Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Aplicaţie de ambalare OMRON: Proces de încărcare şi de descărcare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Menţinerea operaţiunilor dvs. în stare de funcţionare fără probleme

Odată cu creşterea cererii de produse mai personalizate, liniile tradiţionale de producţie în masă trebuie adaptate pentru a răspunde noilor nevoi ale pieţei: opţiuni mai largi dintre care să se poată alege, comenzi mai personalizate, livrări mai rapide şi, în continuare, cele mai înalte standarde de calitate. Pe scurt, liniile trebuie să câştige agilitate.
 
Cheia unui început de succes pentru a obţine o producţie agilă este optimizarea procesului de încărcare şi de descărcare. Scopul nostru este să vă sprijinim în această călătorie de optimizare, prin evaluarea modului în care acest proces influenţează performanţa operaţiunilor dvs. şi să vă oferim soluţii pentru a-l îmbunătăţi.

Metoda noastră

În calitate de partener Global Solution, vă optimizăm procesul de încărcare şi de descărcare la nivel de întreprindere, de linie şi de utilaj, astfel încât să puteţi obţine un randament maxim, disponibilitatea producţiei şi să garantaţi siguranţa şi calitatea produsului. Contribuind la îmbunătăţirea performanţelor operaţiunilor dvs. la aceste trei niveluri, vă ajutăm să vă maximizaţi profitabilitatea şi flexibilitatea la nivelul fabricii.

La nivel de întreprindere

Provocarea de astăzi este de a avea un model de producţie care să se poată adapta cu uşurinţă la cerinţele extrem de schimbătoare ale consumatorilor, la cel mai bun cost. Unităţile de producţie flexibile şi complet reconfigurabile, care optimizează fluxul de bunuri, stocurile şi producţia în curs de execuţie, reprezintă cheia pentru a răspunde la această tendinţă a pieţei.

Soluţia noastră

Până în prezent, benzile transportoare erau soluţiile pentru a deplasa bunurile în fabrică, dar acestea ocupă o suprafaţă mare în hala de producţie, sunt inflexibile, costisitoare şi necesită o întreţinere ridicată. Schimbarea acestei abordări cu o flotă de roboţi cu interconectivitate inteligentă facilitează fluxul liniei de producţie. Livrarea a ceea ce aveţi nevoie, când şi unde aveţi nevoie, vă creşte semnificativ agilitatea. Soluţia noastră de robotică nu numai că optimizează fluxul de bunuri în fabrică, ci şi minimizează WIP, reduce rebuturile, riscul de contaminare, deteriorare şi pierderi. Optimizaţi fluxul de bunuri, maximizaţi profitul!

Avantajele unei linii de producţie reconfigurabile

 • Conectarea activelor în liniile de producţie

 • Reducerea costurilor prin stocarea doar a ceea ce este necesar pe linia de producţie

 • Trasabilitatea tuturor stocurilor reduce timpul de nefuncţionare

 • Reducerea riscurilor de blocare

 • Prioritizarea forţei de muncă doar pentru sarcinile cu valoare adăugată

La nivel de linie

Cererea consumatorilor pentru o mare varietate de produse creşte presiunea asupra eficienţei liniei de producţie şi asupra standardelor de calitate. Nealimentarea costisitoare şi consumatoare de timp a liniei, ambalarea incorectă care cauzează opriri şi problemele legate de integritatea containerelor sunt unele dintre cele mai mari pierderi care afectează randamentul liniei şi productivitatea lucrătorilor.

Soluţia noastră 

OMRON oferă o gamă largă de soluţii robotizate, care nu numai că îmbunătăţesc producţia, ci permit lucrătorilor să se concentreze asupra sarcinilor cu valoare adăugată. Soluţiile noastre îmbunătăţesc reaprovizionarea pe linie (LSR), elimină neaprovizionarea liniei, greşelile umane şi optimizează procesul de paletizare. Exemple sunt soluţiile SCARA (Selective Compliance Assembly Robot Arms), care au sarcina de a încărca sticle sau alte containere, roboţii colaborativi care alimentează utilajele de asamblare a cutiilor şi cartoanelor sau soluţiile robotice paralele de mare viteză, utilizate pentru orientarea şi alinierea articolelor. Maximizaţi-vă rentabilitatea investiţiei şi securitatea liniei de producţie; acesta este rezultatul final!

Avantajele atribuirii de sarcini fără valoare adăugată roboţilor

 • Producţie menţinută, îmbunătăţind OEE pe linie

 • Posibilitatea de verificare a combinaţiei corecte de ambalaje şi produse

 • Posibilitatea de a adăuga o etichetă de lot, care să permită trasabilitatea în producţie

 • Posibilitatea de a evita sarcinile repetitive şi de a reduce stresul lucrătorilor.

La nivel de utilaj

Comerţul electronic şi ambalarea pregătită pentru vânzarea cu amănuntul, precum şi personalizarea ulterioară a produselor sunt concepte care necesită o manipulare eficientă a produselor în cadrul proceselor din aval. În acest scenariu în care manipularea eficientă a produselor este o necesitate, menţinerea randamentului utilajelor necesită soluţii care să garanteze cea mai mare precizie şi repetabilitate în operaţiunile de preluare şi plasare, gestionarea reţetelor şi controlul calităţii.

Soluţia noastră

Gama noastră largă de soluţii de automatizare şi de robotică optimizează randamentul, disponibilitatea şi calitatea în funcţie de specificul dvs. de producţie. Optimizăm debitele şi manipularea reţetelor prin intermediul controlerului nostru unic, care se ocupă de toate funcţionalităţile: mişcare, inspecţie cu cameră video, securitate şi robotică. Controlul automat al poziţiei bunurilor încorporat în platforma noastră de control Sysmac permite un control complet al benzii transportoare, fără a deteriora produsele. Oferirea de soluţii pregătite pentru vânzarea cu amănuntul şi expedierea produselor potrivite la momentul potrivit, în modul potrivit!

Avantajele optimizării funcţionalităţii utilajelor

 • Designul robotului adaptat la mediul înconjurător, care reduce curăţarea

 • Reducerea riscului de contaminare şi a riscurilor pentru sănătate şi securitate

 • Orientarea şi sortarea care optimizează procesele din aval

 • Inspecţie cu cameră video integrată şi trasabilitate

 • Reducerea costurilor cu forţa de muncă

 • O prezentare îmbunătăţită

 • Flexibilitatea funcţionării şi îmbunătăţirea OEE a liniei

Vedeţi portofoliul nostru de aplicaţii

Referinţe ale clienţilor (tehnologia noastră în acţiune)

La OMRON, ne place să ne ascultăm clienţii. Am putea petrece toată ziua ascultându-vă nevoile - acest lucru ne inspiră să venim cu idei noi. Şi deoarece ne ascultăm de peste douăzeci de ani clienţii de utilaje de ambalare, nu vă va surprinde faptul că am avut un flux constant de idei inovatoare. Însă în loc să vă povestim noi despre acestea, ne-am gândit că aţi prefera să le auziţi de la oameni ca dumneavoastră: clienţii noştri.

seafood parlevliet fcard comp

Soluţiile de filetare automată a peştelui asigură calitatea şi eficienţa costurilor la Seafood Parlevliet

Producătorul olandez de peşte obţine o reducere de 75% a costurilor de manoperă şi o creştere de până la cinci ori a vitezei de lucru cu ajutorul liniei de producţie automatizate. Soluţia creată de Innovotech BV, un partener local din domeniul automatizării, include sisteme de inspecţie cu cameră video şi control de la OMRON şi ajută compania să-şi menţină competitivitatea producţiei în Olanda.

citiţi mai mult
bolci chocolate fcard misc

Automatizarea cu roboţi măreşte productivitatea cu 40 % în fabrica BOLÇİ

Producătorul turc de ciocolată BOLÇİ trebuia să-şi onoreze promisiunea de a livra produse de ciocolată „neatinse de mâna omului”. Omron şi Innovas şi-au unit forţele pentru a pune în funcţiune o linie cu trei roboţi Omron, pentru secţiunea de ambalare a liniei de producţie a fabricii, cu scopul de a îmbunătăţi calitatea producţiei şi de a reduce costurile cu manopera.

citiţi mai mult

Interesant de citit

Sunteţi interesat de cele mai recente evoluţii? Vizitaţi blogurile noastre de ştiri, pentru actualizări curente!

finance lease fcard tr sol

Automatizare accesibilă: coboţi şi roboţi mobili în leasing pentru flexibilitate în fabrică

04 martie 2021 În concordanţă cu trecerea la Industry 4.0, un număr tot mai mare de producători se orientează spre automatizare ca modalitate de fluidizare a proceselor şi de creştere a productivităţii. Un aspect cheie în acest sens este utilizarea roboţilor, care lucrează deseori alături de oameni în fabrică. Totuşi, multe companii pot fi reticente în a investi în elemente de automatizare suplimentare, mai ales în urma dificultăţilor economice create de criza COVID-19. Pentru producătorii care caută o soluţie accesibilă, se implementează structuri de cost cu opţiuni de leasing ca opţiune pentru a permite adaptabilitatea în fabrică.

citiţi mai mult

Produse conexe

Cum vă putem ajuta?

Sunaţi-ne

Contactaţi biroul local de vânzări

Adresaţi o întrebare

Răspundem la majoritatea întrebărilor în termen de 24 de ore

Aplicaţie de ambalare OMRON: Proces de încărcare şi de descărcare

Primul pas pentru a vă transforma liniile de producţie este să vă optimizaţi procesul de încărcare şi de descărcare. Mai mult, să vă evaluaţi modul în care acesta influenţează performanţa operaţiunilor dvs. la nivel de întreprindere, de linie şi de utilaj.

load&unload page images 2 fcard sol

Vă rugăm completaţi toate câmpurile marcate cu *. Datele dumneavoastră personale vor fi tratate cu confidențialitate.

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Text error notification

Country error notification

Text area error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vă mulțumim pentru solicitarea trimisă. Vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download