Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Digimarc şi OMRON încheie un parteneriat pentru modernizarea automatizării industriale

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Digimarc şi OMRON încheie un parteneriat pentru modernizarea automatizării industriale

Tehnologia revoluţionară de filigranare digitală şi tehnologia de vârf în domeniu de verificare cu cameră video a utilajelor se reunesc pentru a transforma procesele de producţie din toate industriile.

Digimarc Corporation (NASDAQ: DMRC), pionier şi lider mondial în tehnologiile digitale de filigranare şi OMRON, furnizor de top de soluţii de automatizare industrială au anunţat astăzi un parteneriat strategic pentru a duce la un nou nivel soluţiile de automatizare industrială. Combinaţia dintre filigranele digitale Digimarc şi tehnologia OMRON de verificare cu cameră video a utilajelor reprezintă o abordare inovatoare a identificării digitale a produselor şi o nouă forţă transformatoare în automatizarea industrială. Împreună, companiile ajută producătorii şi mărcile să îşi depăşească în mod constant concurenţa, să se adapteze la condiţiile de piaţă în schimbare şi să îndeplinească cerinţele din ce în ce mai stricte privind produsele sustenabile şi personalizate.

„Astăzi, mai mult ca oricând, mărcile se confruntă cu o presiune sporită de a adera la noile reglementări din industrie, de a eficientiza operaţiunile şi de a răspunde aşteptărilor consumatorilor în ceea ce priveşte calitatea, autenticitatea şi durabilitatea”, a declarat Ken Sickles, Director de produs la Digimarc. „Prin parteneriatul nostru cu OMRON, oferim acum o soluţie de automatizare industrială care răspunde direct acestor nevoi – prin creşterea eficienţei, prin respectarea standardelor de calitate şi de reglementare şi prin furnizarea de informaţii în timp real, care permit luarea de măsuri.”

digimarc digital watermaking demo fcard en sol

O soluţie de automatizare industrială pregătită pentru evoluţiile din viitor

Progresele în domeniul automatizării industriale sunt esenţiale pentru operaţiunile de afaceri şi pentru siguranţa consumatorilor. De exemplu, amestecurile de etichete au determinat livrarea produselor alimentare fără divulgarea corespunzătoare a ingredientelor. În cazul alergenilor precum alunele, laptele sau glutenul, acest lucru poate pune viaţa în pericol. Producătorii şi mărcile au nevoie de control automat şi de verificări de calitate pentru a preveni componentele care nu se potrivesc în mod corect.Digimarc şi OMRON au modernizat automatizarea industrială, astfel încât producătorii să poată preveni acum componentele care nu se potrivesc sau produsele etichetate greşit, să mărească viteza şi eficienţa procesului de producţie şi să eficientizeze distribuţia şi îndeplinirea condiţiilor pentru bunurile ambalate. Soluţia facilitează, de asemenea, recuperarea, sortarea şi reciclarea materialelor de ambalare după utilizare, reducând scurgerea deşeurilor în mediu şi îmbunătăţind calitatea şi cantitatea materialelor reciclate după consum.„Clienţii noştri din sectorul bunurilor de consum se confruntă cu cerinţe tot mai mari în materie de siguranţă, precum şi cu ambalaje sustenabile de înaltă calitate”, a declarat Fernando Colás, Director executiv, OMRON Industrial Automation EMEA. Prin integrarea tehnologiei avansate de filigranare digitală a companiei Digimarc în soluţiile noastre de verificare cu cameră video a utilajelor, oferim soluţii inovatoare de ambalare care reduc materialele inutile şi previn produsele etichetate sau ambalate în mod incorect.”

Digimarc + OMRON, o combinaţie puternică

Prin parteneriatul lor, Digimarc şi OMRON deblochează noi capacităţi de modernizare a automatizării industriale. Utilajele pot identifica, inspecta şi iniţia caracteristici de urmărire rapidă şi precisă, la viteze remarcabile. Prin urmare, mărcile şi producătorii din toate industriile realizează îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte eficienţa, calitatea, trasabilitatea, securitatea şi conformitatea în toate operaţiunile industriale. Această combinaţie puternică între expertiza în automatizări industriale şi tehnologia avansată de filigranare digitală introduce o soluţie complet integrată pentru modernizarea instalaţiilor industriale. Dincolo de automatizarea industrială, filigranele digitale Digimarc adaugă valoare pe tot parcursul ciclului de viaţă al produsului, permiţând mărcilor să abordeze provocările viitoare şi să răspundă aşteptărilor consumatorilor cu investiţii suplimentare minime. Odată aplicate, filigranele digitale automatizează identificarea colectării şi sortării ambalajelor la instalaţiile de reciclare a materialelor (MRF), generând în acelaşi timp parametri de sustenabilitate. În plus, filigranele digitale Digimarc acceptă autentificarea produsului, programele de fidelizare a clienţilor cu factor dublu, efectuarea de ultimă generaţie a cumpărăturilor online cu amănuntul şi alte aplicaţii pentru întreprinderi, care oferă valoare care creşte treptat. Pentru a afla mai multe despre soluţia Digimarc + OMRON care modernizează automatizarea industrială, vă rugăm să ne contactaţi.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn