Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Seria de roboţi i4H SCARA de generaţie următoare, care pot manipula cele mai grele sarcini

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Seria de roboţi i4H SCARA de generaţie următoare, care pot manipula cele mai grele sarcini

Robustul robot i4H SCARA poate manipula sarcini de până la 15 kg şi este proiectat pentru integrare uşoară în linia de producţie.

Cel mai recent robot industrial de la OMRON, noul i4H SCARA este proiectat să satisfacă cerinţele de personalizare în masă, permiţând fabricanţilor să producă multe combinaţii de produse în volume reduse, pentru a oferi publicului o gamă mai largă de produse. i4H SCARA vine după lansarea recentă a robotului i4L SCARA pentru sarcini uşoare.

Modelul i4H se mândreşte cu elemente de design unice, asociate direct cu nivelul înalt de calitate şi inovaţie oferit de OMRON. OMRON a simplificat designul instrumentelor complexe prin încorporarea modulului EtherCAT OMRON care este conectat direct pe braţul robotului. O generaţie nouă de tehnologie integrată în controler înseamnă mai puţin spaţiu şi mai puţină întreţinere. Pentru i4H este disponibilă şi întreţinerea interactivă ca funcţie disponibilă de la livrarea produsului. Viteza ridicată şi precizia înaltă a modelului i4H SCARA permit asamblarea componentelor cu precizie şi încredere.

„În economia mondială de astăzi, impactul creat de COVID-19 este incontestabil. A impus reguli de distanţare socială stricte şi protocoale de siguranţă în toate fabricile. Acum este mai necesară ca niciodată o linie de producţie personalizată. Modelul i4H are un rol esenţial în automatizarea fluxului de lucru şi permite lucrătorilor să se distanţeze social şi să se concentreze pe alte sarcini”, a declarat Motohiro Yamanishi, Manager General Senior al Proiectului de dezvoltare a afacerilor prin robotică al Companiei de automatizări industriale OMRON.

„Robotul i4H SCARA de la OMRON răspunde nevoii de siguranţă când este vorba de sarcini grele care trebuie manipulate non-stop, rapid şi cu precizie. i4H este o completare ideală pentru linia de producţie în aplicaţii precum paletizarea şi încărcarea utilajelor din industria de alimente şi băuturi”, a afirmat Tom Mathias, Preşedinte şi CEO al OMRON Robotics and Safety Technologies, Inc., un furnizor de top de soluţii de robotică şi securitate pentru industriile producătoare şi o parte integrantă din Ramura de automatizări industriale a OMRON.

Caracteristicile deosebite ale i4H includ:

Sarcini utile mai mari: modelul i4H SCARA OMRON poate manipula sarcini de până la 15 kg. Aceste sarcini mai mari sunt esenţiale în aplicaţii precum încărcarea şi descărcarea utilajelor, paletizarea şi aplicaţiile de ridicare şi plasare. i4H este ideal pentru companiile din industriile auto, de alimente şi băuturi şi ale bunurilor de consum.

Integrare perfectă în liniile de producţie existente: conectivitatea EtherCAT OMRON permite sincronizarea între alte dispozitive de automatizare. Aceasta facilitează procesele avansate de asamblare, inserare şi montare care necesită multă precizie şi un randament solicitant, precum şi un control al calităţii asigurat prin integrarea soluţiei de vizualizare. În plus, i4H este disponibil într-o gamă largă de configuraţii pentru adaptarea în orice atelier de lucru.

Maximizarea duratei de funcţionare: utilizatorii pot să controleze şi să reducă perioadele de întrerupere a funcţionării neplanificate prin utilizarea celor mai bune funcţii de întreţinere interactivă integrate. Pentru prima dată, produsul dispune de un afişaj care simplifică depanarea. Modelul i4H este echipat cu primul indicator luminos din lume privind starea robotului. Utilizatorul poate să ia măsurile adecvate doar observând culoarea indicată pe robot.

Caracteristici suplimentare:

  • Sarcină utilă maximă de 15 kg 
  • Opţiuni de rază de lucru de 650 mm, 750 mm şi 850 mm
  • O opţiune standard de 210 mm sau de 410 mm lungime a axei Z
  • Toate cele trei modele pot fi montate pe podea, perete* sau inversate pentru plafon
  • Programare activată pentru EtherCAT şi Ethernet*
  • Primii indicatori luminosi din lume privind starea robotului
  • Funcţii de întreţinere interactivă*
*Lansare în vara anului 2021

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn