Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Materiale noi

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Ambalaje mai ecologice

Prea mult plastic este produs şi aruncat în lume. Industria ambalajelor este una dintre principalele care contribuie la acest exces de plastic, care trebuie redus urgent. Domeniul se confruntă cu sarcina uriaşă de a dezvolta alternative sustenabile, în timp ce consumatorii cer claritate şi reglementări mai severe. Susţinem industria producătoare în utilizarea unor materiale noi şi mai sustenabile drept una dintre principalele soluţii de reducere a emisiilor de gaze de seră.
Este esenţial să se dezvolte ambalaje mai ecologice, să se conserve resursele şi să se poată conta pe linii de producţie inteligente şi mai eficiente. Ne concentrăm pe automatizarea industrială care se poate adapta flexibil la materiale noi. Ne asigurăm că liniile de ambalare pot păstra calitatea şi siguranţa produselor ambalate chiar şi când se folosesc mai multe materiale cu conţinut reciclat ridicat sau sunt mai sustenabile decât plasticul brut tradiţional.

Abordarea noastră

Pentru ca procesele şi tehnologiile din hala de producţie să fie adaptabile la noi schimbări de materiale, compatibilitatea este esenţială, fără a compromite calitatea perfectă a produsului final:

 • Liniile trebuie să fie flexibile pentru a trece la materiale noi.
 • Este nevoie de asocierea şi administrarea noilor informaţii de la utilaj la utilaj.
 • Este necesar să se controleze performanţa utilajelor în noile condiţii, pentru a evita cât mai mult posibil pierderile.

Avantajele soluţiilor noastre

Cu soluţiile noastre robotice şi de automatizare pentru diferite materiale:

 • Vă pregătiţi linia de ambalare pentru un viitor cu alternative mai ecologice.

 • Optimizaţi utilizarea resurselor şi procurarea materialelor.

 • Asiguraţi umplerea precisă şi optimizaţi manipularea materialelor, sigilarea şi etichetarea corectă pentru ambalajele primare.

 • Manipulaţi corect foliile mai subţiri reciclate cu un sistem precis de control al tensiunii foliei, pentru productivitate maximă.

 • Garantaţi sigilarea perfectă a filmelor mai subţiri şi mai sensibile la temperatură cu algoritmul avansat de control pe bază de IA.

 • Obţineţi etichetarea perfectă la viteză mare pe ambalaje cu formă neregulate, resigilabile sau flexibil resigilabile cu sisteme puternice de inspecţie.

 • Eliminaţi sau minimizaţi utilizarea benzilor şi adezivilor cu soluţiile noastre robotice de mare precizie.

 • Manevraţi în siguranţă o mare varietate de cutii realizate din fibre reciclate, cu forme neregulate, diferite niveluri de porozitate şi suprafeţe delicate, cu sisteme de prindere dedicate în soluţiile noastre robotice pentru ambalare secundară şi finală.

Aplicaţii cheie şi soluţii

unwinding film tension fcard sol

Soluţii de desfăşurare

Pentru a preveni blocarea şi a realiza desfăşurarea perfectă a foliilor mai subţiri cu conţinut reciclat mai mare, controlul sincronizat al tensiunii, alimentarea şi tăierea au o importanţă crucială. Obţinem compensarea perfectă a foliei prin sistemul nostru avansat de control al mişcării, pentru a ne asigura că rola este desfăşurată perfect.

citiţi mai mult
martini hffs spaghetti packaging fcard sol

Soluţii de sigilare perfectă

Realizăm sigilarea perfectă folosind inteligenţa artificială în soluţiile noastre de măsurare şi control al temperaturii. Senzorii noştri pot fi puşi foarte aproape de falca de sigilare. Perturbările în măsurări sunt compensate prin utilizarea tehnologiei noastre brevetate de reglare automată a filtrelor.

citiţi mai mult
zero touch fcard sol

Soluţii de manipulare materiale multiple

Oferim o soluţie robotică integrată cu sisteme de prindere speciale pentru a manipula în siguranţă o mare varietate de obiecte delicate şi ambalaje neregulate pe bază de hârtie de diferite forme şi cu diferite niveluri de porozitate.

citiţi mai mult