Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Soluţie de dezinfectare cu roboţi mobili prevăzuţi cu UV

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Soluţie de dezinfectare cu roboţi mobili prevăzuţi cu UV

OMRON îşi uneşte forţele cu partenerii pentru a furniza o nouă soluţie de dezinfectare cu roboţi mobili prevăzuţi cu UV.

Din ce în ce mai multe spitale, instituţii şi companii se orientează către automatizare pentru a dezinfecta încăperile şi spaţiile publice.

Nevoia de proceduri suplimentare de igienă ca urmare a actualei pandemii de COVID-19 a generat noi domenii de aplicare pentru robotica inovatoare, pentru dezinfectarea diferitelor spaţii. În acest context, analiştii de la ABI Research estimează că piaţa roboticii mobile va atinge un volum de of 23 de miliarde de dolari americani până în anul 2021. Expertul în automatizare OMRON şi partenerii săi din întreaga lume şi-au unit forţele pentru a automatiza procesele de dezinfectare.

Reglementările stricte de igienă şi de siguranţă asociate cu pandemia aduc în faţa spitalelor şi a instituţiilor publice provocarea de a identifica noi abordări şi tehnologii. Roboţii mobili pe care sunt montate accesorii cu lumină ultravioletă (UV) sunt ideali pentru dezinfectarea încăperilor din spitale, a centrelor de cumpărături şi a altor spaţii publice. Automatizarea dezinfectării cu lumină ultravioletă îmbunătăţeşte sănătatea şi siguranţa, contribuind astfel la lupta împotriva COVID-19. Roboţii mobili sunt ideal de utilizat cu lămpi cu UV, care nu pot fi utilizate în siguranţă de către oameni.

Accesorii cu lumină UV pentru roboţii mobili LD de la OMRON

Lumina UV poate distruge eficient bacteriile, germenii şi virusurile – în special pe suprafeţe şi în zone cu activitate publică ce nu pot fi curăţate continuu cu dezinfectanţi. Razele UV sunt utilizate deja pe scară largă în aplicaţii care includ tratarea apei potabile, dezinfectarea sistemelor de ventilaţie şi producţia alimentară. În combinaţie cu roboţii mobili, dezinfectarea cu lumină UV se poate realiza automat, precis, rapid şi eficient. În acest sens, expertul în automatizare OMRON se bazează pe cooperarea cu parteneri experimentaţi din întreaga lume, precum ControlTec din Polonia, FM Vision şi Meridionale Impianti din Italia, Mipelsa din Spania, DoF Robotics din Turcia şi Meanwhile SAS din Franţa, care au instalat această tehnologie cu UV pe roboţii mobili LD de la OMRON. Unităţile sunt utilizate în spitale, supermarketuri, hoteluri, şcoli, aeroporturi, precum şi în restaurante din întreaga lume pentru a elimina în mod eficient virusurile şi bacteriile.

Roboţii mobili autonomi OMRON LD 60/90 (tcm:881-80433) sunt ideali pentru dezinfectarea diferitelor zone, deoarece spre deosebire de vehiculele cu ghidare automată tradiţionale, aceştia navighează folosind caracteristicile naturale ale unităţii şi nu necesită nicio modificare costisitoare a acesteia. Laserele de securitate şi sonarele permit ca roboţii noştri să detecteze obstacolele de pe traseu şi să prevină coliziunile. Mai mulţi roboţi mobili pot funcţiona ca o flotă în cadrul unei unităţi, datorită software-ului OMRON de gestionare a flotelor.

mobile robot school 1 fcard prod

Alternative inovatoare, pentru mai multă siguranţă şi flexibilitate

Bruno Adam, Director general Roboţi mobili la OMRON Europe, comentează: „Pandemia aduce provocări uriaşe pentru numeroase companii şi instituţii. Multe dintre acestea şi-au dat seama că procesele automatizate, robotica inovatoare şi tehnologii precum dezinfectarea cu UV le pot oferi susţinere valoroasă pentru a face faţă acestei provocări. Astfel de aplicaţii uşurează munca angajaţilor, îmbunătăţind în acelaşi timp siguranţa şi respectând reglementările. Experţii şi partenerii OMRON pot furniza informaţii cuprinzătoare şi sfaturi legate de tipul de tehnologie care este cea mai adecvată pentru un anumit domeniu de aplicare”.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn