Recomandările de la clienți

La Omron, ne place să ne ascultăm clienții. Am putea petrece o zi întreagă ascultând nevoile acestora: astfel avem idei noi. Și pentru că ne-am ascultat clienții implicați în producția de panouri electrice (producătorii de panouri electrice și producătorii de echipamente originale cu un departament propriu pentru producția de panouri electrice) pentru mai bine de 20 de ani, nu veți fi surprinși să aflați că am avut o mulțime de idei bune.

Dar în loc să le aflați de la noi, ne-am gândit că v-ar plăcea să le auziți venind din partea unor oameni ca dvs.: de la clienții noștri.

EU_web_Wepan_420_420.jpg

Producătorul de panouri Wepan refuză să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea

Faceți cunoștință cu Gert van Wensen, director Wepan pentru partea de sud a Olandei. Activând în domeniul montării și producției de panouri, acesta știe că flexibilitatea și viteza sunt importante pentru mulți clienți, dar refuză să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea. Acesta este unul dintre motivele pentru care colaborează cu Omron de mai bine de douăzeci de ani. „Nu am avut niciodată probleme cu PLC-urile sau alte componente."

citiţi mai mult