Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Noul robot mobil LD-250 pentru deplasat încărcături de până la 250 kg

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Noul robot mobil LD-250 pentru deplasat încărcături de până la 250 kg

Premieră industrială: controlarea a diferite tipuri de roboţi mobili prin intermediul unui singur sistem.

Noul robot mobil LD-250 de la Omron poate face faţă unei sarcini de 250 kg şi este cea mai puternică şi mai recentă adăugire la seria noastră de roboţi mobili LD.

Împreună cu Fleet Manager, care, pentru prima dată în domeniu, permite controlarea mai multor roboţi mobili cu sarcini utile diferite prin intermediul unui singur sistem, va contribui la obţinerea unui sistem mai flexibil şi optimizat de transport al materialelor.

Noul LD-250 poate fi utilizat pentru transportarea componentelor auto de mari dimensiuni, precum blocurile de transmisie şi materialele de ambalare voluminoase. Pentru optimizarea sistemului autonom de transport al materialelor, aplicaţia noastră în premieră industrială Fleet Manager poate controla o flotă diversificată de până la 100 de roboţi mobili Omron cu diferite sarcini utile şi capacităţi, prin gestionarea traficului, gestionarea acumulatorilor şi dirijarea navigaţiei vehiculelor.

Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg
  • Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg

    Bigger, stronger, better: new LD-250 mobile robot from Omron moves payloads up to 250kg

    The new LD-250 mobile robot from Omron can handle a payload of 250kg and is the strongest and newest addition to our LD series of mobile robots. Together with the Fleet Manager, which for the first time in the industry enables the control of multiple mobile robots with different payloads through one system, it will help realize a more flexible and optimized autonomous material transport system.

    02:37

Caracteristicile noului LD-250 includ:

Sarcină utilă mai mare şi structură mai rezistentă: Cu o sarcină utilă de 250 kg, modelul LD-250 reprezintă o completare impresionantă la seria noastră de roboţi mobili LD.

LD-250 este construit cu carcase metalice solide, care pot rezista la impactul extern accidental şi la operaţiuni mai solicitante. Acesta este adecvat, de exemplu, pentru transportul unor obiecte voluminoase, precum blocuri de transmisie, scaune sau cablaje în industria automobilistică, dar şi al materialelor de ambalare mari în industria alimentară şi a bunurilor de consum.

Flotă extrem de diversificată: Cu ajutorul aplicaţiei lider în domeniu Fleet Manager, utilizatorii pot gestiona cu uşurinţă flote mobile diversificate, formate din maximum 100 de roboţi, inclusiv noul LD-250. Aceştia pot fi controlaţi prin intermediul aceluiaşi sistem, fără probleme de compatibilitate sau performanţă.

ld-250 311019 6991x d sol

Rentabilitate mai rapidă a investiţiei: LD-250 le permite clienţilor să încarce mai mult într-un robot mobil, care va face astfel mai puţine curse, cu sarcini mai grele, crescând rentabilitatea. Clienţii pot combina modelele LD pentru a crea cel mai eficient şi mai flexibil sistem de transport al materialelor.

Personalizabil: Seria LD oferă cea mai personalizabilă soluţie mobilă pentru mediile industriale. LD-250 poate fi personalizat cu uşurinţă cu benzi transportoare, sisteme curier şi dispozitive mecanice adaptabile de manipulare a materialelor, pentru a crea soluţia cea mai potrivită pentru necesităţile clientului. De asemenea, LD-250 beneficiază de capacitatea Omron de personalizare a flotelor mobile cu accesorii care îmbunătăţesc performanţele, precum HAPS*1, lasere laterale şi sistemul de localizare video Acuity*2.

De asemenea, integrarea LD-250 şi a roboţilor colaborativi Omron TM va deschide o nouă piaţă pentru „manipulatorii mobili” pentru regimuri grele de lucru, care pot face faţă sarcinilor de manipulare pe lângă transportul de materiale.

Noul LD-250 este acum disponibil prin intermediul reprezentanţelor noastre de vânzări din întreaga lume.

*1 HAPS: High Accuracy Positioning System (Sistem de poziţionare de mare precizie)

*2 Acuity: tehnologia brevetată Acuity furnizează o metodă suplimentară de localizare, care îi permite robotului mobil să se adapteze la medii care se schimbă frecvent.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn