Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON şi Italian Pack - urmăriţi videoclipul

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Italian Pack şi OMRON şi-au unit forţele pentru a introduce Argo, o maşină automată de etanşare a tăvilor echipată cu un sistem inovator anti-vărsare, care abordează provocarea ambalării fără vărsare a produselor lichide şi semi-lichide.

Argo oferă o creştere semnificativă a productivităţii cu 30-40%, asigurând standarde înalte de calitate şi de igienă pentru etanşări. Prin reducerea contaminării maşinii şi prin reducerea la minimum a deşeurilor din tăvi, aceasta contribuie la eforturile de sustenabilitate. 

Soluţiile personalizabile ale Italian Pack, împreună cu expertiza tehnică OMRON, permit accesul la noi segmente de clienţi cu standarde ridicate, consolidându-şi poziţia pe piaţă. Argo reprezintă o colaborare de succes, care oferă beneficii tangibile producătorilor de supe, sosuri şi alimente gata de consum.

Beneficii cheie:

 • Fără vărsare, productivitate ridicată: Argo creşte productivitatea cu 30-40%.
 • Igienă îmbunătăţită: Reduce contaminarea maşinii şi îmbunătăţeşte calitatea etanşării.
 • Ambalaje durabile: Minimizează deşeurile din tăvi, contribuind la eforturile de sustenabilitate.
 • Soluţii personalizabile: Italian Pack oferă linii de ambalare flexibile şi personalizate.
 • Asistenţă cuprinzătoare: OMRON a oferit expertiză tehnică pentru integrare şi dezvoltare de succes.

Italian Pack se află pe piaţa ambalajelor din anul 1988, oferind sisteme de ambalare pentru tăvi, cutii de carton, cutii de conserve şi pungi. Cu sediul în Como, compania şi-a construit poziţia pe piaţa alimentară, prin oferirea de maşini manuale şi semiautomate cu tehnologii de vid, gaze şi învelişuri, linii complexe şi sisteme complete gata de utilizare. 

Una dintre provocările recente ale mărcii a fost de a le oferi producătorilor de produse alimentare lichide şi semi-lichide o soluţie capabilă să funcţioneze la durate mari ale ciclului, evitând în acelaşi timp vărsarea produselor. Această nevoie a condus la crearea unei noi linii automate de ambalare a tăvilor - denumită Argo - care a atras rapid atenţia pieţei datorită sistemului său special de transport inteligent, denumit Sistem inteligent pentru lichide, o soluţie care utilizează un sistem anti-vărsare inovator, în curs de brevetare pentru ambalarea produselor la viteză ridicată, evitând problemele de vărsare.

Datorită sistemului anti-vărsare inovator dezvoltat în colaborare cu OMRON, Italian Pack poate intra acum pe piaţă pentru ambalarea produselor lichide şi semilichide cu o creştere de 30-40% a productivităţii. În mod specific, Argo poate funcţiona la până la 25 de cicluri pe minut în modul de etanşare, până la 18 cicluri pe minut în modul atmosferă modificată (MAP) şi până la 10 cicluri pe minut în modul învelişuri.

Pe lângă faptul că le oferă clienţilor performanţe sporite, Argo oferă, de asemenea, un beneficiu tangibil în ceea ce priveşte igiena, ceea ce înseamnă mai puţină contaminare a maşinilor, o calitate mai bună a etanşării şi mai puţine deşeuri de tăvi, contribuind la sustenabilitate.

Contact us for more information
 • m1 ect std product image 400x400 prod

  Soluția integrată de acționări de c.a.

 • NX1 prod

  Informaţii şi productivitate într-un controller de dimensiuni foarte mici

 • servo drive 1 r prod

  Sysmac, Servo de uz general