Patru recomandări importante pentru proiectele de automatizare din industria alimentară şi de băuturi
Publicat la 29 ianuarie 2021 în Operational Excellence

1. Setaţi obiectivele şi evaluaţi procesele
Flexibilitatea, calitatea, problemele legate de forţa de muncă şi sustenabilitatea sunt doar câteva dintre factorii declanşatori cheie pe care-i recunoaştem din discuţiile cu clienţii.2. Implicarea angajaţilor
În contextul fluxului fizic al bunurilor într-un mediu de producţie, este esenţială protecţia forţei de muncă împotriva vătămărilor corporale. Aceeaşi forţă de muncă înţelege detaliile acestor mişcări şi trebuie inclusă în discuţiile despre îmbunătăţirea procesului. La urma urmei, este vorba despre automatizarea care ajută forţa de muncă umană.3. Alegerea partenerului corespunzător
Este important să vă asiguraţi că un partener tehnologic dispune de un portofoliu foarte diversificat de automatizare, inclusiv de o gamă cuprinzătoare de soluţii adaptabile provocărilor individuale. Totodată, reprezintă un atu incontestabil deţinerea unei reţele de integratori de sisteme, care să furnizeze experienţă şi servicii personalizate pentru domeniul industrial, la toate nivelurile,.4. Gândiţi-vă la materiile prime, ambalare etc. ca la un pachet complet
O fabrică, o linie de producţie sau un utilaj vor avea performanţe pe măsura serviciilor pe care le primesc în ceea ce priveşte materiile prime, ambalarea şi consumabilele.