Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON lansează senzorul cu laser E3AS-HL

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON lansează senzorul cu laser E3AS-HL

Noua tehnologie de detecţie detectează ţintele dificile şi reduce necesitatea unei instalaţii cu o structură complexă

OMRON a lansat senzorul cu laser CMOS E3AS-HL*1 cu o tehnologie de detecţie în premieră în domeniu*2, care îmbunătăţeşte semnificativ capacitatea de detecţie. Detecţia fiabilă a ţintelor dificil de detectat contribuie la eliminarea timpului necesar pentru proiectarea şi reglarea instalaţiei la punerea în funcţiune a echipamentului.

Detecţia care foloseşte senzori fotoelectrici reflectorizanţi convenţionali este afectată de culoarea, materialul sau suprafaţa ţintei, fiind necesare aptitudini şi experienţă umane pentru proiectarea şi reglarea poziţiei de instalare a senzorului pentru fiecare ţintă. Această problemă apare deseori în domeniul auto şi în cel alimentar, unde sunt detectate ţinte diverse, cu forme complexe şi suprafeţe lucioase.

Noul senzor cu laser CMOS E3AS-HL poate detecta în condiţii fiabile ţinte care nu pot fi detectate cu senzorii fotoelectrici reflectorizanţi. Algoritmul său de detecţie, o premieră în domeniu, atinge o viteză ridicată de eşantionare, de 10.000 de ori pe secundă, iar procesarea unică prin acumulare de la OMRON măreşte sensibilitatea prin amplificarea inclusiv a celei mai slabe raze de lumină care se reflectă de pe ţintă. Tehnologia de fabricaţie ajustează poziţia lentilei receptorului la nivel de micrometri*3, ceea ce permite detecţia fiabilă a oricărei culori, forme şi material.

Aceste tehnologii permit senzorului E3AS-HL să detecteze în mod fiabil piese auto lucioase, curbate şi de forme neregulate, precum şi produse alimentare şi ambalaje multicolore şi lucioase. Senzorul E3AS-HL poate fi utilizat în fostele locaţii de utilizare ale senzorilor fotoelectrici reflectorizanţi şi contribuie la reducerea semnificativă a timpului necesar pentru reglarea poziţiei de instalare a senzorului şi a valorilor pentru unghi şi prag.

Caracteristici cheie:


1. Detecţia fiabilă a obiectelor dificile reduce timpul necesar pentru proiectarea şi darea în exploatare a echipamentelor

e3as-hl banner complex-shaped sol

2. Creşterea flexibilităţii la proiectarea echipamentului reduce timpul de proiectare

e3as-hl banner detection sol

3. Stratul de protecţie antivegetativă de pe suprafaţa de detecţie asigură o funcţionare stabilă inclusiv în medii dificile (în aşteptarea brevetului*4)

e3as antifouling coating banner sol

4. Afişajul cu OLED şi învăţarea permit o configurare uşoară, rapidă şi optimă

e3as-hl banner features prod

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi: https://industrial.omron.eu/en/products/e3as

(*1) Senzorul cu laser CMOS este un tip de senzor fotoelectric reflectorizant. Utilizează principiul triangulaţiei şi este prevăzut cu un emiţător laser şi un receptor cu senzor de imagine CMOS.

(*2) Primul senzor cu laser CMOS de clasă 1 din domeniu prevăzut cu FPGA. Pe baza unei cercetări OMRON din septembrie 2020.

(*3) Un micrometru este a mia parte dintr-un milimetru. 1 micrometru = 0,001 milimetri

(*4) „În aşteptarea brevetului” înseamnă că OMRON a depus cererea de obţinere a brevetului în Japonia, iar „Brevetat” înseamnă că OMRON a obţinut un brevet în Japonia (din august 2019)

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn