Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la Vă prezentăm cel mai avansat sistem 3D AOI din lume:

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

Vă prezentăm cel mai avansat sistem 3D AOI din lume – seria noastră S10, cea mai recentă soluţie pentru noua provocare a fabricanţilor: „Sistemul de inspecţie fără personal”

Lumea automatizărilor este în continuă mişcare şi nu reprezintă niciun secret faptul că mediul de producţie de astăzi este complex! Fiind o companie de încredere de aproape 90 de ani, suntem lider mondial în automatizare şi liderul pieţei globale de soluţii privind sistemele de inspecţie optică automatizată din ultimii 35 de ani. Suntem mândri să vă prezentăm noua noastră serie S10, primul sistem complet color din lume, care oferă o combinaţie de soluţii de uz general şi pentru utilizări specifice. Seria S10 face posibilă o producţie flexibilă, răspunde crizei de forţă de muncă şi cererilor pentru o producţie de calitate superioară.

Detectare 100% a formei sudate, prin iluminatul nostru unic MDMC şi proiectoarele MPS:

Sunt disponibile noi tehnologii pentru a vă dezvolta afacerea şi pentru a face faţă cererilor urgente şi fluctuante ale pieţei. Pentru a depăşi limitările tehnologiei 3D AOI din prezent, abordarea noastră brevetată combină cel mai avansat iluminat, procesarea sofisticată a imaginilor şi datele rezultate din măsurători complet 3D, pentru a obţine procesul de inspectare a sudurilor de cea mai bună calitate posibilă. Reconstruirea de mare precizie a formelor sudate ajută să se ajungă la produse cu zero defecte în combinaţie cu 3DCT-AXI de mare viteză către procesul final de calitate, apoi se realizează economii semnificative cu forţa de muncă, combinând inspecţia 3D AXI şi 3D AOI. Eliminarea umbrelor şi a reflexiilor secundare cu proiectoare MPS cvadridirecţionale permite inspectarea stabilă a pieselor mici şi face posibilă vizibilitatea chiar şi la îmbinarea sudată a conectorilor.

s1080 features tab 5 images misc

Pregătiţi-vă compania pentru viitor, cu conceptul nostru 5-Zero pentru soluţii inteligente, integrate şi interactive.

Industria se află în pragul celei de-a patra revoluţii industriale. Automatizarea este urmată de digitalizarea producţiei. Scopul nostru este să rezolvăm problemele sociale şi provocările din hala de producţie.

Dezvoltăm o varietate de instrumente IA fiabile, pentru a răspunde la preocupări ale clienţilor precum nedetectarea defectelor şi/sau gestionarea unor cantităţi mari de date de învăţare pentru maşini la utilizarea IA pentru inspecţie.

Controlând totul, de la achiziţia imaginii cu IA până la crearea şi testarea modelelor, asigurăm asistenţă de la început până la sfârşit, pentru a răspunde tuturor preocupărilor privind introducerea IA pentru gestionarea nevoilor din halele de producţie.

Conceptul nostru 5-Zero pentru producţia de valoare mare vine de la:

  • Zero constrângeri legate de designul PCB
  • Zero produse respinse/scăpări
  • Zero învăţări de programe
  • Zero timpi morţi
  • Zero defecte

Descoperiţi VT-S1080, pentru a vă maximiza rentabilitatea investiţiei folosind sistemul M2M, care se axează pe procese de inspecţie de înaltă calitate şi fără personal, combinând economia de forţă de muncă cu întreţinerea predictivă.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn