Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON Corp. şi compania de roboţi colaborativi din Taiwan, Techman Robot Inc., formează o alianţă strategică pentru roboţi colaborativi

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON Corp. şi compania de roboţi colaborativi din Taiwan, Techman Robot Inc., formează o alianţă strategică pentru roboţi colaborativi

Alianţa va contribui la realizarea armonizării oamenilor şi a maşinilor din industria de fabricaţie

Corporaţia OMRON (Sediu: Shimogyo-Ku, Kyoto. Preşedinte şi CEO: Yoshihito Yamada) şi Techman Robot Inc. (Sediu: Taoyuan, Taiwan), companie de top la nivel mondial pentru roboţi colaborativi tip braţ care lucrează cu oamenii, au anunţat că cele două corporaţii au semnat un acord pentru a forma o alianţă strategică în domeniul roboţilor colaborativi. Prin această alianţă, OMRON va comercializa şi va vinde pe plan global seria TM de roboţi colaborativi de la Techman prin reţeaua globală de distribuţie OMRON sub un logo de brand comun, începând din a doua jumătate a anului financiar 2018. Mai mult, OMRON şi Techman vor coopera în dezvoltarea generaţiei următoare de roboţi colaborativi, care vor fi mai uşor de integrat în celelalte produse OMRON de automatizare a fabricilor, pentru a realiza un mediu inovator de fabricaţie, în care oamenii şi maşinile lucrează în armonie.

Fabricile din toată lumea se confruntă cu provocări majore pentru a avea în fabricaţie un volum scăzut de produse variate pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor lor şi pentru a scurta ciclul de viaţă al produselor, gestionând totodată problemele legate de lipsa forţei de muncă. Companiile de fabricaţie trebuie să menţină flexibilitatea în modificările rapide şi schimbările manifestate la nivelul configuraţiei liniei de producţie. Roboţii colaborativi care pot lucra în siguranţă în acelaşi mediu cu oamenii pot avea un rol important în asigurarea acestui tip de „fabricaţie flexibilă”. 

În plus faţă de seria TM standard de roboţi colaborativi, OMRON va începe să vândă modelele noi care sunt „compatibile cu platformele mobile”, ceea ce înseamnă că aceştia pot fi integraţi cu uşurinţă în roboţii mobili LD de la OMRON. Roboţii mobili OMRON, care se pot deplasa autonom prin evitarea persoanelor şi a obstacolelor, deja lucrează în siguranţă alături de oameni prin automatizarea operaţiilor de manipulare a materialelor peste tot în lume. Având montat în partea de sus un braţ de robot colaborativ, aceştia nu numai că transportă materialul dintr-o locaţie în alta, ci vor putea, de asemenea, să efectueze sarcini, precum ridicarea şi plasarea componentelor în tăvi, în fiecare dintre locaţii.

techman collaborative newspri prod

„De la achiziţia Adept Technology în 2015, OMRON a investit resurse considerabile în dezvoltarea tehnologiilor şi a pieţei de robotică”, a afirmat Seigo Kinugawa, director executiv şi director general principal al Proiectului de dezvoltare a afacerilor în robotică la divizia Industrial Automation din cadrul OMRON, adăugând „Alianţa cu Techman are drept scop să promoveze colaborarea dintre oameni şi roboţi în mediile de fabricaţie. Intrarea OMRON pe piaţa roboţilor colaborativi tip braţ, în plus faţă de piaţa de roboţi mobili, va accelera iniţiativa OMRON de „innovative-Automation!”, al cărei obiectiv este de a aduce inovaţia în fabrici prin colaborarea dintre oameni şi maşini”.

„Roboţii TM sunt inteligenţi, uşor de utilizat şi siguri”, a afirmat Ho Shi-Chi, preşedintele Techman Robot Inc. „Ne străduim să îmbunătăţim viaţa oamenilor pe baza inovaţiei şi alianţa noastră cu OMRON ne va ajuta să facem un pas important în direcţia acestui obiectiv”.

Roboţii TM au următoarele funcţii, care se fac remarcate în acest nou domeniu al colaborării dintre oameni şi roboţi.

Inteligent: Roboţii TM au un sistem încorporat de inspecţie vizuală, care poate fi utilizat pentru recunoaşterea tiparelor, poziţionarea obiectelor şi identificarea codurilor de bare.

Simplu: O aplicaţie completă de ridicare şi plasare cu ajutorul inspecţiei vizuale poate fi învăţată în cinci minute cu ajutorul interfaţei utilizator complet grafice, în flux, TMflow.

Sigur: Roboţii TM respectă cerinţele de securitate pentru colaborarea dintre oameni şi roboţi, conform specificaţiilor din ISO 10218-1 şi ISO/TS 15066.

Roboţii TM includ două serii: TM5 (cu o sarcină utilă de până la 6 kg) şi noua serie TM12/TM14 (cu o sarcină utilă de până la 14 kg). Toţi roboţii TM au şase grade de libertate şi o rază de acţiune de la 700 mm până la 1300 mm. Repetabilitatea robotului este de ± 0,05 mm pentru seria TM5 şi de ± 0,1 mm pentru seria TM12/TM14.

Despre „innovative-Automation!”

În calitate de lider în automatizări industriale, OMRON dispune de linii extinse de componente şi echipamente de control, variind de la senzorii de procesare a imaginii şi alte dispozitive de intrare la diverse controlere şi dispozitive de ieşire, precum servomotoare, precum şi o gamă de dispozitive de securitate şi roboţi industriali. Combinând aceste dispozitive prin intermediul software-ului, OMRON a dezvoltat o varietate de soluţii de automatizare unice şi foarte eficiente pentru producătorii din toată lumea. Pe baza stocului său de tehnologii avansate şi a gamei cuprinzătoare de dispozitive, OMRON a stabilit un concept strategic denumit „Automatizare inovatoare!”, care constă în trei inovaţii sau „i-uri”--„integrat” (evoluţia controlului), „inteligent” (dezvoltarea inteligenţei prin ICT) şi „interactiv” (o nouă armonizare între oameni şi maşini). OMRON se angajează acum să aducă inovaţia în unităţile de producţie prin materializarea acestui concept.

OMRON şi Techman vor furniza roboţi colaborativi care pot fi utilizaţi pentru o largă varietate de aplicaţii precum asamblarea produselor electronice, testarea şi inspecţia produselor. Aceşti roboţi vor asigura „fabricaţia flexibilă” şi vor creşte productivitatea şi calitatea liniilor de producţie pentru clienţii din industriile auto şi electronică, precum şi diverse operaţii de manipulare a materialelor în cadrul unei game largi de industrii de fabricaţie.

Despre Techman Robot Inc.

TM Robot este lider global în tehnologiile de roboţi colaborativi şi inspecţie vizuală. Cu sprijinul companiei-mamă, Quanta Computer, am reuşit să furnizăm cel mai inteligent robot colaborativ din lume cu inspecţie vizuală încorporată care integrează perfect mâinile, ochii şi creierul într-un singur sistem. Roboţii TM îmbunătăţesc în mod impresionant uşurinţa în utilizarea roboţilor industriali şi reduc considerabil costurile şi durata de dezvoltare. Viziunea TECHMAN Robot este de a aplica TEHnologia pentru a îmbogăţi viaţa uMANă şi vom continua să creăm inovaţii şi promitem să contribuim la nivel global cu cea mai prietenoasă soluţie de automatizare. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://tm-robot.com/

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn