Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON a primit calificativul Gold pentru sustenabilitate de la EcoVadis

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON a primit calificativul Gold pentru sustenabilitate de la EcoVadis

OMRON Corporation a primit calificativul Gold de la EcoVadis după un an de evaluare privind sustenabilitatea. Un calificativ Gold plasează OMRON printre primele 5% dintre companiile evaluate cu privire la performanţa sustenabilităţii.

Evaluarea a fost realizată de EcoVadis, furnizor independent şi de încredere al unei platforme de sustenabilitate partajate, care evaluează peste 85.000 de organizaţii şi companii, folosind metodologia proprie de evaluare CSR care acoperă peste 160 de ţări din toată lumea şi 200 de categorii de afaceri, bazându-se pe mii de surse externe (inclusiv ONG-uri, sindicate, organisme internaţionale, autorităţi locale şi organizaţii de audit). Activităţile CSR ale unei companii sunt evaluate în mod cuprinzător în patru domenii principale: mediu, practici de muncă şi drepturile omului, etică şi achiziţii sustenabile.

OMRON şi-a păstrat scorul înalt în domeniile Practici de muncă şi drepturile omului, precum şi în Achiziţii sustenabile, ceea ce a dus la primirea acestui calificativ. Companiei OMRON i s-au recunoscut politicile legate de drepturile omului, inclusiv în privinţa diversităţii, hărţuirii, muncii prestate de copii, muncii forţate şi traficului de persoane, precum şi cele legate de promovarea egalităţii salariale şi desfăşurarea de sondaje privind nivelul de satisfacţie a angajaţilor, care au dus la un scor între primele 2% dintre companiile din domeniu.

Totodată, în privinţa Achiziţiilor sustenabile, OMRON şi-a câştigat evaluarea de top datorită politicilor sale legate de mineralele extrase din zone de conflict şi achiziţia sustenabilă a materialelor, precum şi pentru iniţiativele privind identificarea şi gestionarea riscurilor din lanţul de aprovizionare.

Scor înalt pentru Managementul carbonului

Pentru prima dată, compania OMRON a fost evaluată cu privire la Managementul carbonului, domeniu nou introdus în acest an, pentru abordarea Schimbărilor climatice. Rezultatul a fost un scor „Avansat”.

OMRON a fost recunoscută ca o companie care a introdus un sistem de management complex al gazelor cu efect de seră, raportează în conformitate cu standardele globale şi organizează verificări de date realizate de terţi.

Compania OMRON îşi va continua demersul în creşterea valorilor sale corporatiste prin îmbunătăţirea unor aspecte care răspund aşteptărilor diverselor părţi interesate din domenii precum Mediul, Practicile de muncă şi drepturile omului, Etica şi Achiziţiile sustenabile.

Despre iniţiativele de sustenabilitate OMRON

OMRON a impus şi îşi propune rezolvarea a două puncte importante legate de sustenabilitate, şi anume problemele sociale care pot fi rezolvate prin afaceri în domenii cheie şi problemele care necesită consolidarea infrastructurii comerciale pentru a răspunde aşteptărilor acţionarilor.

Eleonora Denna, membră a Departamentului de calitate şi mediu din cadrul OMRON Industrial Automation Europe, a declarat: „Evaluările privind mediul, societatea şi guvernarea (ESG) reprezintă aspecte cheie pentru clienţii noştri în cadrul programelor nou revizuite. Ecovadis este un partener excelent, indicând cu precizie valorile noastre comune. În regiunea EMEA, contribuim în mod direct la evaluarea Ecovadis atât din punctul de vedere al mediului cât şi social, inclusiv prin scheme de preluare a produselor, pentru a ne asigura că sunt tratate corespunzător la finalul duratei de viaţă, sau prin diverse iniţiative din domeniul resurselor umane, pentru a preveniri discriminarea şi hărţuirea.”

Detalii legate de iniţiativele privind sustenabilitatea de la OMRON pot fi vizualizate şi descărcate din Raportul integrat 

Citiţi mai multe despre Iniţiativele de sustenabilitate de la OMRON

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn