Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Echipamente noi de comutaţie de joasă tensiune (LVSG), echipamente de protecție selectivă a circuitelor de comandă şi socluri cu tehnologie Push-In Plus

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Echipamente noi de comutaţie de joasă tensiune (LVSG), echipamente de protecție selectivă a circuitelor de comandă şi socluri cu tehnologie Push-In Plus

Soluţii ideale pentru medii cu vibraţii puternice, care completează cea mai extinsă linie de soluţii pentru panouri din domeniu*.

La lansarea celui de-al şaselea val de dispozitive de control pentru automatizarea fabricilor, am introdus 237 de modele noi în 6 categorii: echipamente de comutaţie de joasă tensiune (LVSG) din seriile J7KC, J7TC, J7MC, J7KCA şi J7KCR, echipamente de protecție selectivă a circuitelor de comandă de c.c. din seria S8V-CP şi soclurile PTF-XX-PU pentru relee LY cu tehnologie Push-In Plus.

Prin produsele Value Design, obiectivul nostru este de a le furniza constructorilor de panouri o soluţie completă, în paralel cu economisirea spaţiului şi reducerea volumului de muncă şi a costului total de exploatare. Pentru aceasta, am introdus Panel Solution, un concept de proiectare şi dimensiune unitară a echipamentelor pentru panouri de control, alături de metoda noastră brevetată de cablare, tehnologia fără şuruburi Push-In Plus. Echipamentele noastre LVSG oferă o soluţie completă pentru o gamă largă de aplicaţii cu motoare în fiecare domeniu industrial, iar tehnologia Push-In Plus a fost adaptată pentru medii cu vibraţii înalte. Cablul va fi întotdeauna perfect conectat, datorită forţei mari de reţinere a resortului.

De la prima prezentare, în aprilie 2016, am extins linia de produse construite pe platforma comună de proiectare la 17.250 de modele grupate în 53 de categorii, constituind cea mai extinsă gamă de produse din domeniu. Produsele au fost adoptate în prima linie a producţiei de peste 15.000 de companii globale, care au reuşit, de exemplu, să reducă dimensiunea panoului de control cu aproximativ 30% şi să înjumătăţească timpul de cablare.

Gama de produse include acum aproape toate dispozitivele necesare pentru panourile de control, de la controlere pentru automatizarea utilajelor şi temporizatoare până la echipamente de comutaţie. Prin introducerea seriei LVSG, Omron acoperă 80% din toate componentele necesare într-un panou.

Prezentare generală a noilor produse:

Echipamente de comutaţie de joasă tensiune: J7KC, J7TC, J7MC, J7KCA şi J7KCR

Echipamentele de comutaţie de joasă tensiune cu tehnologie Push-In Plus sunt ideale pentru aplicaţii cu motoare, inclusiv benzi transportoare şi pompe, de ex., pentru liniile de asamblare PCB, maşini de ambalat şi maşini-unelte.

Datorită conceptului unificat, eficienţa producţiei de panouri de control pentru clienţi s-a mărit prin reducerea activităţilor de proiectare în faza de concepţie şi în etapa de întreţinere, economisind concomitent spaţiu.

* Cel mai mare din domeniu: categorii de echipamente pentru panouri de control. Pe baza cercetării OMRON din luna septembrie 2019.

Specificaţii LVSG:

  • Metodă de conectare: bloc terminal cu tehnologie Push-In Plus
  • Linii principale de produse: contactor electromagnetic (J7KC), releu termic de suprasarcină (J7TC), releu auxiliar (J7KCA), protecție motor (J7MC), contactor electromagnetic inversare sens (J7KC-R)
  • Motor aplicabil: clasă AC-3, max. 2,2 kW (240 V c.a.), max. 5,5 kW (440 V c.a.)

LVSG-J7xx prod

Echipamente de protecție selectivă a circuitelor de c.c.: S8V-CP

Echipamentele de protecție selectivă a circuitelor de c.c. din seria S8V-CP asigură ramificaţii ale sarcinii de 24 V c.c. şi oferă o protecţie adecvată pentru fiecare sarcină. În comparaţie cu elementele termo-magnetice generale de protejare a circuitelor, modelele cu 8 ramificaţii pot reduce lăţimea cu aproximativ 70%. De asemenea, este posibilă efectuarea unei declanşări adecvate cu ajutorul circuitelor electronice. Curentul nominal de ieşire poate fi modificat în intervalul de la 2 A la 10 A, ceea ce permite un răspuns adecvat la modificări bruşte ale proiectului. Blocurile de terminale Push-In Plus permit o reducere a activităţii de cablare şi a dimensiunii echipamentelor.

Specificaţii S8V-CP:

  • Metodă de conectare: bloc terminal cu tehnologie Push-In Plus
  • Specificaţie ramură: 8 ieşiri, 4 ieşiri, 4 ieşiri cu clasă UL 2
  • Tensiune nominală: 24 V c.c. • Curent de ieşire nominal (variabil): 2 A, 3 A, 4 A, 6 A, 8 A şi 10 A
  • Curent de ieşire nominal (fix): 3,8 A fix (tip ieşire clasă UL 2)

S8V-CP-lineup prod

Soclu cu tehnologie Push-In Plus: PTF-□□-PU

Soclurile cu tehnologie Push-In Plus PTF-□□-PU au fost adăugate la seria de socluri PTF pentru releele LY cu dublă alimentare. Blocurile terminale cu tehnologie Push-In Plus reduc necesarul de cablare şi întreţinere. Prin introducerea acestor socluri, releele Omron din gamele G2RS, MY şi LY pot fi montate pe soclurile Push-In Plus folosind o metoda de cablare şi unelte unificate, contribuind şi mai mult la creşterea eficienţei.

Specificaţii

  • Metodă de conectare: bloc terminal cu tehnologie Push-In Plus
  • Dimensiuni model cu 2 poli: L: 24,8 mm, l: 70,1 mm, H: 90 mm
  • Dimensiuni model cu 4 poli: L: 43,4 mm, l: 52,1 mm, H: 90 mm
  • Curent în regim permanent: 10 A
  • Produse aplicabile: relee LY du dublă alimentare, SSR tip G3H/G3HD, G9H, termostate electronice E5L

PTF-xx-PU-sockets prod
Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn