Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Roboţii colaborativi din seria TM accelerează armonizarea dintre oameni şi maşini

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Roboţii colaborativi din seria TM accelerează armonizarea dintre oameni şi maşini

Omron a anunţat lansarea globală a familiei de roboţi colaborativi din seria TM, pentru a realiza un mediu inovator de producţie, în care oamenii şi maşinile lucrează în armonie.

Cu diferitele funcţionalităţi vizuale şi cu mediul de programare simplu şi intuitiv al roboţilor colaborativi TM, vom permite în continuare o producţie sigură, flexibilă şi colaborativă între om şi maşină.

Pe măsură ce tendinţele în schimbare ale consumatorilor continuă să scurteze ciclurile de viaţă ale produselor, producătorii au nevoie ca liniile de producţie să respecte cerinţele privind schimbările frecvente de produse. În plus, pe măsură ce lipsa forţei de muncă devine o realitate, producătorii fac eforturi pentru a automatiza sarcinile mai simple şi monotone, pentru a crea un loc de muncă în care oamenii să poată contribui la sarcinile mai creative.

Seria noastră TM oferă o soluţie unică pentru instalarea cu uşurinţă a unui robot care să automatizeze aplicaţii precum asamblarea, alegerea şi plasarea şi înşurubarea. Ca parte din lansarea seriei TM, vom lansa un model „compatibil cu platformele mobile” care se va integra perfect în robotul mobil autonom din seria LD, lider pe piaţă. Aceasta le permite utilizatorilor să automatizeze sarcini mai complexe, precum alegerea şi plasarea pe o tavă sau pe un container şi să conecteze procesele la roboţii mobili autonomi.

Vom introduce 12 roboţi în seria TM cu o combinaţie dintre următoarele specificaţii.

  • Lungimea braţului: 700 mm, 1100 mm, 1300 mm
  • Sarcină utilă: 4 kg, 6 kg, 12 kg, 14 kg
  • Sursă de alimentare: c.a., c.c.
  • Sunt conformi sau neconformi cu Instrucţiunile SEMI S2 privind securitatea

Trei caracteristici cheie ale robotului colaborativ din seria TM:

  • Interfaţa intuitivă de programare reduce durata de programare: Timpi reduşi de instalare şi de configurare, în comparaţie cu roboţii industriali tradiţionali. Datorită interfeţei intuitive de programare bazate pe schema de flux şi pe învăţarea uşoară, programarea roboţilor necesită o experienţă de programare redusă sau chiar inexistentă.
  • Sistemul de inspecţie vizuală integrat pe braţ reduce durata de configurare: Seria TM este livrată cu inspecţie vizuală încorporată şi cu iluminat integrat, permiţându-i utilizatorului să capteze produsele cu un unghi amplu de vizualizare. Echipat cu funcţii de detectare a imaginilor, precum corespondenţa modelelor, citirea codurilor de bare şi identificarea culorilor, acest sistem robotizat face extrem de uşoară configurarea aplicaţiilor de inspecţie, măsurare şi sortare, imediat după ce produsul este scos din ambalaj.
  • Este conform cu toate standardele de securitate privind cooperarea dintre oameni şi maşini, reducând durata de instalare: Produsele din seria TM sunt conforme cu toate standardele de securitate care permit colaborarea dintre oameni şi maşini şi pot fi operate în siguranţă pe lângă oameni, fără împrejmuirea de securitate industrială, impusă în mod tradiţional în cazul roboţilor industriali, reducând considerabil durata de instalare. (Este conform cu cerinţele privind siguranţa ISO10218-1 pentru roboţii industriali, precum şi cu cerinţele privind siguranţa ISO/TS15066 pentru roboţii industriali colaborativi)

Prin adăugarea robotului colaborativ din seria TM la linia noastră de produse, vom îmbunătăţi şi mai mult fabricaţia sigură, flexibilă şi în echipă dintre om şi maşină şi vom continua să accelerăm „automatizarea inovatoare”, concept inovator de fabricaţie în cadrul căruia oamenii şi maşinile cooperează în armonie.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn