Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Controlere de temperatură NX-TC cu inteligenţă artificială

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Controlere de temperatură NX-TC cu inteligenţă artificială

Controlerele de temperatură NX-TC cu funcţii de inteligenţă artificială automatizează configurarea şi controlul.

Instalarea rapidă a controlerelor de temperatură inteligente

Omron continuă să-şi extindă portofoliul de controlere de temperatură în panou cu introducerea noii noastre serii cu Inteligenţă Artificială (AI). Concepute pentru aplicaţii multi-buclă, aceste controlere inteligente oferă o instalare mai uşoară în panou.

Seria NX-TC este o nouă generaţie de controlere de temperatură inteligente care sunt concepute să atingă controlul uman şi optim al temperaturii fără interacţiune umană. De fapt, folosind algoritmi de inteligenţă artificială, toate reglajele tipice realizate în acest domeniu de experţi pot fi acum automatizate.

nx in-panel tc newspri prod
NX-TC2 (12 mm lăţime) şi NX-TC3 (24 mm lăţime)

Algoritm de control adaptiv

Definirea setărilor iniţiale PID de pornire pentru un controler de temperatură standard poate să dureze mult timp. Şi efectuarea reglajelor optime poate fi chiar mai dificilă, chiar şi pentru inginerii cu experienţă. De aceea Omron a creat seria NX-TC cu „tehnologie de control adaptivă”. Aceasta detectează automat modificările din procesul controlat şi adaptează PID în consecinţă. Rezultatul? Un algoritm PID perfect reglat şi un control foarte stabil al temperaturii.

Control perfect al temperaturii de etanşare la utilajele de ambalat

La utilajele de ambalat convenţionale, senzorii de temperatură sunt deseori situaţi prea departe de suprafaţa de etanşare a barei de încălzire. Aceasta poate cauza diferenţe între temperatura suprafeţei de etanşare şi temperatura de control efectivă, având drept rezultat mai multe erori de etanşare odată cu creşterea vitezei de ambalare, în special cu materialele de ambalare mai subţiri.

Seria NX-TC rezolvă această problemă utilizând modele speciale de senzori de temperatură cu detectare mai rapidă, care permite amplasarea senzorului mai aproape de suprafaţa de etanşare. Şi algoritmii integraţi special dezvoltaţi precum reglarea automată a filtrului ajută la suprimarea variaţiilor de temperatură, pentru o calitate mai bună a etanşării.

Minimizarea variaţiilor de temperatură la maşinile de formare

Pentru maşinile de formare răcite cu apă, creşterea vitezei de productivitate duce deseori la variaţii de temperatură. Pentru operatorii umani, aceasta înseamnă că trebuie efectuate reglaje repetate ale supapei, pentru stabilizarea calităţii produsului. Este foarte dificilă menţinerea în producţia la viteze ridicate. NX-TC dispune de o funcţie de reglare a ieşirii de răcire cu apă, care menţine variaţiile de temperatură la un nivel minim, crescând capacitatea de producţie, în paralel cu menţinerea calităţii.

Caracteristici

  • Disponibil în două dimensiuni: NX-TC2 (model cu 2 bucle cu 12 mm lăţime) şi NX-TC3 (model cu 4 bucle cu 24 mm lăţime)
  • Intrare universală pentru senzori t/c şi Pt100 (K, J, T, E, L, U, N, R,S, B, C/W, PL II, Pt100/JPt100).
  • Tip ieşire de comandă: ieşire tip tensiune (PNP 24 VDC/21 mA/punct), ieşire de curent liniară (0/4..20 mA)
  • Metodă de comandă: încălzire şi/sau răcire (în funcţie de model)
  • Diagnostic sarcină/SSR disponibil (în funcţie de model)
  • Conexiune Fieldbus: Ethernet IP şi EtherCAT (folosind cuplorul de comunicaţii)

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn