Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON îşi extinde portofoliul de automatizări cu Industrial Part Feeder (iPF) – Alimentatorul industrial de piese

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON îşi extinde portofoliul de automatizări cu Industrial Part Feeder (iPF) – Alimentatorul industrial de piese

Soluţie unică, combinând reducerea timpului necesar pentru proiectarea sistemului de alimentare, roboţilor, inspecției cu camere video şi software-ului, precum şi a punerii în funcţiune 70%

OMRON, lider global în soluţii de automatizări industriale, a anunţat cea mai recentă adăugare la portofoliul său vast de soluţii robotizate, Industrial Part Feeder (iPF) - sistemul de alimentare cu piese industriale. Proiectat special pentru degruparea eficientă a componentelor, iPF ţinteşte procese de producţie precum asamblarea, ambalarea, sortarea şi inspecţia în diverse domenii industriale.

Integrând complet iPF cu SCARA şi roboţii articulaţi de la OMRON, precum şi sisteme de inspecţie cu cameră video şi software, OMRON oferă o soluţie completă unică, reducând timpul necesar pentru proiectare şi punere în funcţiune cu un procent impresionant de 70%. Întreaga soluţie poate fi controlată printr-o singură platformă software.

Sistemul iPF îmbunătăţeşte flexibilitatea, viteza şi precizia liniei de producţie, reducând spaţiul utilizat la sol şi timpul necesar ciclului pentru schimbarea rapidă a produsului. Prin tehnologia avansată pe 3 axe, sistemul iPF mută piesele lin, în toate direcţiile, elimină acumulările în colţuri şi margini, previne recircularea pieselor şi gestionează fin componentele delicate cu un control precis al frecvenţei şi amplitudinii. Această tehnologie asigură eficienţa optimă chiar şi pe platforme structurate, crestate sau perforate.

Seria iPF cuprinde trei modele, pentru trei dimensiuni ale componentelor:

  • Sistemul iPF-240 este ideal pentru componente mici plate sau cubice, măsurând între 5 şi 40 mm, inclusiv componente electronice, siguranţe, şuruburi, piese de fixare şi şaibe.
  • Dispozitivul de alimentare iPF-380 este adecvat componentelor între 15 şi 60 milimetri, ca de exemplu pentru piese de fixare, piese cu volum mare şi articulaţii.
  • Modelul iPF-530 manevrează componente mai mari, cu dimensiunea între 30 şi 150 de milimetri, precum carcase complexe şi mari şi rulmenţi.

Principalele avantaje ale soluţiei iPF includ:

  • Flexibilitate: seria de alimentatoare industriale de piese poate acomoda o gamă diversă de piese, inclusiv componente cu geometrii complexe sau suprafeţe delicate.
  • Separare eficientă a pieselor: dispunând de o tehnologie avansată de vibraţii, seria de alimentatoare separă eficient şi prezintă piesele într-un mod controlat, minimalizând riscul de blocare sau aliniere greşită.
  • Schimbare rapidă: alimentatorul iPF facilitează trecerile rapide şi uşoare între diverse piese.
  • Control precis: alimentatoarele iPF oferă un control de precizie în alimentarea cu piese, permiţând poziţionarea şi alinierea precise.
  • Scalabilitate: fie că este vorba de o operaţiune la scară mică sau producţie la scară largă, seria de alimentatoare poate fi scalată în jos sau în sus pentru necesităţile specifice de producţie.
Mai multe informaţii despre Alimentatorul industrial de piese OMRON (iPF).

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn