Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Campanie de promovare a producţiei flexibile: Să ducem fabrica viitorului în toată Europa

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Flexible Manufacturing

Campanie de promovare a producţiei flexibile: Să ducem fabrica viitorului în toată Europa

Publicat la 16 Iunie 2022 în Flexible Manufacturing

Cum ar fi dacă aţi putea vedea, simţi şi atinge fabrica viitorului? De ce este nevoie pentru a realiza o producţie flexibilă, eficientă şi durabilă? Aceasta este ideea din spatele Campaniei OMRON de promovare a producţiei flexibile, care va călători prin toată Europa în acest an.  Campania de promovare prezintă demonstraţii exclusive ale unor soluţii de colaborare om-maşină care nu sunt văzute de obicei în afara unui cadru de fabrică din cauza dimensiunilor şi scării lor. 

Permiţând îmbunătăţiri flexibile şi inteligente ale producţiei, demonstraţiile campaniei de promovare prezintă o gamă de soluţii practice pentru fabricile viitorului. Primul eveniment a avut loc la Centrul OMRON de automatizări pentru roboţi mobili autonomi din Annecy, Franţa, în luna decembrie 2021, iar în prima jumătate a anului 2022, turul s-a desfăşurat deja la Milano, Barcelona şi în Ţările nordice, înainte de a trece mai departe în Regatul Unit.

Pe lângă experienţa unei fabrici flexibile reale, vizitatorii au ocazia de a discuta cu experţii de la OMRON şi cu integratorii de sisteme, care le oferă sfaturi practice, din lumea reală, pentru integrarea perfectă a soluţiilor automatizate OMRON într-un ecosistem de producţie mai larg. 

Unele dintre provocările cheie care îi afectează pe producători în prezent sunt penuria de forţă de muncă, reducerea consumului de energie şi îmbunătăţirea OEE. În cadrul evenimentelor locale, clienţii pot obţine o senzaţie reală a sistemelor de producţie flexibile ale viitorului. Scopul este de a-i inspira pe producători să vadă ce este posibil pe liniile lor de producţie, permiţându-le instalaţiilor lor să rămână active pentru anii următori.

Pentru a răspunde nevoilor de paletizare, transport şi trasabilitate în fabrica viitorului, sunt expuse soluţii de automatizare industrială om-maşină la scară largă, inclusiv roboţi mobili complet autonomi, precum şi soluţii flexibile de paletizare şi de-paletizare şi soluţii de inspecție automată şi trasabilitate, care lucrează împreună în siguranţă şi fără întreruperi.

„Acesta a fost cu adevărat un efort de echipă şi sunt foarte încântat de răspunsul pozitiv pe care l-am primit la fiecare eveniment”, a declarat Eduardo De Robbio, Manager de dezvoltare a afacerilor de robotică la OMRON Europe. „După cum vă puteţi imagina, de la proiectarea şi construirea demonstraţiilor, până la găsirea locaţiilor potrivite şi organizarea logisticii, aceasta a fost o experienţă unică pentru echipa noastră şi pentru partenerii noştri”, continuă De Robbio. „Cu toate acestea, a fost cu siguranţă un succes şi sunt foarte mândru că am reuşit să aducem unele dintre cele mai dinamice şi mai colaborative soluţii de automatizare om-maşină ale noastre în afara fabricii şi în turneu prin Europa, în premieră absolută”.

Contactaţi specialiştii Omron

Aveţi întrebări sau aţi dori să primiţi sfaturi personal? Nu ezitaţi să contactaţi unul din specialiştii noştri.
  • Omron Europe

    Omron Europe