Conectare

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Modificare parolă

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Automatizare pentru a minimiza rechemările de produse alimentare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Automatizare pentru a minimiza rechemările de produse alimentare

Volumul de rechemări de produse a crescut în 2015. Robert Brooks susţine că automatizarea eficientă şi integrată a fabricilor poate juca un rol principal în minimizarea acestor rechemări costisitoare, care provoacă pierderi.

Rechemările de produse din industria alimentară din Marea Britanie reprezintă o mare bătaie de cap pentru producători şi nu pare să se rezolve curând. Rapoartele sugerează că rechemările din 2015 au crescut cu 80% până la 159*. Acest lucru afectează nu numai profitul, dar şi reputaţia.

În timp ce o mare parte din rechemări sunt provocate de ingredientele nedeclarate (inclusiv alergeni), contaminarea cu bacterii, metale şi alţi corpi străini este de asemenea responsabilă pentru multe cazuri de rechemări.

Producătorii trebuie să conştientizeze impactul etichetării şi corectitudinii informaţiilor de pe ambalaj conform tendinţelor actuale din domeniul producţiei. Loturile mai mici de produse diferite, versiunile reformulate ale produselor consacrate şi reproiectarea ambalajelor, toate acestea duc la apariţia greşelilor.

Standardele distribuitorilor şi ale terţilor vor dicta probabil nivelurile de testate în afara linie de producţie şi detectarea agenţilor de contaminare în timpul producţiei, dar în aceste zone, dar şi în altele, acestea evoluează constant. Producătorii trebuie să se adapteze acestor modificări, dar şi să conştientizeze implicaţiile regulamentului FIC (Informaţii pentru consumatori despre produsele alimentare), adoptând reguli noi şi foarte precise în ceea ce priveşte informaţiile de pe ambalaj.

Descărcaţi articolul complet mai jos.