Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON investeşte în compania taiwaneză de roboţi colaborativi Techman Robot Inc.

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON investeşte în compania taiwaneză de roboţi colaborativi Techman Robot Inc.

OMRON va deţine o participaţie de aproximativ 10% la Techman, oferind tehnologie robotică în baza căreia oamenii şi maşinile lucrează împreună.

OMRON Corporation are plăcerea să anunţe semnarea unui acord de investiţie de capital în Techman Robot, Inc., a doua cea mai mare marcă de roboţi colaborativi din lume, care lucrează cu oamenii în unităţile de producţie. OMRON va deţine o participaţie de aproximativ 10% la Techman. Se preconizează că investiţia va fi finalizată până în decembrie 2021.

În 2018, OMRON a încheiat un parteneriat strategic cu Techman pentru a îndeplini cerinţele de automatizare în creştere generate de criza forţei de muncă. De atunci, roboţii colaborativi din seria TM de la Techman au fost vânduţi ca produs sub marcă comună prin reţeaua de distribuţie OMRON. În plus, OMRON şi Techman au dezvoltat împreună manipulatorul mobil, un robot mobil de lucru care combină robotul mobil OMRON cu seria TM pentru a face posibilă colaborarea oamenilor şi maşinilor în unităţile de producţie. Prin această investiţie în Techman, OMRON vizează crearea în comun a unor soluţii robotice inovatoare, care combină echipamentele OMRON de automatizare a fabricilor cu roboţii colaborativi de la Techman, asigurând atât securitatea muncii, cât şi productivitatea şi oferind o soluţie la problema crizei forţei de muncă în unităţile de producţie.

Junta Tsujinaga, Preşedinte al companiei OMRON de automatizări industriale, declară: „Mediul din jurul industriei prelucrătoare se schimbă foarte mult. Anticipând aceste schimbări, OMRON urmăreşte din 2016 fabricarea avansată cu conceptul generator de valoare unic „i-automatizare” pentru a rezolva problemele cu care se confruntă unităţile de producţie. Ne concentrăm pe tehnologia roboţilor şi dezvoltarea pieţei de când OMRON a achiziţionat producătorul de roboţi industriali Adept Technology Co., Ltd. în 2015.”

Dr. Shi-Chi Ho, Director al Techman Robot, afirmă: „Techman Robot a reuşit să devină a doua cea mai mare companie de roboţi colaborativi din lume din 2018. Ne propunem să creăm soluţii inteligente pentru fabrici pentru colaborare om-maşină şi suntem încântaţi să ne consolidăm relaţia de lungă durată cu OMRON prin această cooperare. Este o oportunitate importantă pentru ambele companii, deoarece abordează nevoia tot mai mare de pe piaţă pentru o fabricare inteligentă.”

Consolidându-şi activitatea legată de robotică, OMRON îşi propune să susţină crearea unor centre de producţie care să accelereze punerea în aplicare a conceptului său „i-automatizare”, ceea ce ar fi în avantajul clienţilor şi ar îmbunătăţi vieţile oamenilor din toată lumea.

Despre Techman Robot Inc.

Întemeiată în 2015, compania Techman Robot este singura marcă taiwaneză şi singurul producător taiwanez de roboţi colaborativi. Având peste 100 de distribuitori în China, Europa, Japonia, Coreea şi sud-estul Asiei, oferim pe piaţă produse şi servicii precum roboţi colaborativi cu sistem de vizualizare integrat, software de administrare a fabricilor inteligente şi aplicaţii. În trei ani de la lansarea produselor noastre, Techman a devenit al doilea cel mai mare producător de roboţi colaborativi din lume. Pentru detalii, consultaţi site-ul https://www.tm-robot.com/en/.

Mai multe informații despre roboții colaborativi OMRON TM.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn