Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Implementarea serializării în linia dvs. de producţie

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Implementarea serializării în linia dvs. de producţie

Aveţi nelămuriri cu privire la următoarea etapă a procesului de implementare a serializării? Contactaţi-ne în orice etapă a procesului de implementare a serializării - de la studiile în stadiu de concept şi primele experimente pilot, până la implementarea de staţii complete în liniile şi unităţile dvs., şi nu în ultimul rând la integrarea de utilaje noi, îmbunătăţirea şi modernizarea ciclurilor.

Depozitele centrale şi lanţul de aprovizionare (nivel 5)

Europa / EMVS

securPharm / ACS Pharmaprotect

Schimbul de date serializat din Europa sub îndrumarea sistemului european EMVS pentru produse farmaceutice poate fi realizat, de ex. pentru vânzări în Germania prin hub-ul european (router) sau direct către structura de încărcare a sistemului de verificare naţional. În ambele cazuri datele ajung la ACS PharmaProtect GmbH operând structura de încărcare a sistemului de verificare naţional în colaborare cu securPharm e.V. Pentru un deţinător de autorizaţie de marketing (MAH), plasarea unui produs farmaceutic pe piaţa germană necesită un contract cu ACS PharmaProtect GmbH.

Practic, cele două opţiuni de încărcare a codurilor pot fi văzute astfel: 

  1. Abordarea cu mai multe locaţii/multi-naţională: în acest caz este recomandabilă gestionarea schimbului de date printr-un hub IT central în mediul de date ERP/Master Data (nivel 4) iar apoi încărcarea prin interfaţa hub-ului EMVS european (router).
  2. Abordarea cu o singură locaţie/numai naţional: în plus faţă de hub-ul EMVS, încărcarea directă din locaţie nivel 3 se poate efectua (printr-un modul opţional al conceptului de soluţii Omron) iar gestionarea încărcării datelor la nivel naţional se poate face direct prin interfaţa ACS.

SecurPharm şi ACS se consideră pe sine un model şi o componentă a apărării europene împotriva falsificării de medicamente. Ca şi deţinător al autorizaţiei de marketing care plasează medicamente pe bază de reţetă în mai multe state europene, trebuie să vă asiguraţi de faptul că pachetele de date corespunzătoare sunt stocate în bazele de date ale sistemelor naţionale de verificare aferente. Pentru a facilita procesul de trimitere a datelor către sistemele de verificare naţionale, aşa-numitul Hub european (prescurtare: EU-Hub) ar trebui să funcţioneze sub forma unui router: la încărcarea centralizată a fişierelor de date, acestora li se va adăuga un prefix format din codul ţării, ceea ce permite hub-ului european să transmită datele către baza de date naţională corectă. Drept urmare, este necesară o singură interfaţă şi o singură încărcare. Desigur, interfaţa convenţională către sistemul ACS MAH va rămâne funcţională.

ACS oferă două funcţii de interfaţă: prin portal (HTTPS), sau prin interfaţă maşină (SFTP). Mai mult, se pot accesa o multitudine de rapoarte în portalul ACS.

Aflaţi mai multe despre securPharm

ERP/Medii Master Data Management (nivel 4)

Conceptul nostru FlexLayer acceptă schimbul cu diferiți furnizori de soluții ERP /de gestionare a datelor principale. Sunt disponibile detalii la cerere.

Soluții pentru amplasament și linie (nivelurile 2 și 3)

Stații de serializare la cheie (inclusiv nivel 1)

Cu experiența a milioane de ambalaje serializate în propria companie, Prestige Promotion și-a făcut stația dovedită de serializare a liniilor disponibilă comercial pentru alte companii. Această soluție asigură tipărirea și inspecția și gestionează de asemenea comunicarea serializată a codurilor. În plus, face acest lucru cu un grad foarte ridicat de flexibilitate și se poate adapta cu ușurință la diferite concepte de comunicare și manipulare a datelor principale, precum și la schimbări viitoare. Este personalizată pentru cerințele CMO, CPO, companiilor de reambalare și fabricanților de produse farmaceutice mici și mijlocii.

Amplasate în Kleinostheim, Germania, în centrul Europei, Prestige Promotion și Prestige Packaging oferă o gamă largă de soluții de externalizare, reambalare, distribuție și service companiilor de produse cosmetice și farmaceutice.

Cu peste 20 de ani de experiență și aprox. 250 de angajați, Prestige Promotion și Prestige Packaging sprijină companiile de produse cosmetice și farmaceutice pentru gestionarea diverselor obstacole în comercializarea produselor lor în Uniunea Europeană. Flexibilitatea, fiabilitatea și o orientare spre inovație reprezintă prin urmare principiile călăuzitoare pentru toate operațiunile.

Citiți și referințele de la clienții noștri.

Aflați mai multe

Stații de serializare la cheie (inclusiv nivel 1)

Soluția de identificare şi urmărire ModuTrack este un sistem de marcare și verificare compact și flexibil gata de utilizare pentru serializare și agregare în liniile de ambalare a produselor farmaceutice.

Soluția se integrează în diferite sisteme MES/ERP și utilizează o soluție de tipărire REA JET orizontală și verticală pentru cea mai ridicată flexibilitate de adaptare la diferite dimensiuni de ambalaje din carton.

ETW Wollmershäuser GmbH, cu sediul în Wolpertshausen din statul german Baden-Wuerttemberg este specializată în tehnologie de control, cablaje și componente electronice industriale.

Cu 28 de angajați, compania implementează sisteme noi și conversii de sisteme într-o gamă de industrii — de la industria farmaceutică la zboruri aeriene și în spațiu. Portofoliul companiei germane include și propriile sale produse, precum sisteme de control al motoarelor, carcase pentru camere și dispozitive de control al transportoarelor oscilante.

Aflați mai multe

Software de serializare/identificare şi urmărire

Facilityboss este amplasată în sudul Germaniei, în Darmstadt. Fondată ca o companie desprinsă din Fraunhofer Institut SIT, Facilityboss se concentrează asupra soluțiilor IT lider de clasă, asigurând un nivel ridicat de satisfacție a clienților.

Facilityboss dezvoltă diferite produse standardizate, care pot fi personalizate pentru nevoi specifice. Sistemul PLS de identificare şi urmărire (serializare GS1) de la Facilityboss, de ex. pentru industria farmaceutică, este deja în uz pe diferite amplasamente ale fabricanților de top de produse farmaceutice listați DAX, precum și pe amplasamentele CMO/CPO de dimensiuni mai mici.

De asemenea, pentru aplicații pentru alimente și băuturi, software-ul este deja în uz pentru producători de top.

Aflați mai multe

Software de serializare/identificare şi urmărire

Amplasată în Paris în Franșa, Adents colaborează cu cele mai importante companii de produse farmaceutice din America de Nord și Europa pentru a furniza soluții software de identificare și urmărire a unităților de produse. Cu peste 150 de linii care rulează software-ul Adents, modulele PharmaPilot, PharmaSupervisor și PharmaExchange se conectează cu nivelul de automatizare pentru a furniza serializare, agregare, schimb de evenimente și integrare în nivelurile MES/ERP.

Platforma software standard este concepută pentru a realiza rapid interfața cu mediile IT, a interopera cu ușurință cu dispozitive hardware și a oferi un nivel ridicat de flexibilitate utilizatorilor.

Aflați mai multe

Soluții de tipărire (nivel 1)

Fondată în anul 1978 și având sediul în Cambridge, Marea Britanie, Domino are o reputație la nivel global pentru dezvoltarea și fabricarea de tehnologii de codare, marcare și tipărire care satisfac cerințele producătorilor și imprimantelor comerciale.

Creșterea an de an a Domino – organică, precum și prin achiziții – este susținută de un angajament fără egal față de dezvoltarea produselor, care are drept rezultat un portofoliu care încorporează soluții de codare de la început până la sfârșit complete, care acoperă aplicații primare, secundare și terțiare.

Sunt instalate tehnologii de supratipărire inovatoare cu jet de cerneală, laser, tipărire și aplicare și transfer termic pentru aplicarea datelor variabile, a codurilor de bare și a codurilor de urmărire unice pe produs și ambalaj, în numeroase sectoare industriale, inclusiv produse farmaceutice, alimente, băuturi și produse industriale.

Aflați mai multe

Soluții de tipărire (nivel 1)

REA JET dezvoltă și fabrică sisteme industriale premium de codare și marcare pentru marcarea industrială fără contact. Portofoliul include imprimante cu jet de cerneală, sisteme laser și de pulverizare, soluții de etichetare, precum și cerneluri și consumabile. Produsele orientate practic sunt concepute pentru utilizare în toate ramurile și sunt dovedite în întreaga lume în toate industriile și segmentele comerciale. REA JET și REA VERIFIER (sisteme de verificare a codurilor) sunt ambele diviziuni ale REA Elektronik GmbH cu sediul în Muehltal, în apropiere de Frankfurt pe Main. REA Card, o altă divizie REA, dezvoltă și comercializează sisteme de plată fără numerar.

REA Elektronik a fost fondată în 1982, este condusă de proprietarul săi şi are 300 de angajaţi (2014). Toate produsele REA JET sunt 100 la sută realizate în Germania.

Aflați mai multe

Consultanță globală serializare/urmărire și asistență conformitate

Vesdo Inc., o companie elvețiană tehnologică și de consultanță, activă din anul 2000, se concentrează din punct de vedere comercial pe sisteme care să lupte împotriva pirateriei produselor. Pentru a preveni fraudele cu produse de marcă, clienții Vesdo implementează cu succes tehnologii de autentificare și serializare a produselor. În calitate de companie de top în această industrie, Vesdo este deschizătoare de drumuri și s-a implicat în peste 100 de proiecte de implementare în întreaga Europă, deservind atât entități mici, cât și companii globale de prim plan. Peste 20 de solicitări de brevete pentru clienți și Vesdo asigură dovada creativității companiei. Baza companiei o constituie personalul foarte calificat, toți având educație universitară și experiență cuprinzătoare.

Vesdo Inc. a dezvoltat de asemenea o referință de calibrare pentru sisteme de inspecție vizuală în legătură cu aplicații de categorisire a codurilor. Aceste seturi de coduri de conformitate sub forma unor etichete auto-adezive se pot utiliza și în calibrarea sistemelor de inspecție vizuală coaxiale.

Aflați mai multe