Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Hannover Messe 2019: armonia dintre om şi maşină

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Hannover Messe 2019: armonia dintre om şi maşină

La ediţia din acest an a Hannover Messe, vom prezenta sisteme de automatizare inteligente, integrate şi interactive pentru fabrici, inclusiv roboţi inteligenți şi soluţii cu inteligenţă artificială care permit o eficienţă şi o flexibilitate de neegalat. Vizitaţi-ne la standul F24 din sala 9.

Cum pot să crească producătorii eficienţa cu ajutorul inteligenţei artificiale şi roboticii? Cum pot rămâne companiile competitive, îmbunătăţindu-şi în acelaşi timp securitatea şi calitatea? Vizitatorii de la Hannover Messe, unul dintre cele mai mari târguri care va avea loc între 1 şi 5 aprilie 2019, vă poate oferi răspunsul la standul nostru F24 din sala 9, unde interacţiunea inovatoare dintre om şi maşină va fi unul dintre principalele subiecte de discuţie.

Conceptul nostru de Automatizare inovatoare! prezintă o abordare holistică pentru liniile flexibile de producţie ale viitorului. Vor fi prezentate, de asemenea, robotul-antrenor de tenis de masă Forpheus, echipat cu inteligenţă artificială actualizată, o nouă soluţie de ridicare robotizată a cutiilor, care combină un robot colaborativ, un robot mobil şi vederea 3D, precum şi prima soluţie mondială de controler de utilaj cu inteligenţă artificială.

Soluţii flexibile pentru provocări industriale în creştere

„Producătorii trebuie să asigure cea mai înaltă calitate şi trasabilitate cuprinzătoare pe toată linia de producţie şi în întregul lanţ de aprovizionare, în paralel cu nevoia de asigurare a unei producţii mai flexibile, mai rapide şi mai personalizabile ca oricând. Totodată, domeniul se confruntă în prezent cu provocările reprezentate de echilibrarea problemelor externe, precum lipsa forţei calificate de muncă, cerinţele de sustenabilitatea şi de reglementare la un nivel crescut în ceea ce priveşte procesele de producţie şi obiectivele de afaceri. Aici intervin soluţiile tehnologice de la Omron: dezvoltăm soluţii care descătuşează şi amplifică potenţialul uman” a declarat Dr. Klaus Kluger, Director General pentru Europa Centrală şi de Est de la Omron.

„Conectarea dintre om şi maşină în era inteligenţei artificiale este subiectul principal de la Hannover Messe din acest an. Subliniind această abordare, Omron va prezenta un portofoliu de soluţii inovatoare, inclusiv controlul Edge bazat pe inteligenţă artificială, care accelerează colectarea, interpretarea şi inteligenţa datelor, armonizând interacţiunea dintre om şi maşină şi permiţând o flexibilitate crescută a producţiei”, afirmă Peter Cusack, Şeful Departamentului de marketing strategic de la Omron.

Într-o demonstraţie asupra liniei de producţie flexibilă, care va avea loc la stand, vizitatorii vor putea urmări un întreg proces de fabricaţie, de la primirea comenzii şi până la asamblare, inspecţie şi livrare. Combinaţia dintre controlul de precizie şi roboţii mobili şi colaborativi permite cel mai înalt nivel de flexibilitate pentru linia de producţie, pentru a aborda cererile clienţilor pentru personalizare crescută, fără a fi nevoie de reconfigurarea liniei. Demonstraţia Omron arată în întregime integrarea pe plan vertical şi orizontal a tehnologiilor principale ale companiei în ceea ce priveşte detecția, securitatea, controlul mișcării, robotica şi controlul bazate pe standarde deschise.

Automatizarea inovatoare! asigură sinergia dintre competenţele cheie Omron dovedite şi tehnologiile Omron Detecţie şi control + gândire, care îi ajută pe producătorii să-şi optimizeze produsele personalizate prin producţie flexibilă şi să obţină un nivel mai ridicat de OEE (Eficienţa generală a echipamentelor), precum şi un nivel maxim de securitate şi calitate.

Vizitaţi-ne la Hannover Messe 2019 (1-5 aprilie) la standul F24 din sala 9.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn