Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON este desemnată printre Primele 100 de companii inovatoare la nivel global în anul 2022

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON este desemnată printre Primele 100 de companii inovatoare la nivel global în anul 2022

În anul 2022, pentru al şaselea an consecutiv, compania OMRON a fost selectată în Primele 100 de companii globale inovatoare.

În anul 2022, pentru al şaselea an consecutiv, compania OMRON a fost selectată în Primele 100 de companii globale inovatoare de firma globală Clarivate de servicii informatice. Clarivate selectează Primele 100 de companii inovatoare globale pe baza datelor acestora privind proprietatea intelectuală şi brevetele deţinute, pentru a identifica cele mai inovatoare corporaţii şi instituţii de cercetare din lume. Evaluarea în vederea acordării acestui premiu are la bază o abordare binară. Prima direcţie identifică organizaţiile inovatoare care promovează criteriile de calificare pe baza volumului activităţii de invenţie. Cea de-a doua direcţie evaluează toate invenţiile şi le clasifică în funcţie de patru factori: Influenţă, Succes, Globalizare şi Specificitate tehnică. Luând în calcul aceste criterii, compania OMRON a fost clasificată la un nivel ridicat, în special pentru specificitatea tehnică.

Printre exemplele de iniţiative ale companiei OMRON în acest domeniu se numără Innovation Exploring Initiative Headquarters şi OMRON SINIC X Corporation. Innovation Exploring Initiative Headquarters este o platformă de inovaţii la nivel de companie, determinată de nevoile sociale pentru cunoştinţe organizaţionale şi consolidarea capacităţii de a crea valoare nouă. OMRON SINIC X Corporation accelerează crearea unui „design apropiat de viitor”, prin cercetare de ultimă generaţie, inclusiv prezentări la conferinţe internaţionale de top. În plus, OMRON asociază strategiile de proprietate intelectuală cu afacerile şi strategiile de cercetare şi dezvoltare, promovând totodată la nivel global activităţile de proprietate intelectuală.

Despre Primele 100 de companii globale inovatoare din anul 2022

Clarivate utilizează datele despre brevete pentru a analiza tendinţele de proprietate intelectuală şi pentru a selecta anual primele 100 de corporaţii şi instituţii inovatoare din întreaga lume. Distincţiile pentru Primele 100 de companii inovatoare din 2022 de la Clarivate marchează cel de-al unsprezecelea an de premii. Companiile sunt răsplătite pe baza capacităţilor, consecvenţei şi creativităţii demonstrate în oferirea de valoare nouă şi pe baza ingenuităţii la nivel mondial, precum şi pentru faptul că au dat dovadă de excelenţă în inovaţie la un nivel peste cel standard. Acestea au la bază date riguroase şi obiective, extrase din Derwent World Patents Index™ (cea mai cuprinzătoare bază de date din lume cu informaţii îmbunătăţite despre brevete) şi standarde independente de evaluare.

Pentru detalii, accesaţi: clarivate.com/top-100-innovators

Pe viitor, pentru a contribui în continuare la o societate mai bună, OMRON îşi menţine angajamentul de a crea inovaţie în strânsă colaborare cu echipele sale comerciale şi cu cele de cercetare şi dezvoltare.

Citiţi mai multe despre iniţiativele tehnologice şi referitoare la cercetare şi dezvoltare de la OMRON: omron.com/global/en/technology

Despre OMRON

Corporaţia OMRON este lider global în domeniul automatizării, pe baza tehnologiei sale principale de „Detecţie şi control+gândire”. Domeniile de activitate ale OMRON acoperă un spectru larg, de la automatizarea industrială şi componentele electronice la sistemele sociale, îngrijirea sănătăţii şi soluţii de protecţie a mediului. Înfiinţată în anul 1933, OMRON are în întreaga lume aproximativ 30.000 de angajaţi, care lucrează pentru a furniza produse şi servicii în aproape 120 de ţări şi regiuni. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul OMRON: http:/industrial.omron.eu.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn