Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Sisteme automatizate de inspecţie în linie în producţia de vehicule electrice

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Sustainable Manufacturing
Brand Protection

De ce sistemele automate de inspecţie sunt esenţiale pentru fabricarea vehiculelor electrice

Publicat la 23 Martie 2023 în Sustainable Manufacturing

Siguranţa primează în faţa tuturor celorlalte preocupări din industria auto, iar producţia de vehicule electrice nu face excepţie. Cu toate acestea, siguranţa poate presupune, de asemenea, complexitate, iar complexitatea vehiculelor de astăzi - în special a vehiculelor electrice – este de aşa natură încât producătorii nu se mai pot baza pe metodele tradiţionale de inspecţie bazate pe eşantionare sau audit.

Inspecţia rapidă, 100% a dispozitivelor a devenit o cerinţă, în timp ce cerinţele de precizie şi toleranţă a inspecţiei sunt, de asemenea, în creştere. Din fericire, cele mai recente progrese în tehnologii precum inspecţia 3D a pastei de lipit (SPI), inspecţia optică automatizată 3D (AOI) şi inspecţia automatizată 3D CT cu raze X (AXI) ajută producătorii să îndeplinească cerinţele dificile.

Să aruncăm o privire la motivele pentru care maşinile SPI, AXI şi AOI devin indispensabile pentru fabricarea vehiculelor electrice.

Abordarea complexităţii crescânde a vehiculelor electrice şi a „vehiculului inteligent”

Iniţiată la 15 februarie 2006, Iniţiativa privind vehiculul inteligent este un cadru politic creat de Comisia Europeană pentru a uni toate activităţile legate de automobilele „inteligente”. Tehnologiile au rolul de a-i ajuta pe şoferi să îşi conducă vehiculele în condiţii de mai mare siguranţă, cu ajutorul sistemelor de la bordul vehiculelor. Acest lucru a dus la proliferarea unor sisteme precum ADAS (sisteme avansate de asistenţă pentru şoferi), care ajută la reducerea impactului erorilor umane în exploatarea vehiculelor.

În plus, ansamblurile electronice pentru automobile cresc în densitate şi complexitate. Sistemele automatizate de inspecţie de top, precum cele oferite de OMRON, dispun de capabilităţi de detectare a defectelor asistate de inteligenţă artificială pentru componentele critice de pe PCBA, inclusiv LED-uri, BGA, dispozitive de alimentare, conectori de mare viteză, conectori cu orificii şi conectori cu montare prin presare.

„Observăm o creştere semnificativă a presiunilor de fabricaţie, toleranţă şi calitate exercitate asupra partenerilor noştri din domeniul producţiei de automobile. Acest lucru generează o nouă cerere de inspecţie 100% a mai multor produse şi de capacităţi de inspecţie mai avansate”, spune Kevin Youngs, European Key Account Manager - Automatic Inspection Business. Fiabilitatea este esenţială pentru liniştea producătorilor în ceea ce priveşte evitarea rechemării în service a vehiculelor. „OMRON oferă soluţii pentru a răspunde acestei cereri şi pentru a se asigura că produsele pe care le folosim cu toţii şi de care depindem în fiecare zi sunt construite la standarde de înaltă calitate, pentru a oferi ani de zile o funcţionare sigură şi fiabilă”, spune Youngs. Sunteţi curioşi cu privire la inovaţiile OMRON în domeniul 3D CT AXI?

Aflaţi care sunt cele mai recente soluţii de inspecţie pentru vehiculele electrice

Divizia de sisteme de inspecţie a OMRON oferă o gamă largă de soluţii automatizate pentru a satisface cerinţele de înaltă calitate şi fiabilitate ale industriei vehiculelor electrice. Cele mai recente soluţii 3D SPI, 3D AOI şi 3D CT AXI sunt concepute pentru a răspunde nevoilor de inspecţie ale numărului tot mai mare de ansambluri electronice din cadrul vehiculelor mai avansate şi mai inteligente de astăzi.

Soluţiile noastre de inspecţie fără constrângeri de proiectare PCBA şi software-ul pentru fabrici inteligente vă ajută pe dvs. şi pe furnizorii dvs. să stabilizaţi şi să îmbunătăţiţi procesele de fabricaţie, să detectaţi şi să preveniţi defectele, să lucraţi mai eficient şi să livraţi produse de calitate superioară.

Platforma noastră de inspecţie automatizată VT-M121 este capabilă să realizeze inspecţii dimensionale precise şi repetitive ale modulelor de alimentare auto şi ale tehnologiilor ADAS, cum ar fi LED, faruri adaptabile, Lidar şi ansambluri CMOS. VT-M121 automatizează, de asemenea, inspecţia 100% rapidă şi precisă a ansamblurilor moderne de motoare în ac de păr ale vehiculelor electrice pentru a detecta problemele de calitate înainte şi după sudarea pinilor. Vă interesează să aflaţi mai multe despre tehnologiile de automatizare pentru vehiculele electrice?

Descoperiţi soluţiile noastre de producţie pentru vehicule electrice

Contactaţi specialiştii Omron

Aveţi întrebări sau aţi dori să primiţi sfaturi personal? Nu ezitaţi să contactaţi unul din specialiştii noştri.
  • Omron Europe

    Omron Europe