Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Următoarea generaţie de roboţi seria i4L SCARA

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Următoarea generaţie de roboţi seria i4L SCARA

Seria i4L SCARA ridică ştacheta pentru piaţa SCARA pentru sarcini uşoare, oferind performanţă puternică la preţul cel mai competitiv.

Noul model i4L SCARA de la OMRON este un robot compact, care oferă performanţe ridicate la cel mai scăzut cost total de proprietate. Modelul i4L asigură calitate, alături de scalabilitate, întreţinere preventivă şi flexibilitate de integrare cu mult peste clasa sa.

Datorită designului compact şi amprentei reduse, acesta este simplu de instalat şi poate fi montat pe masă sau pe perete, fără a necesita hardware suplimentar sau console. Designul său compact şi programarea flexibilă fac modelul i4L ideal pentru o varietate largă de aplicaţii pentru roboţi, inclusiv asamblare digitală.

Modelul i4L oferă integrare simplă, cu conectivitate Ethernet la bază şi cu timp maxim de funcţionare, prin intermediul unor alarme de întreţinere interactivă şi printr-un indicator luminos cupolă RGB. Un indicator luminos de stare contribuie la diagnosticarea mai rapidă şi mai eficientă a problemelor, maximizând valoarea în fiecare etapă a ciclului de viaţă al produsului. Este ideal pentru aplicaţii repetabile cu viteză ridicată şi se livrează cu trei opţiuni pentru spaţiul de lucru al robotului, cu raze de 350, 450 şi 550 mm.

„OMRON a investit numeroase resurse pentru a ajuta clienţii să realizeze un mediu de lucru avansat şi flexibil cu tehnologiile noastre de robotică”, a afirmat Motohiro Yamanishi, Director General Senior al Proiectului de dezvoltare a afacerii de robotică de la Compania de automatizare industrială a OMRON, adăugând: „Noul robot i4L SCARA va fi elementul cheie în ducerea acelei iniţiative cu un pas mai departe, oferindu-le clienţilor performanţă competitivă şi fiabilitate la un preţ accesibil. Modelul i4L SCARA automartiyeayă în siguranţă operaţiunile de transport de materiale. Acesta este un domeniu care se îmbunătăţeşte rapid cu roboţi industriali în întreaga, nu numai ca o metodă pentru a rezolva provocările legate de lipsa forţei de muncă, ci şi pentru a gestiona riscurile asociate cu răspândirea globală a Coronavirusului”.

„Mediile de fabricaţie cu ritm rapid necesită viteză şi flexibilitate. Robotul i4L SCARA de la OMRON poate ajuta companiile să reyolve această problemă, deoarece acesta poate să lucreye 24 de ore pe zi fără să obosească, exact şi în siguranţă în acelaşi mediu cu oamenii”, a afirmat Tom Mathias, Preşedinte şi CEO al OMRON Robotics and Safety Technologies.

OMRON’S  i4L SCARA Robot Series
  • OMRON’S  i4L SCARA Robot Series

    OMRON’S i4L SCARA Robot Series

    Introducing OMRON’s next generation I4-L Scara Robot Series The i4L is a compact SCARA robot which offers strong performance at the lowest cost of ownership. Simple integration with compact design, easy wall or table mounting and unique Ethernet or EtherCAT connectivity in the base. Maximize uptime by means of interactive maintenance alarms and an RGB dome light. Gain significantly greater performance for the lowest total cost of ownership. The i4L’s speed, inertia, and repeatability offer advance features providing the best performance necessary for your application. Learn more here:

    02:33

Caracteristicile deosebite ale i4L includ:

  • Integrare simplă: Modelul i4L oferă integrare simplă, cu un design şi o amprentă compacte. Instalarea orizontală (montare pe masă) sau verticală (montare pe perete) este posibilă fără adaptoare sau console suplimentare. Conexiunile prin cablu pot fi aranjate astfel încât să iasă prin suprafaţa de montare sau să fie paralele cu aceasta.
  • Timp maxim de funcţionare: Modelul i4L contribuie la maximizarea timpului de funcţionare, datorită diagnosticării mai rapide a problemelor.Cupola sa luminoasă unică şi foarte vizibilă cu LED-uri şi cu culori multiple permite întreţinerea predictivă şi oferă indicaţii comode privind starea robotului.
  • Performanţă: Modelul i4L oferă inerţie exclusivistă şi repetabilitate pentru un robot SCARA pentru sarcini uşoare, asigurând toată performanţa necesară. Reduceţi complexitatea configurării şi timpul de programare, datorită integrării simple şi sincronizării, atunci când se instalează mai mulţi roboţi.
  • Productivitate: OMRON a dus la următorul nivel robotul SCARA standard, pentru mai multă productivitate la locul de muncă. Viteza modelului i4L contribuie la manevrarea mai rapidă a materialelor şi contribuie la reducerea costului materialelor, eliberând în acelaşi timp resursele umane pentru alte sarcini care maximizează productivitatea.

Caracteristici suplimentare:

  • Sarcină utilă maximă de 5 kg
  • Opţiuni de rază de lucru de 350 mm, 450 mm şi 550 mm 
  • Greutate pentru 350 mm/450 mm = 15 kg
  • Greutate pentru 550 mm (180 mm strâns) = 16,38 kg
  • Greutate pentru 550 mm (350 mm strâns) = 16,52 kg

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn