Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Flexibilitate excepţională, pentru adaptarea la o scenă de producţie în continuă schimbare

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Flexibilitate excepţională, pentru adaptarea la o scenă de producţie în continuă schimbare

OMRON a anunţat lansarea globală a noii sale camere inteligente seria FHV7, combinată cu funcţionalităţi de iluminare şi de procesare a imaginilor, pentru inspecţii vizuale avansate. Datorită primei camere din lume cu lumină multicoloră*1 şi cu o înaltă rezoluţie de 12 megapixeli, cea mai bună din clasa sa*2, este necesară o singură cameră inteligentă seria FHV7 pentru a îndeplini cele mai ridicate standarde industriale privind precizia din inspecţiile vizuale de pe o linie de producţie foarte variată.

fhv7 module side prod

Camera inteligentă seria FHV7

Pe măsură ce cerinţele de calitate ale consumatorilor devin tot mai stricte, responsabilitatea socială corporatistă este din ce în ce mai importantă. Pentru a respecta aceste cerinţe, producătorii introduc controale mai stricte ale calităţii, pentru a menţine şi a îmbunătăţi calitatea produselor şi pentru a identifica imediat cauzele defectelor. În plus, în conformitate cu tendinţa de personalizare în masă pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienţilor, pe o singură linie sunt fabricate tot mai des diferite produse, ceea ce necesită inspecţii ale calităţii produselor de diferite culori şi dimensiuni. Pentru a efectua astfel de inspecţii avansate ale calităţii în producţia flexibilă, este esenţial să se reducă la minim timpul de nefuncţionare pentru comutarea între diferitele produse.

În acest context, OMRON pătrunde în domeniul camerelor inteligente cu performanţe ridicate, care fac posibilă adoptarea cu uşurinţă a inspecţiei vizuale avansate în procesele de fabricaţie. Echipate cu o lumină multicoloră şi cu un obiectiv cu focalizare automată, camerele din seria FHV7 pot răspunde cu flexibilitate la schimbările de culoare şi de dimensiune ale obiectelor de inspectat. Astfel, se elimină nevoia unor abilităţi speciale pentru instalarea şi reglarea camerei, pentru adaptarea la diferite produse şi la diferite criterii de inspecţie, chiar şi pe o linie flexibilă de producţie, unde sunt fabricate diferite tipuri de produse în cantităţi diferite. În plus, procesarea imaginilor la cele mai mari viteze din clasa sa*2 şi o cameră de 12 megapixeli care oferă cea mai bună rezoluţie din clasa sa fac posibilă obţinerea unei precizii superioare a inspecţiilor şi sporesc calitatea producţiei, fără reducerea vitezei de producţie. La aceste caracteristici se adaugă un algoritm de compresie a imaginilor la viteze mari, care comprimă imaginile de inspecţie la o viteză dublă*3 faţă de viteza normală, permiţând salvarea tuturor datelor despre imagini chiar în timpul măsurării şi permiţând o trasabilitate completă în procesele de producţie în cadrul cărora controlul calităţii are o importanţă capitală.

Utilizând camera inteligentă seria FHV7, OMRON accelerează automatizarea inovatoare împreună cu clienţii săi şi are în continuare drept scop îmbunătăţiri remarcabile aduse productivităţii şi controlului calităţii pentru industria de fabricaţie.

Caracteristici

1. O singură cameră, pentru inspectarea diverselor produse

  • Lumina multicoloră oferă o soluţie rapidă la problema măsurării diferitelor culori. Atunci când se schimbă designul produsului sau atunci când se adăugă un model nou, puteţi pur şi simplu să schimbaţi un parametru, în loc să înlocuiţi luminile de reglaj fin.
  • Senzorul de imagine cu maximum 12 megapixeli permite inspecţiile cu precizie ridicată pentru zone mai largi. Astfel, se elimină nevoia de instalare a mai multor camere sau a unui mecanism care să deplaseze camera pentru a capta diferite puncte de inspecţie pe diferite modele aflate pe aceeaşi linie de producţie. Astfel, se reduc lucrările de proiectare şi costurile cu componentele.
  • Obiectivul cu focalizare automată acoperă un interval de distanţă focală cuprins între 59 şi 2.000 mm*4. Chiar şi atunci când sunt fabricate produse de diferite dimensiuni, intervalul de focalizare poate fi schimbat cu uşurinţă în funcţie de parametri. Astfel, se elimină nevoia unui mecanism care să deplaseze camera, reducând lucrările de proiectare şi costurile cu componentele.

2. Structură modulară, pentru o gamă variată de aplicaţii

  • Structura modulară vă permite să combinaţi fără restricţii obiectivul şi lumina cu camera.
  • Amprenta camerei nu este afectată de înlocuirea modulului, reducându-se lucrările de proiectare şi de întreţinere.

3. Creşterea calităţii producţiei, fără a sacrifica durata ciclului

  • Structura modulară vă permite să combinaţi fără restricţii obiectivul şi lumina cu camera.
  • Amprenta camerei nu este afectată de înlocuirea modulului, reducându-se lucrările de proiectare şi de întreţinere.
  • CPU-ul cu două nuclee oferă cea mai mare viteză de procesare a imaginilor din rândul camerelor inteligente – de patru ori mai mare decât viteza anterioară. Durata ciclului de producţie poate fi menţinută, chiar dacă se măreşte rezoluţia sau dacă sunt adăugate elemente de inspecţie.
  • Înregistrarea cu viteze mari, care permite desfăşurarea măsurătorilor în timp ce sunt salvate datele de imagine şi comprimarea cu viteze mari a datelor de imagine permit o trasabilitate completă.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn