Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Campania de promovare a producţiei flexibile de la OMRON călătoreşte prin Europa

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Campania de promovare a producţiei flexibile de la OMRON călătoreşte prin Europa

Campania noastră de promovare a producţiei flexibile a parcurs un traseu unic prin Europa, oferind demonstraţii exclusive de soluţii de colaborare om-maşină de regulă inexistente în afara mediilor industriale, din cauza dimensiunii şi a anvergurii acestora.

Cuprinzând peste 600m2, demonstraţiile campaniei de promovare prezintă o gamă de soluţii practice pentru fabricile viitorului, care asigură îmbunătățiri inteligente şi flexibile ale producției. Campania de promovare a început la Centrul de Automatizări OMRON pentru roboţi mobili autonomi din Annecy, Franţa, în Decembrie, iar în prima jumătate a anului 2022 turneul a ajuns deja la Milano, Barcelona şi în ţările nordice, înainte de a se îndrepta spre Marea Britanie. Spre sfârşitul acestui an, turneul va acoperi mai multe locaţii.

În cadrul evenimentelor locale, vizitatorii pot experimenta în mod nemijlocit soluţiile industriale de automatizare om-maşină de mare anvergură, pentru a aborda unele dintre provocările cheie ale producătorilor, precum paletizarea, transportul şi trasabilitatea. 

Sunt prezentate cel mai puternic robot mobil complet autonom de la OMRON, pentru sarcini de până la 1.500 kg, precum şi o varietate de soluţii flexibile de paletizare şi transport autonom de materiale, printre care:

  • benzi transportoare de top, de la cutie la robotul mobil;
  • roboţii colaborativi OMRON TM pentru aplicaţii de paletizare şi depaletizare;
  • roboţii mobili OMRON;
  • soluţiile de inspecție automatizată a calității cu cameră video MicroHAWK, integrate într-un cadru de trasabilitate.

flexible manufacturing roadshow barcelona b fcard event

Prin facilitarea unei producţii mai agile şi mai flexibile, cu o dependenţă mai redusă de munca manuală, un consum redus de energie şi OEE crescut, soluţiile de la OMRON sunt, de asemenea, compatibile cu viitorul pentru era digitală. 

Fiecare sistem dispune de o combinaţie între navigare naturală și navigare autonomă selectabilă, tablou de bord IoT, serializare încorporată, care oferă trasabilitate completă de-a lungul întregului proces de fabricaţie şi, desigur, platforma inteligentă de control Sysmac a companiei. 

flexible manufacturing roadshow milan c fcard event

În plus, pe lângă demonstraţiile de producţie flexibilă în direct, în cadrul evenimentelor sunt prezentaţi şi partenerii integratori de sisteme OMRON, care oferă sfaturi practice, din viaţa reală, pentru integrarea perfectă a soluţiilor automatizate de la OMRON într-un ecosistem de producţie mai amplu. 

Managerul pentru dezvoltare strategică în afaceri de la OMRON – EMEA, Eduardo De Robbio, afirmă: „Pentru prima dată, avem plăcerea să vă prezentăm cele mai dinamice şi mai colaborative soluţii de automatizare om-maşină direct din fabrică şi prezente în turneul nostru prin Europa, pentru a fi analizate de clienţii noştri şi pentru a aborda sistemele de producţie flexibilă ale viitorului. Sperăm ca producătorii de astăzi să se inspire din campania de promovare pentru a regândi posibilităţile de la nivelul liniilor de producţie, asigurând menținerea agilității unităților proprii pe o perioadă îndelungată.”

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn