Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Profit suplimentar pentru constructorii de panouri cu G2RV-SR

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Profit suplimentar pentru constructorii de panouri cu G2RV-SR

I se oferă un rol principal acestui releu modest

Omron a introdus recent G2RV-SR, un nou releu electromecanic de 6 mm, care înlocuieşte un produs standard de mare popularitate. Dar acesta nu a fost un upgrade simplu - noul G2RV-SR a fost realizat pentru oferta de soluţii de panou ca element de bază pentru produsele Value Design Products, iar Omron a dotat noul releu subţire cu o gamă impresionantă de caracteristici care permit economisirea timpului. De exemplu, noul releu este prevăzut cu tehnologie Push-In Plus, care reduce durata de cablare cu mai mult de jumătate; dispune de un buton de test dedicat pentru o diagnosticare mai rapidă şi mai uşoară; este prevăzut cu o carcasă transparentă şi un indicator mecanic pentru verificarea mai rapidă a stării contactului; şi este prevăzut cu un pin mecanic puternic, pentru o mai bună conductivitate. Şi acesta nu este decât începutul - noul G2RV–SR are multe alte caracteristici care permit economisirea timpului. Dar de ce a inclus Omron toate aceste inovaţii într-o componentă, la urma urmelor, elementară?

Pentru a le permite constructorilor de panouri să economisească timp

„Timp de ani de zile, Omron a colaborat îndeaproape cu constructorii de panouri,” spune Manuela Mazza, manager de marketing pentru produse europene, componente de comutare. „În acest timp, am ajuns să înţelegem nu numai forţele motrice ale construcţiei de panouri, ci şi oportunităţile de optimizare a profitului. Înţelegem că trăim vremuri cu un spirit concurenţial foarte pronunţat şi că fiecare moment economisit la asamblarea unui panou înseamnă bani în bancă. Iată de ce acum, mai mult ca oricând, ne dedicăm integrării de caracteristici care permit economii de timp în toate componentele unui panou, inclusiv în modestul releu electromagnetic.”

Montaj mai rapid

Printre cele mai impresionante caracteristici pentru economisirea timpului se numără noile manete de montaj superioare şi inferioare. Pentru montarea releului G2RV-SR se pot păstra ambele manete închise, dar pentru o demontare rapidă acum este suficientă deschiderea unei singure manete - reducând realmente la jumătate timpul de montaj. De asemenea, această caracteristică permite montarea releului în poziţie inversată, pentru mai multe opţiuni.

Vizibilitate mai bună

Toate piesele mobile sunt acum colorate în alb, fiind mai uşor vizibile pe întuneric; aceasta facilitează asamblarea, contribuie la evitarea erorilor şi reduce volumul de întreţinere.

Jumătate din timpul de cablare

Tehnologia Push-In Plus proprie Omron este prezentă şi la noul releu. Aceasta nu numai că reduce durata de cablare cu 60%, ci îmbunătăţeşte şi fiabilitatea, datorită unei conexiuni mult mai puternice decât a terminalelor de tip şurub, cu o rezistenţă mai mare la vibraţii.

Cu 25% mai mic

Noul releu G2RV-SR este mult mai mic decât modelul anterior şi, ca atare, eliberează spaţiu în panou pentru un plus de funcţionalitate.

Verificare mai rapidă a circuitului

O manetă specială de blocare reduce timpul alocat pe circuit, confirmării operaţiei şi lucrărilor de verificare. Capacul de protecţie previne şi operarea incorectă.

Etichetare mai uşoară

Toate codurile dvs. de cablare sunt acum clar vizibile din partea din faţă a releului, facilitând întreţinerea.

Conexiune PLC ultrarapidă

O interfaţă PLC frontală (8 sau 16 canale) sau un terminal releu I/O cu tehnologie Push-in Plus (16 canale) reduce suplimentar durata de conexiune.

O tradiţie a inovaţiei cu „atenţie la detalii”

Cine este familiarizat cu produsele şi serviciile Omron nu va fi surprins de toată această atenţie acordată unui releu. Deşi acestea sunt privite ca dispozitive oarecum elementare, rolul lor este crucial pentru funcţionarea fără probleme a unei instalaţii. Omron proiectează şi produce relee de mai bine de 50 de ani şi a devenit cel mai mare producător mondial de relee mono-brand. Performanţa excepţională a acestor relee este rezultatul unor considerente de design atente şi a unui angajament total pentru calitate.

În prezent, la nivel global, Omron vinde 25 de relee pe secundă, non-stop. Adică 800 de milioane anual. Nu este, deci, surprinzător că interesul de bază al companiei este să se asigure că oferă, în continuare, cele mai bune soluţii pentru relee. Procedând astfel, contribuie la obţinerea de profit suplimentar pentru constructorii de panouri din întreaga lume.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn