Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON lansează o soluţie de paletizare cu coboţi

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON lansează o soluţie de paletizare cu coboţi

Noua funcţie bloc de paletizare din controlerul de maşină de la OMRON permite configurarea simplă şi rapidă a diferitelor modele de paleţi.

OMRON a lansat o nouă soluţie de paletizare pentru roboţi colaborativi, răspunzând la nevoia de procese de producţie mai flexibile concomitent cu reducerea timpului de programare. Soluţia de paletizare cu coboţi pentru PLC este creată pe controlerul modular de maşini seria NX1 de la OMRON, care este echipat cu o funcţie bloc special pentru paletizare.

Soluţiile de paletizare cu roboţi colaborativi încap în spaţii mici şi lucrează în siguranţă alături de oameni, fără împrejmuire de securitate suplimentară, scutindu-i pe operatori de activităţi repetitive şi de ridicarea greutăţilor mari. În consecinţă, paletizarea cu coboţi a devenit tot mai populară în numeroase domenii şi întrebuinţări la capăt de linie. Pentru a simplifica şi a accelera programarea acestor aplicaţii, OMRON a lansat o nouă soluţie de paletizare cu coboţi.

Printre funcţiile principale ale soluţiei – dezvoltate pe controlerul de maşină NX de la OMRON cu o funcţie bloc unică – se numără definirea rapidă a modelului de palet, configurarea şi calibrarea uşoară pas cu pas prin învăţare şi un panou de bord complet pentru producţie. Flexibilitatea soluţiei permite extinderea şi integrarea simplă a unor funcţii suplimentare. Controlerul de maşină NX comunică direct cu controlerul de coboţi şi gestionează perfect diferitele dispozitive de intrare şi ieşire şi instrumente necesare pentru soluţia de paletizare, precum sistemul de prindere, pilonul, banda transportoare, componentele de securitate, senzorii şi servomotoarele. Acest lucru face posibilă efectuarea întregii proceduri de la PLC. Soluţia poate fi conectată la o interfaţă om-maşină pentru operare.

„Una dintre principalele dificultăţi în operaţiunile paletizare din prezent este complexitatea presupusă de programarea diferitelor modele de paleţi. Această soluţie reduce semnificativ timpul de programare şi le permite operatorilor să facă schimbările uşor”, declară Fernando Vaquerizo, director de marketing de produs pentru coboţi şi roboţi ficşi la OMRON Europe. „Sunt foarte încântat de această soluţie, care a fost dezvoltată în colaborare cu Centrul de automatizări din Barcelona. Am profitat la maximum de experienţa vastă în aplicaţii pe care au acumulat-o inginerii noştri de-a lungul anilor”, încheie Vaquerizo.

Quick and easy setup and control with OMRON Palletizer solution for cobots
  • Quick and easy setup and control with OMRON Palletizer solution for cobots

    Quick and easy setup and control with OMRON Palletizer solution for cobots

    OMRON's palletizing solution for collaborative robots responds to the need for more flexible production processes and reduces programming time. The PLC-based cobot palletizing solution is created on OMRON’s NX1 series modular machine controller that is equipped with a specialized Palletizing Function Block. Palletizing solutions with collaborative robots can fit into small spaces and work safely side by side with people, without additional safety fencing, whilst relieving operators from heavy lifting and repetitive tasks. Cobot palletizers have become more and more popular in many industries and end-of-line applications. To simplify and to speed up the programming of these applications, OMRON has launched a new cobot palletizing solution. The NX machine controller communicates directly with the cobot controller, and seamlessly handles the various input and output devices and tools needed for a palletizing solution, such as a gripper, pillar, conveyor belt, safety components, sensors, and servo motors. This enables the complete sequencing to be performed from the PLC. The solution can be connected to a human machine interface for operation. Discover more:

    03:03

Iată principalele funcţii şi avantaje ale soluţiei:

  • Control fiabil al întregii soluţii
  • Flexibilitatea şi viteza de implementare reduc costurile inginereşti
  • Programare uşoară datorită interfeţei cu asistenţă furnizată de expert
  • Schimbări rapide şi uşoare datorită definirii modelelor de paleţi şi calculului automat pentru paleţi obişnuiţi, dar şi comenzilor de control al formulelor
  • Panou de bord pentru o privire de ansamblu asupra proceselor şi monitorizare a roboţilor în producţia industrială
  • Sarcină utilă cu o capacitate de până la 20 kg datorită noului robot colaborativ TM20 de la OMRON
Citiţi mai multe despre soluţia de paletizare cu coboţi.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn