Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Martini îşi perfecţionează sistemul de ambalare a pastelor cu ajutorul tehnologiei OMRON

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Având sediul în Italia, Martini Srl produce utilaje de înaltă precizie pentru cântărire şi ambalare pentru sectorul alimentar. Noul lor sistem de ambalare MCRS-VD asigură ambalarea a până la 180 de pachete de paste pe minut. Soluţia se bazează pe un controler de utilaj OMRON NX701 1600. Acesta gestionează mişcările MCRS-VD. Tehnologia NX-TC Perfect Sealing de la OMRON îi permite utilizatorului final să îmbunătăţească stabilitatea termoreglării implicate şi reduce costurile asociate cu utilizarea foliei de ambalare.

 • 0:00 -   Soluţie de ambalare Martini: linie nouă de ambalare MCRS-VD cu tehnologie OMRON

Un sistem rapid şi flexibil

Sistemul MCRS-VD automatizează toate etapele ambalării - inclusiv plierea, sigilarea şi etichetarea. Sistemul a fost creat de Martini pentru a satisface nevoile din ce în ce mai mari ale producătorilor de paste din toată lumea în ceea ce priveşte îmbunătăţirea vitezei, eficienţei şi flexibilităţii. Un aspect cheie al structurii noului utilaj îl reprezintă cele două utilaje de ambalare continuă, cu deplasare verticală a cutiilor. Acestea sunt montate pe o bandă segmentată cu avans intermitent şi sunt alimentate printr-un sistem de cântărire dublu, echipat cu Infinity - un model digital, cu mai multe capete.

martini packaging b fcard sol

Precizie, viteză şi acurateţe

Sistemul de cântărire este unul dintre elementele prin care se diferenţiază soluţia: cu ajutorul cântarului Infinity de la Martini, utilizatorii pot doza pastele rapid şi cu o precizie foarte mare, dozele fiind transportate apoi pe bandă către cele două utilaje de ambalare. Precizia fiecărei doze este asigurată de un filtru digital, echipat cu sistemul electronic de comandă al fiecărui cap al cântarului.

Crearea noului sistem a depins în mare parte de tehnologia de automatizare şi de consultanţa tehnică de la OMRON. Performanţa finală a sistemului de ambalare este gestionată de controlerul de utilaj OMRON NX701 1600. Acesta coordonează şi sincronizează funcţionarea sistemului de cântărire cu cea a sistemului de ambalare. Controlerul de utilaj a fost ales în principal pe baza capacităţilor sale în termeni de viteză. Mulţumită procesorului şi memoriei disponibile, NX701 1600 poate gestiona până la 128 de axe în timp real. Acceptă toate principalele standarde de comunicare industrială, inclusiv EtherCAT (în utilaj), EtherNet/IP şi OPC-UA.

martini servo fcard sol

Controlerul OMRON gestionează 34 de sisteme servo OMRON 1S şi şase invertoare 3G3MX2. O parte dintre mecanismele de acţionare se ocupă cu sigilarea pachetului, bazându-se pe sistemul de termoreglare NX-TC Perfect Sealing de la OMRON. Această tehnologie stabilizează temperatura prin filtrarea tuturor perturbărilor legate de reglarea termică, astfel încât utilizatorii finali să poată varia grosimea ambalajului. În particular, posibilitatea de operare la temperaturi foarte reduse (în jur de două grade) le permite producătorilor de paste să folosească folii mai subţiri, ecologice (până la minimum 7μm). Astfel, se reduce atât cantitatea de deşeuri, cât şi costurile cu materialele.

Sistemul Martini MCRS-VD poate ambala până la 180 de pachete de paste pe minut per pernă şi 160 de pachete dreptunghiulare duble. În combinaţie cu sistemul de ambalare, există şi un sistem de cântărire volumetrică dublu sau o versiune cu dozare mixtă, care constă dintr-un cântar cu capete multiple şi un dozator volumetric pentru ambalarea diverselor tipuri de produse (inclusiv a cerealelor, orezului şi legumelor). Noul sistem a fost proiectat să asigure fiabilitate maximă, cu pierderi minime.

Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii
 • mx2 nieuw prod

  Născut pentru a conduce utilaje

 • nx in-panel tc prod

  Următoarea generație de controlere

 • nx7 l prod

  Controler Sysmac – Seria NX7

 • servo drive 1 r prod

  Sysmac, Servo de uz general