Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Noi roboţi mobili autonomi din seria MD de la OMRON pentru sarcini utile medii

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON introduce noi roboţi mobili autonomi din seria MD pentru o sarcină utilă medie

Eficienţă sporită în transferul de materiale cu sarcini utile medii şi tehnologie de control integrată

OMRON a anunţat lansarea roboţilor mobili autonomi (AMR) cu sarcină medie (650 kg şi 900 kg) MD-650 şi MD-900. Aceste adăugiri extind linia de roboţi autonomi OMRON pentru a răspunde nevoilor unei mari varietăţi de aplicaţii de transport de piese şi materiale, oferind o mai mare eficienţă în locaţiile de producţie.

În prezent, unităţile de producţie se concentrează asupra productivităţii şi calităţii, creând în acelaşi timp locuri de muncă care reduc povara fizică asupra lucrătorilor. În producţia de automobile, de exemplu, automatizarea operaţiunilor de transport al pieselor şi materialelor este esenţială. Aceasta include deplasarea produselor grele în curs de prelucrare şi a produselor finite, precum şi transferurile frecvente între procese ale loturilor mici de materiale în curs de execuţie în sistemele de producţie cu un volum redus şi cu un amestec ridicat. Roboţii mobili autonomi, cu un software inteligent de gestionare a flotei, pot prelua aceste sarcini grele şi repetitive. 

Gama existentă de roboţi mobili OMRON variază de la 60 la 1500 kg, iar MD-650 şi MD-900 oferă o nouă opţiune pentru gama de greutate medie (650 kg / 900 kg). Tehnologia lor unică de control permite un transport sigur şi fără probleme, care poate fi implementat cu uşurinţă în locurile de producţie unde oamenii şi maşinile lucrează în aceeaşi zonă.

Software-ul unic OMRON Fleet Manager permite controlul integrat a până la 100 de roboţi mobili pe un singur sistem, elimină necesitatea unor sisteme multiple de gestionare a flotei şi selectează automat robotul mobil optim pentru fiecare proces pe baza sarcinii utile şi a disponibilităţii.

1. Viteză mare şi securitate cu viteză de transfer de nivel superior*1 în intervalul de sarcină utilă medie *2 şi algoritm unic de evitare a obstacolelor.

Pe baza implementării a câteva mii de roboţi mobili în unităţi de producţie din întreaga lume, seria MD este rezultatul unei experienţe dovedite. Noul sistem funcţionează fără probleme chiar şi în culoarele înguste datorită vitezei maxime de 2,2 m/sec în cazul MD-650 şi de 1,8 m/sec în cazul MD-900, funcţiilor avansate de navigare şi algoritmilor de evitare a obstacolelor. În plus, introducerea unei tehnologii avansate de încărcare şi a unei baterii avansate permite 8 ore de funcţionare cu o încărcare de 30 de minute pentru MD-650 şi 7,5 ore în cazul MD-900.

2. Controlul integrat al tuturor roboţilor mobili cu ajutorul unei tehnologii software proprietare

Un singur sistem poate oferi rute de transfer integrate pentru până la 100 de roboţi mobili cu sarcini utile diferite şi poate controla secvenţa de transfer în timp real. Legătura avansată din cadrul unui singur sistem permite rutarea în timp real, chiar şi pentru transferurile între procese la viteze de producţie diferite, pentru a obţine transferuri eficiente cu o reţinere minimă.

3. Nivel ridicat de securitate în conformitate cu standardul internaţional ISO3691-4*3

Seria MD este proiectată pentru conformitate cu ISO 3691-4 (promulgată în 2020), cel mai recent standard de securitate pentru transportoarele industriale fără şofer şi sistemele acestora.

OMRON va continua să dezvolte roboţi mobili siguri şi de înaltă calitate şi un software de control proprietar pentru a contribui la reducerea poverii transportului de materiale în diverse industrii. Obiectivul OMRON este de a crea soluţii de automatizare care să maximizeze valoarea oamenilor şi să contribuie la un viitor prosper pentru indivizi, industrii şi mediu.

Aflaţi mai multe despre roboţii mobili autonomi.

*1 din iunie 2023, conform cercetărilor interne.

*2 robot mobil cu modele ce au un domeniu de sarcină utilă de la 500 la 900 kg

*3 standard internaţional de securitate aplicabil AGV (Automated Guided Vehicle), AMR (Autonomous Mobile Robot) şi altor vehicule şi sisteme fără pilot. Acesta defineşte cerinţele pentru funcţiile de securitate şi metodele de validare a funcţiilor automate ale vehiculelor, iar respectarea acestor cerinţe este necesară pentru a respecta standardul.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn