Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Amplificatorul inteligent de fibră optică E3X-ZV de la OMRON

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON lansează amplificatorul de fibră optică E3X-ZV pentru detectarea stabilă a prezenţei şi absenţei

Seria E3X-ZV de la OMRON asigură un raport cost-performanţă fără egal şi o implementare uşoară.

OMRON a anunţat disponibilitatea celei mai noi unităţi de amplificator pentru fibră, E3X-ZV. Această soluţie rentabilă este optimizată să corespundă cerinţelor de bază în detectarea prezenţei sau absenţei pieselor în lucru din diferite aplicaţii, precum alimentatoarele de piese, presele cu role pentru baterii secundare şi maşinile de asamblare pentru produsele digitale. OMRON a făcut schimbări strategice în materiale şi în procesul de producţie, utilizând noi tehnologii pentru a reduce costul, dar păstrând funcţiile critice şi nivelul de performanţă. Datorită amplificatorului de fibră optică E3X-ZV, clienţii se pot bucura de costuri mai mici, însă cu o utilizare sporită.

Complexitatea procesului de selectare şi configurare a senzorului adecvat, alături de criza de profesionişti calificaţi, a făcut dificilă încorporarea senzorilor cu fibră în echipament într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor. Având peste 60 de ani de experienţă în dezvoltarea şi fabricarea senzorilor, OMRON a optimizat seria E3X-ZV pentru a răspunde acestor provocări. Acest produs inovator este conceput să fie uşor de utilizat şi este optimizat pentru detecţie, permiţându-le chiar şi tehnicienilor fără experienţă să configureze rapid şi eficient echipamentele.

Iată caracteristicile cheie ale amplificatorului pentru fibră din seria E3X-ZV:

  • Fiabilitate în performanţa detecţiei. E3X-ZV este echipat cu sisteme microscopice de detecţie faţă/spate pentru obiecte cu o dimensiune minimă de 3 μm din alimentatoarele de piese, asigurând o detecţie stabilă chiar şi a celor mai mici cipuri.
  • Rezistenţă la diferenţele de culoare şi la condiţiile suprafeţelor. E3X-ZV poate detecta cu precizie obiecte de la cele de culoare neagră până la cele cu suprafeţe lucioase. Designul unic al unităţii împiedică saturarea cu lumină a suprafeţelor lucioase, asigurând o detectare de încredere chiar şi în condiţii dificile.
  • Detectarea îmbinărilor în presele cu role pentru foliile bateriilor secundare. Cu un timp de răspuns extrem de rapid, de 50 μs în modul de mare viteză, E3X-ZV poate înregistra cu precizie îmbinările de pe foliile care se deplasează cu viteză mare. Electrodul cu lăţimea de 10 mm al unităţii permite detectarea îmbinărilor de pe foliile care se deplasează cu viteze de până la 200 m/s.
  • Ieşire stabilă cu funcţia de releu de timp. Funcţiile de releu de timp din prima încercare şi întârziere cu pornire/oprire permit un control stabil al ieşirii chiar şi într-un mediu fără PLC.
  • Configurare automatizată. Seria E3X-ZV include funcţia de reglare inteligentă de la OMRON, care stabileşte automat sensibilitatea optimă cu o singură apăsare a butonului de reglare, pe baza factorului de reflexie al obiectului care trebuie detectat.
  • Design eficient din punct de vedere al costurilor. Modelul cu două canale E3X-MZV este conceput să minimizeze componentele, să simplifice structurile şi să folosească tehnologia cu două canale brevetată de OMRON pentru a scădea numărul de senzori necesari, în esenţă reducând costurile.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina de produs E3X-ZV.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn