Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON lansează software-ul FLOW Core 2.1 de gestionare a flotelor

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON lansează software-ul FLOW Core 2.1 de gestionare a flotelor

Asistenţa pentru fabrici inteligente prin simularea instalării şi analiza datelor de acţionare îmbunătăţeşte eficienţa

OMRON a anunţat lansarea software-ului Fleet Operations Workspace (FLOW) Core 2.1, care permite introducerea pe termen scurt a roboţilor mobili. Acest lucru se realizează prin executarea analizei datelor, prin funcţiile de simulare şi prin controlul integrat al mai multor tipuri de roboţi.

În ultimii ani, roboţii mobili au fost folosiţi pentru a automatiza logistica internă în mod eficient şi în siguranţă, cu scopul de a combate lipsa forţei de muncă în unităţile de producţie şi de a elibera lucrătorii de sarcinile dificile. Există şi o nevoie în creştere de roboţi care să manipuleze diverse sarcini utile şi diferite dimensiuni, de la transportul de materiale până la prelucrarea şi expedierea produselor. Totuşi, adesea companiile întâmpină dificultăţi în găsirea de experţi care au cunoştinţe adecvate pentru a verifica eficienţa sistemului şi a designului înainte a introduce roboţii în hala de fabricaţie.

Software-ul FLOW Core 2.1 de la OMRON clarifică detaliile de eficienţă şi problemele de instalare înainte de instalarea efectivă a roboţilor mobili. Punerea în funcţiune este rapidă, datorită funcţiei de simulare a flotei. De asemenea, permite controlul integrat al mai multor tipuri de roboţi mobili cu sarcini utile diferite, eliminând complexitatea construirii unui sistem pentru fiecare tip. Chiar şi după instalarea sistemului, colectarea datelor de deplasare şi identificarea blocajelor sunt uşoare, oferind posibilitatea de a vizualiza diferenţa dintre efectele sistemului şi cele dorite la momentul instalării şi de a îmbunătăţi eficienţa deplasării. Acest lucru reduce perioada de reglare şi de verificare a robotului mobil şi îi permite utilizatorului să experimenteze imediat efectele automatizării transportului, susţinând trecerea la fabrici inteligente în industria fabricaţiei. Aceste funcţii pot fi folosite şi cu roboţii mobili care au fost deja instalaţi, prin actualizarea software-ului existent la FLOW Core 2.1.

Miguel Garcés, Manager de marketing roboţi mobili la OMRON Europa, explică: „OMRON asigură în permanenţă inovaţia în hala de fabricaţie. Folosim cunoştinţele pe care le-am dobândit în propriile noastre fabrici şi în locaţiile clienţilor pentru a dezvolta împreună roboţii mobili şi software-ul de gestionare a flotelor. Vom contribui în continuare la inovarea procesului de fabricaţie, scutind oamenii de munca simplă, monotonă şi dificilă şi permiţându-le să se implice în activităţi mai creative”.

Caracteristicile principale ale software-ului nou dezvoltat

1. Funcţii de vizualizare şi de analiză a datelor de deplasare (FLOW iQ)

FLOW iQ vizualizează informaţii precum hărţi termice (unde sunt staţionaţi roboţii de transfer autonomi), hărţi cu trasee (unde sunt transportaţi roboţii de transfer autonomi) şi ratele de utilizare a roboţilor (analiza activităţii) pe baza rezultatelor de deplasare. FLOW iQ facilitează depanarea flotelor complexe şi susţine îmbunătăţirea continuă.

2. Funcţia de simulare a flotei

Simulaţi fluxul de lucru şi volumul deplasărilor (abilitatea de a controla mai mulţi roboţi mobili ca o mulţime) în spaţiul digital, fără a implementa efectiv roboţii. Pot fi identificate eventuale blocaje, timpul de implementare poate fi redus, iar fluxurile de lucru pot fi optimizate.

3. Funcţia de control integrat al flotei pentru mai multe modele (MobilePlanner6)

Le permite clienţilor să construiască uşor flote care cuprind mai multe sarcini mobile şi mai multe dimensiuni şi să îmbunătăţească producţia, controlând roboţii în mod integrat.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi industrial.omron.eu/mobilerobots

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn