Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Asiguraţi calitatea şi conformitatea produselor şi siguranţa clienţilor

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Asiguraţi calitatea şi conformitatea produselor şi siguranţa clienţilor

Achiziţionarea companiei Microscan Systems aduce cu sine peste 35 de ani de expertiză în domeniul citirii codurilor de bare, inspecţiei vizuale a utilajelor şi verificării

Soluţiile automatizate de identificare, inspecţie vizuală şi verificare ale Microscan Systems sunt acum integrate în linia noastră completă de produse pentru controlul calităţii şi inspecţie, în urma finalizării achiziţiei pe 2 octombrie 2017.

Producţia de calitate şi trsabilitatea completă a produselor sunt factori cheie pentru asigurarea calităţii produselor, siguranţei consumatorilor şi pentru garantarea conformităţii cu reglementările din industrie, maximizând în acelaşi timp productivitatea. O soluţie completă de urmărire şi inspecţie permite producătorilor să urmărească produsele în timpul procesului de producţie, să înregistreze fiecare etapă de producţie pentru a optimiza calitatea şi pentru a se asigura că orice erori sunt depistate din timp. În plus, produsele şi componentele individuale pot fi urmărite în cadrul întregului lanţ de aprovizionare, din fabrică până la utilizatorul final.

Datorită achiziţiei Microscan Systems, putem oferi o soluţie foarte bună pentru citirea codurilor pe pieţele noastre cheie de producţie pentru a dezvolta şi mai mult controlul echipamentelor de fabricaţie şi al liniilor de producţie, utilizând IoT pentru a conecta practic toate obiectele dintr-un spaţiu de fabricaţie, inclusiv componente şi utilaje. Acest lucru va aduce automatizarea flexibilă în spaţiile de fabricaţie pentru a respecta diversele cerinţe ale clienţilor.

„Suntem foarte încântaţi să reunim cei peste 35 de ani de experienţă ai Microscan în domeniul cititoarelor de coduri de bare, al camerelor inteligente şi verificatoarelor cu expertiza Omron în automatizarea industrială”, a declarat Nico Hooiveld, manager de piaţă la Omron Europe. „Acum avem capacitatea de a oferi o soluţie unică firmelor care doresc să integreze soluţiile de urmărire şi inspecţie în linia lor de fabricaţie, inclusiv cele mai bune controlere din această clasă cu SQL integrat, care poate comunica direct cu cititoarele de coduri de bare şi o bază de date centrală.”

„La nivel local, clienţii şi partenerii actuali ai Microscan vor avea în continuare acces la soluţiile de calitate cu care sunt obişnuiţi, având în plus beneficiul reţelei extinse de vânzări şi asistenţă, al personalului local orientat către clienţi şi spectrului complet de produse Omron disponibile de la un singur furnizor care variază de la senzori şi componente la controlere, roboţi industriali şi dispozitive de siguranţă,” a explicat Jan Nieswandt, manager de marketing de produs EMEA pentru departamentul de inspecţie vizuală.

Soluţiile Microscan contribuie la angajamentul Omron de a accelera crearea de centre de fabricaţie inteligente, care este un aspect important pentru punerea în practică a conceptului său „innovative-Automation!” (automatizare inovatoare). În acest mod, promovăm răspândirea şi schimbul de „information of things” (informaţii despre lucruri) în societate, astfel încât persoane din întreaga lume să beneficieze de siguranţă şi securitate extinse pentru produse.

„Încă facem eforturi pentru a dezvolta noi soluţii complete prin îmbinarea capacităţilor hardware şi software ale Microscan care oferă o performanţă stabilă de citire şi inspecţie, chiar şi în cele mai solicitante condiţii, cu competenţele dovedite ale Omron în soluţii de automatizare”, a adăugat Jan Nieswandt. „Suntem mândri că primul rezultat al acestei dezvoltări în comun este acum disponibil, cititorul compact de coduri de bare cu focalizare automată V430-F, care are cel mai bun sistem de decodare din clasa sa pentru coduri 1D/2D sau DPM într-o carcasă robustă din aluminiu, evaluată la IP67, pentru producători de componente electronice din industria auto, alimente, bunuri şi produse farmaceutice”.

Vizualizaţi soluţiile noastre pentru controlul calităţii şi inspecţie.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn