Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Costurile de întreţinere pentru utilajele automatizate s-au redus considerabil

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Costurile de întreţinere pentru utilajele automatizate s-au redus considerabil

Cu noul acces şi control de la distanţă HMI.

Seria NB dispune acum de VCN, FTP şi caracteristici suplimentare pentru a exporta/importa fişierele CSV şi pentru a modifica dinamic obiectul grafic de la distanţă

Omron şi-a actualizat seria HMI de mare popularitate cu caracteristici puternice noi de acces şi control de la distanţă. Aceasta înseamnă că puteţi să colectaţi date despre proces şi să modificaţi parametrii/prescripţiile despre utilaje mai rapid şi în mai multă siguranţă decât oricând - din orice parte a lumii, şi să vedeţi ecranele HMI cu ajutorul propriului dvs. dispozitiv Android sau IOS preferat. „Este un puternic exemplu al angajamentului Omron de a susţine şi actualiza încontinuu seria NB şi, prin urmare, de a asigura o soluţie HMI cu adevărat durabilă pe viitor”, a afirmat Roberto Zenoni, manager de marketing al Omron pentru produse europene - produse compacte de automatizare.

Întreţinerea globală - o locaţie centrală

Funcţiile recent adăugate de control de la distanţă le arată inginerilor pentru întreţinerea centralizată exact ceea ce vede operatorul local, astfel încât aceştia pot rezolva problemele imediat, fără să piardă timpul cu deplasarea. Aceştia pot chiar să-şi actualizeze grafica HMI de la distanţă, fără să întrerupă operaţiunile utilajelor. Aceste noi funcţii de acces de la distanţă sunt adăugate la funcţionalităţile convenţionale existente pentru browserele web şi oferă şi mai multe oportunităţi de întreţinere rapidă, actualizare uşoară şi productivitate îmbunătăţită.

Cu o programare atractivă

Seria NB echipată cu numeroase funcţii este de asemenea disponibilă cu o gamă largă de macrocomenzi pentru a crea aplicaţii fără efort pentru o gamă largă de utilaje în industrii precum ambalare, alimente, mase plastice şi textile. Seria NB este partenerul perfect pentru Controlerul Omron NJ/NX şi CP/CJ, precum şi controlerul de siguranţă G9SP, invertoare, controlere de temperatură, în conectivitate serială şi Ethernet directă şi permite conectivitatea cu mai multe protocoale pentru dispozitivele non-Omron.

Cu un aspect plăcut

Dispuneţi de o selecţie variată de fonturi şi culori diferite pentru a crea ecrane atractive care indică în mod clar gradele diferite de stări şi priorităţi. Ecranele sunt întotdeauna uşor de citit datorită iluminării de fundal cu LED cu strălucire ridicată şi unghi amplu de vizualizare. De asemenea, există o selecţie amplă de dimensiuni de ecran, de la 3,5 la 10,1 inch, pentru a vă asigura că informaţiile nu par niciodată aglomerate şi pot fi citite întotdeauna într-un mod plăcut.

Cu o utilizare agreabilă

Pentru producătorul de utilaje, caracteristicile designului de mare flexibilitate, precum simularea offline/online, transformă crearea ecranelor într-o activitate uşoară şi agreabilă. Pentru inginerii de întreţinere, compatibilitatea cu stickurile de memorie USB şi funcţiile recent adăugate de control de la distanţă economisesc timp considerabil şi le permit inginerilor dvs. să lucreze la eficienţă optimă. Pe de altă parte, animaţia uniformă, manevrarea flexibilă a ferestrelor şi asistenţa extinsă în mai multe limbi fac ca seria NB să fie agreabilă şi pentru operatorii de utilaje.

Toate formează o soluţie HMI durabilă pe viitor

„Seria NB a fost întotdeauna alegerea preferată de către constructorii de maşini din întreaga lume”, a afirmat Zenoni.  „Acum, cu funcţiile recent adăugate de control de la distanţă, aceste HMI-uri versatile şi compacte le oferă încă un motiv producătorilor pentru a alege utilajele dvs. – costuri de întreţinere reduse considerabil şi productivitate maximizată”.

Faceţi clic aici pentru a vizualiza manualele referitoare la seria NB.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn