Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Instruire la distanţă

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Cursuri livrate la dvs. acasă, la birou sau la fabrică

Pentru instruirea noastră nu sunt necesare echipamente tehnice, doar o conexiune stabilă la internet şi un laptop sau un PC.

Toate cursurile noastre pot fi oferite şi într-un format tradiţional cu prezenţă fizică în clasă, iar unele sunt disponibile prin sesiune la distanţă. Promitem să oferim aceleaşi rezultate educaţionale atât la cursurile în clasă cât şi la sesiunile la distanţă. Însă cum funcţionează sesiunile la distanţă?

  • Vă vom trimite o invitaţie prin Microsoft Teams. În acest mod furnizăm materialele de curs grupului de instruire. În funcţie de subiectul cursului, pot fi necesare alte programe software disponibile gratuit.

  • Pentru participanţi nu există costuri suplimentare şi nu sunt necesare licenţe pentru a participa la cursul de instruire la distanţă.

  • Înainte de a participa la curs nu uitaţi să finalizaţi cursurile eLearning relevante şi apoi să descărcaţi şi să instalaţi programele software de asistenţă relevante, cum ar fi Sysmac Studio.

Investiţia în instruire se va reflecta în cunoştinţele şi eficienţa îmbunătăţite ale operatorilor, inginerilor de întreţinere sau programatorilor. Astfel, analiza erorilor şi depanarea pot fi mai rapide, iar programarea poate fi de o calitate mai înaltă. Inginerii cu instruire oficială în domeniul programării pot reduce ciclul de dezvoltare a software-ului şi îmbunătăţi operaţiunile de depanare şi diagnosticare a defecţiunilor.

Instruire virtuală practică

Acum putem oferi instruire practică în mediu virtual, similară experienţei tradiţionale cu prezenţă fizică în clasă.

Cursurile noastre de instruire s-au bazat întotdeauna pe un proces de învăţare prin practică, o abordare practică a învăţării. Cursurile de instruire practică în mediu virtual este opţiunea ideală pentru dvs. dacă distanţa până la centrul de instruire este mare sau dacă deplasarea este complicată.

Veţi fi invitaţi la cursul de instruire prin intermediul unei întâlniri Microsoft Teams, iar în acelaşi timp vă veţi conecta la unul dintre laptopurile noastre de instruire utilizând software de desktop la distanţă. Laptopul de instruire va avea toate programele software de programare necesare pentru sesiunea dvs., precum şi o transmisie video în timp real de la echipamentele de instruire.

Înainte de a participa, vă vom trimite toate detaliile într-un e-mail de confirmare a rezervării cursului nostru, inclusiv linkuri către toate programele software relevante de descărcat. Fără hoteluri, fără restaurante şi deplasări suplimentare.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Servicii şi asistenţă

robot human fist bump fcard misc

Servicii de instruire

Perfecţionaţi-vă abilităţile în domeniul automatizării industriale. Îmbogăţiţi-vă cunoştinţele pentru a îndeplini cerinţele din domeniul dvs.

citiţi mai mult
virtual assistance woman services fcard comp

Rămâneţi conectaţi cu Serviciile de asistenţă virtuală OMRON

Asistenţa virtuală de la OMRON este o soluţie de asistenţă de la distanţă care asigură consultanţă şi asistenţă tehnică uşoară, rapidă şi sigură. Asistenţa virtuală utilizează tehnologia de realitate augmentată pentru a ajuta la crearea celor mai bune utilaje, pe lângă identificarea şi rezolvarea problemelor de oriunde din lume.

citiţi mai mult
code software registration newssinglemob prod

Înregistrare software şi descărcări

În această secţiune a site-ului nostru web puteţi înregistra produsele dvs. software de la Omron. După înregistrarea numărului de licenţă veţi avea acces la actualizarea corespunzătoare şi la fişierele de asistenţă. În plus, din această secţiune pot fi descărcate gratuit mai multe aplicaţii şi instrumente.

citiţi mai mult