Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON investeşte în tehnologia încorporată de integrare a datelor de mare viteză a SALTYSTER

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON investeşte în tehnologia încorporată de integrare a datelor de mare viteză a SALTYSTER

Obţinerea unei valori economice şi sociale prin controlul integrat al informaţiilor de la locul de producţie

OMRON are plăcerea de a anunţa investiţia sa în SALTYSTER, Inc., o companie specializată în tehnologia integrată de integrare a datelor de mare viteză. OMRON va deţine o participaţie de aproximativ 48%.

În industria prelucrătoare de astăzi, există o cerere tot mai mare pentru o valoare economică îmbunătăţită, inclusiv o calitate şi o eficienţă a producţiei sporite. În acelaşi timp, industria caută, de asemenea, modalităţi de creştere a valorii sociale, cum ar fi productivitatea energetică şi satisfacţia profesională a forţei de muncă.

Aceste provocări complexe cu care se confruntă clienţii necesită vizualizarea datelor de la locul de producţie, care se modifică la intervale de până la o miime de secundă, precum şi optimizarea controlului în mai multe instalaţii. Pe măsură ce industria de producţie progresează în direcţia rezolvării acestor probleme prin transformarea digitală (DX), există o nevoie tot mai mare de a colecta, integra şi analiza rapid cantităţi mari de date.

Prin această investiţie, OMRON îşi propune să creeze o sinergie între datele de control generate de tehnologia sa de control de mare viteză şi de înaltă precizie şi tehnologia de integrare a datelor de mare viteză a SALTYSTER. Prin integrarea rapidă a datelor de la unităţile de producţie ale clienţilor într-o manieră sincronizată în timp şi prin colectarea de informaţii privind echipamentele de control, personalul şi consumul de energie ale altor companii, devine posibilă integrarea şi analiza datelor de la faţa locului, care anterior erau separate de cicluri şi formate de date diferite pentru fiecare unitate.

Feedback-ul în timp real ajută la rezolvarea problemelor în unităţile de producţie prin ajustarea echipamentelor pe baza rezultatelor analizelor. Acest lucru se aliniază cu obiective precum producţia fără defecte şi o mai bună utilizare a energiei. De exemplu, prin urmărirea condiţiilor echipamentelor şi ale produselor şi prin modificarea setărilor în funcţie de necesităţi, putem utiliza mai puţină energie, putem reduce deşeurile de plastic şi putem creşte eficienţa energetică.

Investiţia OMRON în SALTYSTER urmăreşte să sporească valoarea corporativă prin contribuţia la conservarea mediului la nivel mondial, menţinând în acelaşi timp eficienţa şi calitatea producţiei la unităţile de producţie ale clienţilor. Prin valorificarea punctelor forte ale ambelor companii, OMRON urmăreşte să dezvolte propuneri de valoare care să răspundă nevoilor în evoluţie ale industriei.

Despre SALTYSTER, Inc.

Înfiinţată în 2008, SALTYSTER, Inc. este un grup unic de ingineri cu numeroase realizări în încorporarea tehnologiei bazelor de date în echipamentele de control din fabricile de producţie. Acesta integrează experienţa de mulţi ani în tehnologia bazelor de date şi utilizează toate tipurile de baze de date pentru a cerceta şi dezvolta motoare ideale pentru sistemele clienţilor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi https://www.saltyster.com.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn