Referinţe clienţi | OMRON, România

Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Referinţe clienţi

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Referinţe clienţi

La Omron, ne place să îi ascultam pe clienţii noştri. Am putea petrece întreaga zi ascultându-le nevoile - ne ajută să venim cu idei noi. Şi deoarece ne-am ascultat clienţii care folosesc utilajele de ambalare timp de peste 20 de ani, nu veţi fi surprinşi să descoperiţi că am avut câteva idei foarte inspirate.

Dar în loc să le aflaţi de la noi, ne-am gândit că v-ar plăcea să le auziţi venind din partea unor oameni ca dvs.: de la clienţii noştri.

martini packaging sol

Martini îşi perfecţionează sistemul de ambalare a pastelor cu ajutorul tehnologiei OMRON

Având sediul în Italia, Martini Srl produce utilaje de înaltă precizie pentru cântărire şi ambalare pentru sectorul alimentar. Noul lor sistem de ambalare MCRS-VD asigură ambalarea a până la 180 de pachete de paste pe minut. Soluţia se bazează pe un controler de utilaj OMRON NX701 1600. Acesta gestionează mişcările MCRS-VD. Tehnologia NX-TC Perfect Sealing de la OMRON îi permite utilizatorului final să îmbunătăţească stabilitatea termoreglării implicate şi reduce costurile asociate cu utilizarea foliei de ambalare.

citiţi mai mult
diva-international fcard sol

Roboţii mobili autonomi simplifică operaţiunile de intralogistică în cadrul Diva International

Companiile mari se orientează tot mai mult către roboţi pentru a simplifica procesele manuale din fabrici şi depozite. Un exemplu este Diva International, cu sediul în Italia. Diva a dorit să îşi transforme sistemul de transport al şerveţelelor umede de la unitatea de producţie la o locaţie de paletizare din acelaşi depozit. Prin intermediul furnizorului său de gestionare a unităţilor, FM Vision, a creat un sistem nou, automatizat, folosind cinci roboţi mobili autonomi (AMR) şi controlerul de utilaj Sysmac NJ de la OMRON. Aceasta a determinat un proces mai sigur, mai eficient şi mai flexibil.

citiţi mai mult
seafood parlevliet fcard comp

Soluţiile de filetare automată a peştelui asigură calitatea şi eficienţa costurilor la Seafood Parlevliet

Producătorul olandez de peşte obţine o reducere de 75% a costurilor de manoperă şi o creştere de până la cinci ori a vitezei de lucru cu ajutorul liniei de producţie automatizate. Soluţia creată de Innovotech BV, un partener local din domeniul automatizării, include sisteme de inspecţie cu cameră video şi control de la OMRON şi ajută compania să-şi menţină competitivitatea producţiei în Olanda.

citiţi mai mult
bolci chocolate fcard misc

Automatizarea cu roboţi măreşte productivitatea cu 40 % în fabrica BOLÇİ

Producătorul turc de ciocolată BOLÇİ trebuia să-şi onoreze promisiunea de a livra produse de ciocolată „neatinse de mâna omului”. Omron şi Innovas şi-au unit forţele pentru a pune în funcţiune o linie cu trei roboţi Omron, pentru secţiunea de ambalare a liniei de producţie a fabricii, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea producţiei şi de a reduce costurile cu manopera.

citiţi mai mult
Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer
 • Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer

  Omron’s complete part feeder solution provides production line flexibility at packaging manufacturer

  An integrated approach combining vision, robotics and a versatile feeder. A Danish packaging manufacturer that specialises in airbags for securing and safeguarding cargo, needed to introduce new parts, such as plastic air valves, into their production line. Instead of adding a new large bowl feeder, they looked for an innovative, flexible and space-saving solution. DamGaard Automatik, a Danish systems integrator, recommended Omron’s AnyFeeder Solution for the job, combined with Omron’s Smart Vision MX and an eCobra 600 robot.

  02:20

Soluţia completă de alimentatoare de piese oferă flexibilitate liniei de producţie

O abordare integrată care combină inspecţia vizuală, robotica şi un alimentator versatil.

citiţi mai mult
Robot-assisted packaging: 30% more productivity
 • Robot-assisted packaging: 30% more productivity

  Robot-assisted packaging: 30% more productivity

  Combilo - a leading fruit and vegetables wholesaler in the Netherlands, recently installed a new robot-assisted packaging line and, overnight, increased productivity by 30%. The new packaging line includes delta robots and vision system from Omron and was built by the systems integrator EasyPack Technologies. Discover how our integrated solutions can boost your productivity by 30%

  02:21

Cu 30% mai multă productivitate şi mai puţine defecţiuni

Linie de ambalare cu roboţi paraleli şi sistem de inspecţie vizuală a vitezei pentru ardeiul gras

citiţi mai mult
omag 420 x 300 sol

Fiți atent la data de expirare!

O mașină de ambalare de ultimă generație, compactă, fiabilă, dotată cu numeroase caracteristici inovatoare, ale cărei piese sunt toate ușor accesibile. Citiți despre caracteristicile noii linii de mașini de ambalare la pliculeţe, proiectate de Omag în colaborare cu Omron pentru producția medicamentului „Okitask” de la Dompé.

citiţi mai mult
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Producător de produse farmaceutice pe bază de contract

Cum a reuşit un producător pe bază de contract să furnizeze 1.000.000 de pachete serializate pentru diferiţi clienţi din industria farmaceutică, având standarde şi proceduri diferite, şi în cadrul unei reţele cu multiple unităţi de producţie, producători pe bază de contract, reambalatori şi alţi furnizori de servicii, toate acestea în conformitate cu reglementările UE aplicabile privind înregistrarea centralizată a codurilor unice?

citiţi mai mult
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

Asistenţă acordată Line Equipment în dezvoltarea unor utilaje mai avansate

Vizionaţi interviul pentru a vedea cum, cu asistenţa noastră, implementarea soluţiilor noastre software şi hardware pe utilajele lor, a permis Line Equipment să introducă pe piaţă produse mai avansate.

citiţi mai mult
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

New-Motion dezvoltă mașina automată de paletizat cu robot gantry (pod rulant)

Furnizând consultanţă şi suport tehnic, Omron a facilitat dezvoltarea şi construcţia noului paletizator. Au fost definite mai multe pieţe ţintă pentru noul tip de PLC, industria de alimente şi băuturi fiind una dintre acestea.

citiţi mai mult
ct effytec 420x420 sol

Sysmac - în centrul conceptului de proces continuu al Effytec

Compania Effytec este mulţumită de eficienţa platformei SYSMAC, care a redus durata de dezvoltare şi implementare. S-a observat mai ales faptul că software-ul unic pentru controlul mișcării și al logicii programate a făcut programarea mult mai uşoară, asigurând în acelaşi timp sincronizarea totală a tuturor deplasărilor de pe linia de producţie.

citiţi mai mult
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace
 • Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

  Finnish manufacturer Jomet builds comprehensive systems for the packaging industry, from product handling and quality control to labelling, palletizing and wrapping. Working with major online retailers, Jomet faces continuing demands for innovative solutions, and with Omron's help they are creating machines that are fast and reliable, and which deliver beyond the end-users' expectations.

  03:15

Utilaje care oferă performanţe peste aşteptările utilizatorilor

Producătorul finlandez de utilaje Jomet produce o gamă extinsă de soluţii de ambalare, răspunzând astfel cerinţelor clienţilor privind inovaţiile.

citiţi mai mult
eu ct ibonhart webimages 420x300 sol

Feliator de pâine care include un sistem de detecţie la distanţă al erorilor şi upgrade-uri software la distanţă

Când unul dintre cei mai importanţi producători britanici de echipamente automate de feliere şi ambalare a pâinii a câştigat o comandă de la o brutărie din Kazahstan, a decis că accesul de la distanţă este esenţial. Era necesar ca upgrade-urile software şi identificarea erorilor să fie posibile de la distanţă din Norwich, Anglia, fără a fi necesară trimiterea unui inginer la 6000 km distanţă, pentru a vizita locaţia clientului.

citiţi mai mult
eu ct auxpama webimages 420x300 sol

Noua maşină de tăiat pâine reduce durata procesării cu 55%

Compania spaniolă specializată în coacerea pâinii, Auxpama, a lansat recent o nouă tavă tăietoare automatizată, care realizează crestăturile de pe partea superioară a franzelelor imediat înainte de coacere. Utilajul este atât de avansat, încât reduce durata necesară pentru proces de la peste 6 minute la numai 2,45 minute. Iar esenţa acestuia este reprezentată de platforma de control unificat Omron.

citiţi mai mult
eu ct ecocaps webimages 420x300 sol

Noul utilaj de ambalare a băuturilor automatizează toate staţiile, utilizând numai o magistrală de mare viteză

Atunci când specialistul italian în utilaje de ambalare, Ecocap, a decis să dezvolte un nou utilaj pentru piaţa de băuturi energizante, aceasta le-a oferit oportunitatea de a adopta un nou model de automatizare bazat pe platforma Omron Sysmac. Ideea a constat în dezvoltarea unui sistem pentru îmbutelierea a până la 20.000 de cutii pe oră cu automatizarea tuturor staţiilor, utilizând o singură magistrală de mare viteză: EtherCAT.

citiţi mai mult
eu ct mectra webimages 420x300 sol

Noul dispozitiv de paletizare utilizează un ambreiaj motor liniar Omron pentru deplasarea pe axa orizontală

Una dintre cele mai recente linii de ambalare ale mărcii Ristora utilizează un sistem de paletizare creat de către specialistul italian în ambalare, Mectra. Noul sistem utilizează un motor liniar seria Accurax de la Omron – care înlocuieşte dispozitivul convenţional de împingere cu bandă. Rezultatul? Mai multă viteză, flexibilitate mai mare, fiabilitate mai ridicată.

citiţi mai mult
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable
 • Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

  Converging solutions is a supplier of converging and end of line stacking solutions throughout the packaging industry. Learn how Converging Solutions and Omron partner to face the challenges in Converging Solutions' changing market. 0:24 Introduction Converging Solutions 0:39 Market changes for Converging Solutions 1:18 Why Omron 1:54 Technical challenges 2:26 Partnership between Omron and Converging Solutions 2:52 The Pack Stacker 4:14 Costs: more for less 5:06 Design, training, construction and installation

  06:02

Crearea unei baze globale de clienţi realizând mai mult, mai rapid

Elevatorul de ambalaje de la Converging Solutions este utilizat pe scară largă în industria alimentară din Marea Britanie pentru stivuirea automată a ambalajelor preformate. Când compania a decis să concureze pe pieţele de produse nealimentare şi în alte ţări, avea nevoie ca utilajul să facă mai multe şi mai rapid.

citiţi mai mult
mespic machine420x300 logo

Soluţie multifuncţională Mespic...

Firma italiană Mespic este specializată în proiectarea şi construcţia de utilaje de ambalare integrate la capătul liniei. Recent, compania a colaborat cu Omron pentru a realiza o soluţie multifuncţională de ambalare secundară şi finală pentru pliculeţe de ceai.

citiţi mai mult