Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON a primit calificativul Gold pentru iniţiative LGBTQ+ pentru al şaselea an consecutiv

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON a primit calificativul Gold pentru iniţiative LGBTQ+ pentru al şaselea an consecutiv

OMRON este mândră să anunţe că a primit pentru al şaselea an consecutiv calificativul Gold Standard pentru locul de muncă în conformitate cu indicele PRIDE. Dezvoltat de „WORK WITH PRIDE”, indicele PRIDE evaluează companiile şi organizaţiile în privinţa iniţiativelor lor legate de minorităţile sexuale, de exemplu LGBTQ+. Această recunoaştere reflectă angajamentul continuu al OMRON de a promova diversitatea şi incluziunea la locul de muncă.

Indicele PRIDE evaluează iniţiative din cinci domenii-cheie: politică, reprezentare, inspiraţie, dezvoltare şi implicare şi abilitare. OMRON s-a concentrat în mod special pe promovarea diversităţii şi încurajarea performanţei resurselor umane diverse. În cadrul acestor eforturi, compania a implementat diferite iniţiative legate de incluziunea LGBTQ+, precum organizarea de seminare pentru a dezvolta înţelegerea diversităţii şi revizuirea programelor din 2015 încoace. Aceste iniţiative au jucat un rol important în primirea de către OMRON a celui mai înalt calificativ.

Iniţiativele majore ale OMRON privind minorităţile sexuale, printre care LGBTQ, includ:

1. Înfiinţarea unor comisii pentru drepturile omului şi a unor linii telefonice pentru probleme legate de hărţuire şi diversitate la toate sediile din Japonia ale companiei.

2. Implementarea unor traininguri despre drepturile omului pentru toţi angajaţii, cu accent pe promovarea înţelegerii şi incluziunii persoanelor LGBTQ+.

3. Distribuirea regulată a informaţiilor care cresc înţelegerea problemelor LGBTQ+.

4. Revizuirea programelor pentru a include partenerii de acelaşi sex în definiţia soţilor în programele de resurse umane, în reguli şi în programele privind asistenţa socială (implementate în martie 2019).

5. Revizuirea programelor de resurse umane şi de beneficii pentru a recunoaşte concubinajul ca parte a definiţiei familiei (în vigoare din aprilie 2021).

OMRON se străduieşte să devină un grup corporatist care îmbrăţişează diversitatea şi le permite indivizilor cu gândiri şi percepţii diferite ale valorilor să-şi demonstreze pe deplin potenţialul şi capacităţile unice. Acest angajament se încadrează în filosofia corporatistă a companiei de „respect pentru toţi” şi misiunea sa de a îmbunătăţi calitatea vieţii şi de a contribui la o societate mai bună prin activităţile sale. OMRON va continua să creeze un mediu care le permite diverşilor săi angajaţi şi se dezvolte şi să contribuie la inovaţie, încurajând aşadar o societate mai bună şi mai sustenabilă, unde indivizii şi companiile pot creşte împreună.

Aceste iniţiative mai contribuie şi la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare sustenabilă (SDG) promovând locurile de muncă incluzive şi impulsionând inovaţia.

Despre indicele PRIDE: indicele PRIDE a fost înfiinţat de Work With Pride, o ONG, pentru a evalua iniţiativele privind minorităţile sexuale, printre care LGBTQ, la locul de muncă. Evaluează companiile în funcţie de politici, reprezentare, inspiraţie, dezvoltare şi implicare/abilitare.

Despre Work With Pride: Work With Pride a fost înfiinţată pentru a le furniza informaţii şi sprijin companiilor din Japonia, ajutându-le să creeze locuri de muncă unde angajaţii LGBTQ+ pot să lucreze cu demnitate şi să se implice activ.

Despre SDG: Scopurile de dezvoltare sustenabilă (SDG) sunt scopuri globale pentru perioada 2016-2030, după cum se precizează în Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă adoptată la adunarea ONU din septembrie 2015.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn