Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON SCARA i4L stimulează inovaţia în liniile de ambalare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Optimizarea proceselor de ambalare pentru produsele cosmetice, farmaceutice şi nutraceutice

MACCO, unul dintre cei mai importanţi producători de maşini de ambalare şi sisteme de automatizare, a integrat robotul OMRON SCARA i4L-550L în liniile de ambalare a produselor cosmetice, farmaceutice şi nutraceutice pentru a creşte productivitatea şi a accelera procesele. În acest fel, MACCO îşi propune să proiecteze şi să comercializeze produse din ce în ce mai inovatoare, care să optimizeze timpul de operare prin reducerea timpilor de nefuncţionare a utilajelor şi facilitarea rolului de supraveghere al operatorului.

Principalul avantaj al utilizării robotului SCARA i4L-550L este acela că poate creşte şi mai mult productivitatea prin accelerarea proceselor, menţinând în acelaşi timp flexibilitatea. Acest lucru permite MACCO să se adapteze la diferite cicluri, produse, loturi, dimensiuni şi orientări, fără a avea un impact asupra costurilor operaţionale. În plus, robotul poate înlocui operatorul în timpul fazelor repetitive şi de uzură, cum ar fi introducerea sticlelor în pucuri (un recipient din plastic utilizat pentru a ţine produse individuale, cum ar fi sticle sau flacoane) sau introducerea capacelor şi/sau a pompelor în sticle, ceea ce garantează o mai bună sănătate fizică şi mentală a operatorului şi evită blocajele pe linia de producţie.

Robotul SCARA i4L-550L a fost integrat în modulul MACCO „IN-LINE/S” la începutul procesului de producţie al liniei de umplere şi capsulare multiformat, modelul „MRT-2-1/EL”. În plus, MACCO a utilizat o cameră inteligentă OMRON MicroHAWK F430 Smart Camera, inclusiv software-ul AutoVISION, senzor de 5 megapixeli, autofocus şi configuraţie LED alternativă. Este o soluţie care economiseşte spaţiu şi este uşor de utilizat pentru controlul formatului, controlul prezenţei, verificarea orientării şi mici verificări de calitate privind integritatea sticlei/borcanului. Pentru o mai bună funcţionalitate între utilaje, vizualizarea analizei video a fost integrată în interfaţa HMI.

Versatilitatea robotului SCARA i4L-550L, dimensiunea compactă şi uşurinţa de programare au permis MACCO să dezvolte aplicaţii multiple potrivite pentru toate maşinile şi liniile care necesită acest tip de actualizare. Linia „MRT-2-1/EL” lucrează atât cu sticle/borcane stabile, cât şi instabile, datorită utilizării de pucuri deschise cu baze standard şi braţe laterale modulare. Poate procesa produse semidense, dense, lichide şi spumoase cu volume de la 2 ml la 1 l, datorită unităţilor de dozare volumetrică acţionate de motoare fără perii şi duzelor mobile sau statice anti-picurare.

În plus, staţia de capsulare are un dispozitiv de prindere universal care permite manipularea oricărui tip de capac (cu şurub, cu bilă, cu pompă, pulverizator, picurător şi capace de siguranţă). Motorul fără perii face posibil controlul cuplului de strângere. În timpul dezvoltării acestei maşini, MACCO s-a bazat nu numai pe produsele de înaltă performanţă ale OMRON, ci şi pe sprijinul şi sfaturile specialiştilor OMRON. Aceştia au colaborat cu tehnicienii MACCO din faza de proiectare până la punerea în funcţiune a maşinii.

in-line macco fcard sol
Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii