Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Roboţi colaborativi OMRON OMRON TM Seria S

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Noii roboţi colaborativi OMRON TM seria S: Articulaţii mai rapide şi caracteristici de securitate extinse

OMRON a anunţat disponibilitatea roboţilor colaborativi OMRON TM seria S, concepuţi pentru diverse aplicaţii din mai multe industrii. Aceşti coboţi prezintă hardware avansat, mai multe caracteristici şi certificări de securitate şi capacităţi de configurare de ultimă generaţie, făcându-i mai uşor de utilizat decât oricând.

Răspunzând cerinţelor producătorilor pentru performanţă şi securitate îmbunătăţite în setările de colaborare umană, TM seria S oferă patru modele, cu capacităţi de sarcină utilă de la 5 kg la 14 kg şi rază de acţiune de la 700 mm la 1300 mm. Sunt posibile diferite tipuri de montare, inclusiv utilizarea pe un robot mobil pentru a crea o soluţie de manipulator mobil (MoMa). Fiecare cobot are şase articulaţii rotative care funcţionează cu o repetabilitate de ±0,03 mm, oferind şase grade de libertate cu o viteză medie cuprinsă între 1,1 şi 1,4 m/s. 

Modelele sunt disponibile cu şi fără camere color încorporate de 1,2 M/5 M pixeli sau utilizatorii pot utiliza opţional camere 2D 2 GigE pentru aplicaţii care necesită o rezoluţie mai mare. Joint J6, care este articulaţia camerei de la capătul braţului coboţilor, se poate mişca la 450°/s, care este cel mai rapid din industrie şi este de patru ori mai rapid decât modelul anterior, susţinând operaţiuni de inspecţie îmbunătăţite. 

Cu un total de 31 de caracteristici de securitate specifice şi 12 dintre acestea adăugate pentru această nouă generaţie, aceşti coboţi sunt mai siguri şi gata să se integreze cu o mare varietate de dispozitive de securitate şi configuraţii de switch, fără a fi nevoie de un controler de securitate extern în multe aplicaţii. Roboţii colaborativi OMRON din seria TMS S sunt în mod inerent siguri pentru operarea în spaţii de lucru partajate cu persoane, dar pot fi necesari senzori de securitate suplimentari sau alte prevederi pe baza vitezelor configurate şi a unei evaluări a riscurilor pentru aplicaţie. 

Roboţii colaborativi TM seria S sunt certificaţi pentru a îndeplini standardele de securitate ISO 13849-1 PLD Cat 3 şi ISO 10218-1 şi sunt proiectaţi să poarte certificări UL/CSA/KC. Roboţii au, de asemenea, o clasificare IP54 atât pentru braţ, cât şi pentru cutia de control (numai în versiunea c.a.) şi sunt proiectaţi cu protecţii care îi fac adecvaţi pentru utilizarea într-o cameră curată ISO 3 sau în locuri în care pot fi expuşi la ulei pentru prelucrare. 

Opţiunile de conectivitate includ semnale analogice/digitale, HDMI, Ethernet LAN, USB, RS232, Ethernet şi Modbus TCP/RTU master/slave, cu opţiuni suplimentare pentru PROFINET şi Ethernet/IP. Acestea funcţionează la 100-240 V c.a. 100 50-60 Hz, cu consumuri de energie diferite în funcţie de dimensiune. Programarea este simplificată cu ajutorul comenzii Robot Stick de generaţie următoare, care se transformă într-un controler suspendat Teach complet cu un afişaj tactil. Programarea ghidării manuale şi programarea grafică TMFlow pe bază de diagramă de flux răspund atât utilizatorilor începători, cât şi celor avansaţi. 

Compacţi şi adaptabili, coboţii OMRON TM Seria S pot fi mutaţi fără efort pentru diverse sarcini, cu ajutorul camerelor încorporate şi al poziţionării punctelor de reper. Aceşti coboţi sunt ideali pentru a schimba modul de lucru al fabricilor din industrii precum logistica, ambalarea bunurilor de consum , ştiinţele vieţii şi altele, putând fi utilizaţi pentru asamblare, paletizare, alimentarea maşinilor, ambalare, pick-and-place şi multe alte sarcini.

Aflaţi mai multe despre roboţii colaborativi de la OMRON

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn