Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Întoarcere în timp şi rezolvare – redare automată pe controlerul NX5 de la OMRON

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Întoarcere în timp şi rezolvare – redare automată pe controlerul NX5 de la OMRON

V-aţi dorit vreodată să puteţi da înapoi timpul când rezolvaţi o problemă pe linia de producţie? În lumea fabricaţiei, OMRON a îndeplinit această dorinţă cu funcţia de redare automată, o caracteristică standard, dar unică a controlerului său de automatizare NX5. Redarea automată este aproape ca şi cum linia de producţie ar fi chiar „maşina timpului”.

Lumini, cameră, redare!

Imaginaţi-vă următoarele: vă aflaţi în secţia de producţie, are loc o oprire a liniei şi fiecare secundă contează. Cu funcţia de redare automată, nu este nevoie să vă grăbiţi. Ca o „cutie neagră” pentru linia dvs. de producţie, controlerul NX5 înregistrează şi stochează date în timp real, permiţându-vă să identificaţi exact când şi unde au degenerat lucrurile. Puteţi chiar integra camere externe pentru materialul video sincronizat, făcându-l un detectiv complet al procesului de producţie, fără a încetini performanţa.

nx5 nx-eip201 fcard prod

Josep Martí, Manager EMEA de marketing de produse pentru controlere modulare, servocontrolul mișcării și Inteligenţă Artificială de la OMRON clarifică: „Imaginaţi-vă: ceva ce „nu s-a întâmplat niciodată” se întâmplă. Utilajul nu mai funcţionează şi nimeni nu ştie de ce. De obicei, pentru a rezolva problema, tehnicienii trebuie să înlocuiască piesele şi să depaneze până când nu mai este posibil să înţeleagă ce s-a întâmplat. Acest lucru risipeşte timp şi resurse valoroase. Cu funcţia de redare automată, puteţi vedea exact ce s-a întâmplat, totul fiind susţinut de date şi de imagini.”

Funcţia de redare automată este concepută ţinând cont de simplitate. Implementarea este simplă—selectaţi doar informaţiile înregistrate, alegeţi butonul REC şi setaţi durata de înregistrare. Este la fel de uşor cum se aude, permiţându-le inginerilor să se concentreze pe rezolvarea problemelor, mai degrabă decât pe configuraţii complexe.

Punerea în funcţiune a devenit simplă

În industria prelucrătoare în ritm rapid de astăzi, reducerea timpului de punere în funcţiune este esenţială, în special în cazul lipsei globale de lucrători tehnici calificaţi. Funcţia de redare automată capturează mii de cicluri de control pe secundă, permiţându-le echipelor să analizeze şi să rezolve problemele înainte ca producţia să înceapă complet. Erori de configurare? Dispărute. Timp de inactivitate? Tăiat. Este ca şi cum ai apăsa „reluare redare” până când se atinge perfecţiunea.

Un efort de echipă – în întreaga lume

Cu ingineri aflaţi adesea în diferite ţări, Redarea automată aduce un nou nivel de colaborare în industrie. Echipele pot analiza datele capturate de oriunde, partajând informaţii fără a păşi măcar pe podeaua fabricii. Prin redarea datelor înregistrate, cum ar fi dintr-o casetă neagră, membrii echipei pot depana ca şi cum s-ar afla chiar acolo cu utilajul. Această caracteristică nu doar creşte eficienţa; ajută la redefinirea modului în care echipele globale lucrează împreună, făcând distanţa irelevantă.

Eficienţă în mişcare

În industrii, cum ar fi producţia de vehicule electrice, unde fiecare minut de nefuncţionare înseamnă cu două maşini care se rostogolesc de pe linie mai puţin (şi o potenţială pierdere de 100 de mii de euro), Redarea automată aduce schimbări majore. Controlerul NX5 de LA OMRON poate reapela până la 15 de minute de date înainte şi după o oprire, permiţându-le echipelor să remedieze problemele într-un timp record. Această integrare inteligentă, fără întreruperi menţine producţia pe drumul cel bun, protejând în acelaşi timp împotriva întreruperilor viitoare. În producţia farmaceutică, caracteristica ajută la asigurarea calităţii şi conformităţii produselor prin identificarea şi rezolvarea rapidă a problemelor de producţie, prin minimizarea timpilor morţi şi prin reducerea riscului de rechemări costisitoare ale produselor. 

Prin urmare, este o maşină a timpului? Poate nu chiar, dar cu redarea automată NX5 de la OMRON, producătorii pot cu siguranţă să se întoarcă în timp, să analizeze şi să rezolve – transformând potenţialele dureri de cap în amintiri îndepărtate. 

NX5 cu redare automată funcţionează pe platforma de automatizare integrată Sysmac de la OMRON. Această platformă unifică controlul diferitelor dispozitive, inclusiv al controlerelor, al mişcării, al inspecției video şi al sistemelor de securitate, într-o singură arhitectură. Simplifică automatizarea prin controlul în timp real şi prin procesarea datelor. 

Citiţi mai multe despre controlerul NX5 şi despre funcţia de redare automată a acestuia.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn