Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Cobot paletizator agil de la Reeco Automation

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Reeco Automation, partenerul OMRON pentru soluţii în materie de roboţi colaborativi din Regatul Unit, a dezvoltat nu nou cobot paletizator, care costă cu 50% mai puţin şi are o amprentă redusă cu 60% faţă de un robot paletizator convenţional. Aceste măsuri revoluţionare în domeniu au un impact radical asupra randamentului proiectului, făcând ca automatizările robotice la capătul liniei să fie atractive din punct de vedere economic pentru producătorii de toate dimensiunile.

  • 0:00 -   Faceţi cunoştinţă cu cobotul paletizator RB1200

Deşi au constituit un element important în liniile de producţie FMCG timp de mulţi ani, roboţii paletizatori ocupă destul de mult spaţiu la sol, sunt complicat de specificat şi programat şi sunt aproape imposibil de relocat, ceea ce îi face de neatins din punct de vedere al costurilor pentru multe întreprinderi mici şi mijlocii. 

În contrast, cobotul paletizator RB1200 de la Reeco şi OMRON este un sistem compact plug-and-play, care poate fi mutat cu uşurinţă de la o linie la alta. Acest lucru asigură utilizatorilor maximizarea investiţiei prin flexibilitatea de a se adapta schimbărilor rapide de cerinţe în toată fabrica.

rb1200 cobot palletiser 1 images sol

60% mai mic şi 50% mai ieftin

Fără a fi necesară împrejmuirea totală, RB1200 măsoară doar 2,2 x 3,2 m, ceea ce este egal cu o reducere de 60% în dimensiuni faţă de un paletizator cartezian de 4x4 m. Cobotul este absolut sigur, foloseşte scannere optice laser pentru monitorizarea zonei din jur şi se opreşte dacă identifică o potenţială prezenţă umană.

Bazându-se pe o platformă standardizată şi fără a necesita un subcadru solid pentru susţinerea unui braţ robotizat mare, RB1200 dispune de o infrastructură de automatizare optimizată la un cost redus considerabil. Preţul de achiziţie este cu până la 50% mai redus faţă de roboţii paletizatori tradiţionali comparabili, ceea ce îl face o investiţie viabilă pentru multe companii care au exclus robotizarea din cauza costurilor enorme. 

  • 0:00 -   Configurarea unui cobot paletizator în doar 5 minute

Agilitate maximă

Flexibilitatea intrinsecă a cobotului contribuie şi la un randament atrăgător; lipsa kitului exterior face ca RB1200 să poată fi mutat cu uşurinţă între linii. 

RB1200 este uşor şi transportabil; poate fi mutat cu uşurinţă cu un transpalet la altă linie în câteva minute. Prin contrast, mutarea unui robot paletizator tradiţional într-un alt loc din fabrică necesită eforturi uriaşe de logistică şi timp. 

Nu doar că modelul RB1200 este uşor de relocat, dar configuraţia de produs, ambalare şi dispunere poate fi modificată în câteva minute, cu ajutorul software-ului EasyStack de la Reeco. Nu sunt necesare abilităţi de programare sau experienţă în robotică pentru a reproiecta modelul de palet - operatorul trebuie să introducă pur şi simplu câţiva parametri cum ar fi dimensiunile cutiilor şi ale paletului, să definească dispunerea primului şi celui de-al doilea strat şi să repete operaţiunea în funcţie de numărul dorit de straturi.

Automatizare pentru toată lumea

Cu o implementare de 2-3 săptămâni de la comandă, RB1200 reduce timpul de aşteptare a unui robot tradiţional cu luni de zile. Pe lângă cerinţele minime de programare, pentru obţinerea rapidă a performanţelor, cobotul plug-and-play este echipat cu un efector final standard, unic şi universal, care poate să manipuleze peste 90% din produsele la cutie. Reeco Automation poate furniza și uneltele personalizate pentru cerinţele aplicaţiilor speciale.

Având o sarcină utilă de până la 10 kg şi un ciclu de 12 ridicări pe minut, cobotul paletizator RB1200 este ideal pentru producătorii de volume mici şi medii.

„Cobotul paletizator este o soluţie la cheie, pregătită pentru piaţă, care constituie o rentabilitate excelentă, fără costuri ascunse de proiectare sau inginerie. Sunt disponibile opţiunile de leasing şi contractele cu servicii fixe, ceea ce face ca automatizările de capăt de linie, din generaţia următoare, să devină o realitate pentru producătorii FMCG de toate dimensiunile,” a declarat administratorul Reeco, Llewelyn Rees.