susţină şurubelniţa, permiţându-vă să aveţi ambele mâini libere pentru introducerea conductorului în punctul de intrare frontal al cablului.
 • Cablare posibilă cu fire torsadate: Este posibilă introducerea de cabluri cu bucşe, cabluri masive sau torsadate.

Cablaj cu introducere şi extragere frontală

Punctul de intrare al conductorului la blocurile noastre terminale dezvoltate independent cu tehnologie prin presare Plus este orientat frontal, pentru inserţia facilă a conductorului.

Proces

Inovarea procesului de construcţie a panourilor

Proiectare eficientă

Biblioteca CAD cu detalii electrice a produselor noastre poate contribui la reducerea efortului de proiectare.

Parteneri pentru CAD pentru scheme electrice: Zuken, EPLAN

Personalizare rapidă

Dispozitivele cu specificaţii unificate permit personalizarea uşoară a panourilor pentru fiecare client.

 • Înălţimil şi lăţimile produselor noastre au fost unificate pentru a permite personalizarea uşoară a structurilor existente.
 • Gama largă de produse cu specificaţii unificate oferă o selecţie mai amplă: surse de alimentare, contoare, relee de măsurare şi monitorizare, socluri (pentru relee, contoare, senzori de scurgeri de lichide), SSR, blocuri terminale pe şine DIN, controlere de temperatură, unităţi de monitorizare energie electrică, UPS-uri, terminale slave EtherCAT
  .

Cablare mai rapidă

Metodele de cablare şi specificaţiile unificate contribuie la reducerea perioadelor de livrare.

 • Poziţiile uşor intuitive ale terminalelor permit o activitate mult mai precisă.
 • Poziţiile unificate ale terminalelor I/O permit organizarea cablării panourilor de control.
 • Reduceţi semnificativ efortul de cablare cu blocuri de terminale cu tehnologie prin presare Plus.
 • Reefectuarea strângerii nu este necesară la blocurile de terminale cu tehnologia prin presare Plus. Presiunea arcului de strângere fixează în siguranţă bucşa sau cconductorul, eliminând problemele asociate cu slăbirea şuruburilor din cauza vibraţiilor.

Expediere globală

Produsele noastre cu design de valoare sunt atestate pentru CE, UL şi CSA.

Panouri

O evoluţie a panourilor de control

Economie de spaţiu

Prin adăugarea de dispozitive în noul spaţiu devenit disponibil, puteţi instala mai multe dispozitive în panoul de control de aceeaşi dimensiune, pentru extinderea funcţionalităţii acestuia.

Montajul alăturat este posibil datorită consumului energetic redus (prin urmare, generând o cantitate mai redusă de căldură) al fiecărui model la o temperatură ambiantă de 55°C.

Reducerea spaţiului mort

Vom contribui la reducerea dimensiunilor panoului de control prin reducerea distanţei dintre canalele de cablu şi a spaţiului mort.

Rezistenţă la vibraţii

Puteţi utiliza blocuri de terminale cu tehnologie prin presare Plus pentru a crea panouri de control robuste, rezistente atât la vibraţiile din timpul transportului, cât şi la vibraţiile operaţionale.

Îmbunătăţirea fluxului de aer

Utilizarea de componente cu o înălţime uniformă asigură un flux de aer nestingherit. Prin urmare, căldura se disipă cu uşurinţă. Reducerea temperaturii din interiorul panoului măreşte fiabilitatea produsului, reduce ratele de defect şi prelungeşte durata de viaţă a produsului.

Mărturiile clienţilor

Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics
 • Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Dutch Panel Builder, VBE Industrial Electronics, recently realized a large project for Jansen Poultry Equipment, which develops and produces poultry housing systems with controls, for worldwide distribution. In just ten weeks, VBE supplied nearly one hundred control cabinets, lighting cabinets and junction boxes. A relatively short delivery time meant high efficiency during assembly was critical. By using Omron relays and sockets with the new Push-In Plus technology, VBE reduced the lead time per panel by two hours.

  02:21

Push-In Plus reduce timpul de cablare cu 20%

Durata totală redusă cu 2 ore per panou de control datorită releelor Omron

citiţi mai mult
Spanish automation company TEG reduces control panel build time by 30%

Compania spaniolă TEG reduce durata de construcţie a panourilor electrice cu 30%

Soluţiile pentru panouri electrice de la Omron înseamnă mai multă viteză, o calitate mai înaltă şi o afacere mai bună.

citiţi mai mult
eu web wepan 420 420 sol

Producătorul de panouri Wepan refuză să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea

Faceți cunoștință cu Gert van Wensen, director Wepan pentru partea de sud a Olandei. Activând în domeniul montării și producției de panouri, acesta știe că flexibilitatea și viteza sunt importante pentru mulți clienți, dar refuză să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea. Acesta este unul dintre motivele pentru care colaborează cu Omron de mai bine de douăzeci de ani. „Nu am avut niciodată probleme cu PLC-urile sau alte componente."

citiţi mai mult