Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Inovarea locurilor de producţie pentru a construi un viitor durabil

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Inovarea locurilor de producţie pentru a construi un viitor durabil

iautomation logo
Redare film

Numeroasele dileme cu care se confruntă industria de producţie

Globalizarea pieţei, schimbarea nevoilor consumatorilor, obiectivele de neutralitate a emisiilor de dioxid de carbon, digitalizarea şi alte progrese în tehnologia de producţie; scăderea ratei natalităţii şi îmbătrânirea populaţiei; evoluţia valorilor lucrătorilor din fabrici—acestea sunt doar câteva dintre schimbările rapide care bombardează industria de producţie. Pentru a ţine pasul cu aceste schimbări şi pentru a răspunde nevoilor sociale esenţiale pentru dezvoltarea durabilă, locul de producţie trebuie să depăşească mai multe dileme.

Productivitatea şi flexibilitatea capitalului

Riscurile tot mai mari cu care se confruntă unităţile de producţie care depind excesiv de lucrătorii umani

Odată cu intensificarea penuriei de forţă de muncă, devine din ce în ce mai riscant pentru locurile de producţie să se bazeze excesiv pe forţa de muncă umană. În sectorul de producţie cu utilizare intensivă a capitalului, acest lucru a accelerat economisirea forţei de muncă prin investiţii în mecanizare şi automatizare. Totuşi, această mecanizare şi automatizare trebuie să fie, de asemenea, capabilă să răspundă în mod flexibil nevoilor diversificate ale consumatorilor.

Raţional economic şi de mediu

Riscurile de gestionare generate de decarbonizare

Raţionalitatea economică—adică producerea de produse mai bune la costuri mai mici—este o provocare constantă pentru industria de producţie. Având în vedere materialitatea socială, întreprinderile sunt, de asemenea, din ce în ce mai obligate să îşi fabrice produsele în moduri care contribuie la decarbonizare şi contribuie la conservarea mediului.

Evoluţia tehnologică şi competenţa umană

Asigurarea talentelor şi instruirea mai rapidă a lucrătorilor

Pentru a învinge concurenţii din industria de producţie, este necesar să ţineţi pasul cu progresele continue ale tehnologiilor de producţie. Cu toate acestea, având în vedere numărul tot mai mic de lucrători din industrie şi lipsa inginerilor cu înaltă calificare, asigurarea şi formarea rapidă a personalului care poate utiliza pe deplin aceste tehnologii avansate devine din ce în ce mai dificilă în fiecare an.

Productivitate şi demnitate umană

Echilibrul dintre viaţa profesională şi cea privată şi satisfacţia la locul de muncă

Sunt necesare medii de lucru sigure şi confortabile şi care să le permită lucrătorilor să îşi valorifice potenţialul. Unităţile de producţie trebuie să le ofere lucrătorilor satisfacţie şi un sentiment de dezvoltare în munca lor, permiţându-le să se angajeze în activităţi mai creative.

Un concept inovator de fabricaţie pentru rezolvarea problemelor sociale de la locul de producţie

Rezolvăm multe provocări diferite legate de astfel de probleme sociale cu care se confruntă locul de producţie cu soluţiile pe care le creăm prin sinergia şi avansarea a trei abordări ale inovaţiei în domeniul automatizării: tehnologii integrate (control avansat), inteligente şi interactive (colaborare avansată om-maşină).

Acesta este conceptul nostru i-Automation! pentru inovare în producţie.

Un viitor durabil printr-un nou tip de unitate de producţie

Ţelul OMRON este de a contribui la crearea unei societăţi durabile prin implementarea automatizării durabile care poate coexista cu mediul şi poate oferi o satisfacţie ridicată a lucrătorilor, conducând în acelaşi timp la evoluţia avansată a producţiei. În centrul acestui demers se află tehnologia i-Automation! de ultimă generaţie, produse, construite pe cele trei concepte noi pentru producţie: „Autonomizarea dincolo de capacitatea umană”, „Colaborarea avansată dintre om şi maşini” şi „Inovaţia ingineriei digitale”.