Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Servicii de securitate

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Securitate la fiecare nivel

Oferim o gamă de servicii pentru securitatea utilajelor, scalabile pentru a se potrivi nevoilor companiilor mici, cu un singur amplasament, până la operaţiunile internaţionale în mai multe amplasamente. Oferim o abordare consecventă, care înglobează nevoile de a respecta legislaţia regională şi internaţională şi deţinem capacitatea de a vă implementa la nivel global politica privind siguranţa.

Productivitate mai bună. Noile standarde de siguranţă funcţională înseamnă că utilajele nu trebuie oprite întotdeauna când sunt necesare intervenţii sau accesul la acestea, avem capacitatea de a crea soluţii de control sigure, utilizând cele mai recente tehnici de siguranţă care susţin cele mai ridicate niveluri posibile de securitate a muncii, reducând totodată întârzierile la repornire şi, eventual, economisind risipa de materiale.

Solicitaţi o consultaţie

Customer Cases

Securitatea utilajului este supusă unui proces continuu

Securitatea utilajelor nu este doar o chestiune de moment. Este un proces care acoperă întregul ciclu de viaţă al utilajelor, de la planificare la darea în folosinţă şi funcţionare, incluzând modificarea şi întreţinerea. Iată serviciile noastre de securitate a utilajelor:

Safety amr fcard misc

Evaluarea securităţii AMR (AMR)

Pe zi ce trece, roboţii mobili autonomi devin mai mari, mai grei, mai complecşi şi chiar mai autonomi. Împreună, creează provocări pentru siguranţă cu totul noi, cu care se confruntă în aceeaşi măsură producătorii de maşinării, integratorii şi utilizatorii.

citiţi mai mult
icon safetyservices mra 420x200 prod

Evaluarea riscului privind utilajele (MRA)

Vă ajutăm să vă îndepliniţi obligaţiile de a efectua evaluarea de risc a utilajului, impusă prin lege. Identificăm care dintre utilajele dvs. sunt periculoase şi necesită atenţie prin intermediul raportului nostru de evaluare detaliat.

citiţi mai mult
icon safetyservices csd 420x200 prod

Designul conceptual privind securitatea (CSD)

Designul nostru conceptual privind securitatea reprezintă un pas esenţial şi eficient înspre reducerea riscurilor la nivelul utilajelor dvs. Dacă dispuneţi de resursele necesare, acesta vă poate ajuta să remediaţi propriile utilaje cu ajutorul îndrumărilor noastre profesionale.

citiţi mai mult
icon safetyservices cem 420x200 prod

Marcajul CE oficial (CEM)

Membrii echipei noastre au experienţă foarte mare în procesul de marcare CE şi toate complicaţiile acestuia. Asigurăm faptul că întregul proces se desfăşoară facil şi eficient şi utilajul pe care se aplică marcajul CE este legal pentru utilizare.

citiţi mai mult
icon safetyservices est 420x200 prod

Testarea timpului de oprire ESPE (EST)

Furnizăm determinarea oficială a timpului de oprire pentru un utilaj şi apoi efectuăm calculul şi verificarea poziţionării oricărui dispozitiv de securitate care este utilizat pentru a preveni accesul la părțile mobile ale utilajelor.

citiţi mai mult
safetyservices sat 420x200 icon

Evaluări suplimentare (SAT şi MNC)

Puteţi construi o strategie de respectare a regulilor de securitate pentru utilaje în baza expertizei şi angajaţilor pe care îi aveţi la nivel intern şi să suplimentaţi cu expertiza noastră. Astfel, eficienţa dvs. în afaceri va fi optimizată.

citiţi mai mult

Obţineţi autocolantul Gotcha gratuit

Autocolantul „Gotcha” cu scara de distanţă de securitate este un autocolant din patru segmente care are dimensiunile metrice europene pe o parte şi dimensiunile obişnuite americane pe cealaltă. Autocolantul Gotcha reprezintă cel mai simplu mod de a controla dacă deschiderile barierei de protecţie nu vor permite accesarea pericolelor de către angajaţi care se întind prin bariera de protecţie.

  • Conformitate cu ISO 13857

    Respectarea măsurătorilor pe baza ISO 13857 pentru deschideri de până la 20 mm.

  • Conformitate cu standardele ANSI

    Respectarea măsurătorilor pe baza ANSI B65-1 şi ANSI/SPI B1 pentru deschideri de până la 49 mm (1,875 inchi).

  • Uşor de utilizat

    Autocolantul Gotcha reprezintă cel mai simplu mod de a controla dacă deschiderile din bariera de protecţie nu vor permite accesarea pericolelor de către angajaţi care se întind prin bariera de protecţie.

Obţineţi autocolantul Gotcha gratuit

Servicii şi asistenţă

virtual assistance woman services fcard comp

Rămâneţi conectaţi cu Serviciile de asistenţă virtuală OMRON

Asistenţa virtuală de la OMRON este o soluţie de asistenţă de la distanţă care asigură consultanţă şi asistenţă tehnică uşoară, rapidă şi sigură. Asistenţa virtuală utilizează tehnologia de realitate augmentată pentru a ajuta la crearea celor mai bune utilaje, pe lângă identificarea şi rezolvarea problemelor de oriunde din lume.

citiţi mai mult
robot human fist bump fcard misc

Servicii de instruire

Perfecţionaţi-vă abilităţile în domeniul automatizării industriale. Îmbogăţiţi-vă cunoştinţele pentru a îndeplini cerinţele din domeniul dvs.

citiţi mai mult
engineer robot programming fcard prod

Servicii de robotizare

Timpul de funcţionare este un factor critic pentru soluţiile de robotizare integrate. Echipa noastră de specialişti în servicii de robotizare este dedicată pentru a vă asigura că vă puteţi menţine instalaţia în bună stare pe durata întregii perioade de funcţionare.

citiţi mai mult